Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ο cpt Μακάριος Λύρας στο Blue Star 1 στη θέση του cpt Ανδρέα Μαρκέτου.
 3. Η Thassos Link προχώρησε στη ναύλωση του Ζευς για να το δρομολογήσει στη γραμμή Θάσου. Σίγουρα τα τωρινά πλοία της Thassos link υστερούν από τα πλοία του ανταγωνισμού που κινειται σχεδόν αποκλειστικά με αμιφπλωρα.
 4. Το Ζευς σταματάει σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή Ρίο Αντίρριο και θα ναυλωθεί από τη Thassos Link για να δρομολογηθεί στη Θάσο.
 5. Το Rigel II επέστρεψε στα δρομολόγια στη γραμμή Δυρράχιο Μπάρι από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.
 6. Από αυτό που διάβασα εγώ στην προκήρυξη είναι ότι δίνεται παράταση στην Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. και το πλοίο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ μέχρι 31/10/2020 αλλά εάν κι όταν γίνει ο διαγωνισμός που σημειωτέον θα γίνει πριν το τέλος Οκτωβρίου του 2020 θα κατοχυρωθεί στον μειοδότη!!! (ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ)
 7. Today
 8. Τελικά τα αβαθή στο λιμάνι του Ρεθύμνου έχουν αρθεί;
 9. Με υψηλή ταχύτητα πλέει το OLYMPUS προς το Ρέθυμνο! Συγκεκριμένα ανέπτυξε ταχύτητα 19,5 knots πράγμα που σημαίνει ότι οι χρόνοι του θα είναι πιθανόν ρεαλιστικοί! Αυτό βέβαια θα το δούμε αύριο το πρωί με την άφιξη του στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά! 😀
 10. Το περίεργο είναι ότι το πλοίο αντί να περάσει τον ισθμό κάνει το γύρω της Πελοποννήσου!!!!!!!!!!!!
 11. Γιατί το πήγαν μέχρι 31/10/20; Λέτε να βλέπουν κάτι στην εξέλιξη του διαγωνισμού και θέλουν να το προλάβουν; Κάτι υποψιάζομαι (ΣΑΟΣ ΙΙ... εεε, Σταυρός, το οποίο δεν θα ανταποκρίνεται) και θέλουν να προλάβουν την κατάσταση. Εμάς καθόλου δε μας χαλάει, αν λάβουμε υπόψη και την πρόσφατη επιστολή των μεταφορέων, εμπόρων, ιδιοκτητών φορτηγών προς τον ΥΝΑΝΠ, αλλά θα μπορούσε να έλεγε ως 29/2 ή 31/3... Προσωπικά εξεπλάγην (ευχάριστα εννοείται)......!!!
 12. Στον Πειραιά έρχεται το καράβι...οπου και θα συναντηθεί με τα 2 αδερφά του European Star και Morocco Sun...
 13. Όταν γιορτάζει ο Πολιούχος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, ευχόμαστε μεγαλοπρεπώς. Το Ποσειδών Ελλάς αναχώρησε στις 11.00 ακριβώς, έσπευσε να πει "Χρόνια Πολλά" στον Άγιο Σπυρίδωνα και ο cpt Βασίλης Παχωπός με το πλήρωμα φρόντισαν οι ευχές να συνοδευτούν με ναυτική υπόκλιση.
 14. Αυτή την ώρα το πλοίο κατευθύνεται στο Ρέθυμνο και βρίσκεται ανοιχτά της Αντιμήλου αγγίζοντας τους 19 κόμβους !!!!
 15. αφιερωμα στη διοικηση του ΟΛΠΑ εχει σημερα το Documento
 16. Το πλοίο κατεβαίνει κενό επιβατών, πρώτο εμπορικό δρομολόγιο σήμερα στις 19:00 από Ρέθυμνο
 17. Νομιζω οτι δεν ειναι εμπορικο δρομολογιο το συγκεκριμενο
 18. Έχουμε καμιά πληροφορία για το αν ταξιδεύει και κανείς άλλος εκτός απο το πλήρωμα? Έστω ασυνόδευτο μηχανάκι?
 19. Η τελετή καθέλκυσης του Sea Cloud Spirit (IMO Νο: 9483712) έγινε στις 29 Οκτωβρίου στο ναυπηγείο Metalships στο Vigo της Ισπανίας και η παράδοση του αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο του 2020. Το Sea Cloud Spirit θα έχει μήκος 138 μέτρα, πλάτος 17,20 μέτρα και χωρητικότητα 136 επιβάτες σε 69 καμπίνες
 20. Η τελετή καθέλκυσης του Costa Firenze έγινε στις 6 Νοεμβρίου στο ναυπηγείο της Fincantieri στη Marghera και η παράδοση του αναμένεται να γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020
 21. Αναχώρησε πριν από λίγη από τον Πειραιά με προορισμό το Ρέθυμνο!!!
 22. Μπορεί να είχαν γράψει λάθος αρχικά την ημερομηνία αλλά δεν γίνεται να ανακοινωθούν τα θέματα στις 11 Δεκεμβρίου και το ΣΑΣ να έγινε τη προηγούμενη ημέρα.
 23. Το National Geographic Endurance καθελκύστηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο ναυπηγείο Ulstein Verft στη Νορβηγία
 24. Το αρχείο που ανέβασα είχε αρχικά 10 Δεκεμβρίου και μετά προφανώς το άλλαξαν για 13.
 25. Το Crown Iris ολοκλήρωσε τις κρουαζιέρες του στις 24 Νοεμβρίου και από τις 29 Νοεμβρίου βρίσκεται στο ναυπηγείο της Χαλκίδας για την χειμερινή του ακινησία.
 26. Το ΣΑΣ είναι στις 13 Δεκεμβρίου και όχι στις 10 Δεκεμβρίου.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...