Jump to content
Shipfriends

Nikos_Chania

eMembers
 • Posts

  5,579
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nikos_Chania

 1. Άφιξη σήμερα του Πελαγίτη στο Κερατσίνι. Δεν θέλω να φανταστώ μονοπρόπελο βαπόρι να επιχειρεί μανούβρα χωρίς ρυμουλκά στο Κερατσίνι, μιας και το συζητούσαμε πρόσφατα περί της φημολογούμενης προσθήκης πλοίου.
 2. Οι εργασίες που γίνονται είναι αυτές ενός δεύτερου εργοταξίου κυρίως. Διακρίνω ίσως κάποιες επιχωματώσεις στα βορειοδυτικά του μώλου, ωστόσο παρατηρούμε οτι ο χώρος χρησιμοποιείται για την δημιουργία διαφόρων τσιμεντένιων μπλοκ, κυματοθραύστη, ντόκων και οτιδήποτε αλλο μπορούμε να διακρίνουμε. Εν τέλει, ποια τα σχέδια του ΟΛΠ (cosco) για τον μώλο και τι έχει δημοσιεύσει σχετικά με την επέκταση/εκμετάλλευση της εν λόγω ζώνης;
 3. Παραμένουν τα κάγκελα, υπηρεσία φύλαξης ήταν σήμερα το μεσημέρι μόνο στην θέση της κοινοπραξίας για Ηράκλειο.
 4. Nikos_Chania

  Pelagitis

  Arrival at Keratsini G1 terminal, 26/01/2022

  © Nikos D.

 5. Nikos_Chania

  Blue Carrier 1

  @ Keratsini G1 terminal, 26/01/2022

  © Nikos D.

 6. Σημερινή είσοδος και μανούβρα του πλοίου, με τη συνδρομή των Λυμπουσάκης Χίος και Ήφαιστος 2.
 7. Nikos_Chania

  Blue Horizon

  Arrival at Piraeus on 26/01/2022, under maneuvering assistance from tugs, following port main engine malfuction.

  © Nikos D.

 8. Nikos_Chania

  Blue Horizon

  Arrival at Piraeus on 26/01/2022, under maneuvering assistance from tugs, following port main engine malfuction.

  © Nikos D.

 9. Nikos_Chania

  Smyrna

  At Drapetsona repairing dock, 26/01/2022
 10. Καθόλου εξυπνάδες.Το στίγμα μου είναι σαφές εδώ μέσα. Προφανώς και οικονομικά συμφέρει να ταξιδεύεις με Μινωικές. Αν ήταν τόσο ανάγκη προγραμματισμού όμως, δεν φανταζομαι να περίμενες πότε θα δεήσει η 25ης Αυγούστου να ανοίξει πλάνα.
 11. Πως κάνεις έτσι, δεν έχει και μονοπώλιο δα η γραμμή..
 12. Από Νάξο για Κω έκανε το ψήλωμα προς Μύκονο.
 13. Το οτι φευγει η γραμματοσειρά των Μινωικων και έρχεται η γραμματοσειρά του γκριμαλντι, μάλλον το αντίθετο δείχνει.
 14. Special survey, σιλικονουχα χρωματα και αλλαγή μεγέθους σινιαλων περιλαμβάνει το μπωτέ.
 15. Ο υποτιμητικός λόγος δεν είναι αρετή. Ωστόσο στα πλαίσια του marketing, πολλοί χρησιμοποιούν την δημοσιότητα για επίτευξη συγκεκριμένων σκοπών. Βλέπουμε π.χ. εταιρείες κρουαζιέρας να έχουν μια διαρκή επικοινωνία με δημοσιοποιηση των ναυπηγησεων τους κ.ο.κ. Το να τεθεί ένα ερώτημα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για δημοσιοποιηση σχετικά με ενα project, δεν ειναι και παραβίαση πρωτοκόλλων κρατικών υπηρεσιών. Επώνυμα ερωτήθηκαν, επώνυμα απάντησαν. Φαντάζομαι όμως, πως αν μου απαντούσαν μια πληροφορία που θα ενδιέφερε το φόρουμ, θα ήταν η πλέον ευπρόσδεκτη να γραφτεί.
 16. Το σινιαλο στην τσιμινιερα έχει επανέλθει. Χθεσινα instagram στορυ μας δείχνουν την πρόοδο των εργασιών, που όμως δεν μου φαίνεται και πολυ για πρόοδος. Οι καμπίνες ηταν στην ίδια κατάσταση και το καλοκαιρι. Δηλαδή δεν φαίνεται πρόοδος, οσο κι αν αυτό θέλουν να περάσουν προς τα έξω. levante_ferries_2756848228420160455_StorySaver_video.mp4 levante_ferries_2756847634280232143_StorySaver_video.mp4
 17. Εχθες το βράδυ παρόλο που υπήρχαν, δεν υπήρχε κάποιος επιπλέον έλεγχος. Όποιος ήθελε έμπαινε κι έβγαινε. ΥΓ για να μείνουν, πρέπει να βάλουν και στη θέση του ΚΥΔΩΝ. Διαφορετικά είναι κοροϊδία.
 18. Έτοιμο, βαμμένο. Θα μπορούσαν να χωρέσουν το όνομα στο μπλε ή το άσπρο ή η διχρωμία είναι πιο ωραία;
 19. Δεν βλέπουμε ταινία/σειρά στο νετφλιξ για να εχει σασπενς. Σε επικοινωνία μου με τα ναυπηγεία, μου δήλωσαν οτι δεν ανακοινώνουν την πρόοδο των ναυπηγησεων καθως είναι στην ευχέρεια της εκάστοτε εταιρίας. Παρ ολα αυτα το πρώτο πλοίο θα παραδοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022. Τόση μυστικοπαθεια δεν έχουμε τελικά μόνο εμείς, αλλά και στην βόρεια Ευρώπη.
 20. Στη Χαλκίδα από σήμερα για το μπωτέ του. Έχει φουντάρει και περιμένει να ανέβει δεξαμενή. Το έπιασε ο φακός περνώντας έξω από Ραφήνα σήμερα το πρωί.
×
×
 • Create New...