Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ακριβώς, να τονίσουμε ότι είναι και μόνο βαπορι καθαρό από θέμα χρεών
 3. Εδώ μπορεί να δείς πως σε ένα από τα πλοία της γραμμής Κωνσταντινούπολη - Chornomorsk είχαμε αρκετές ζημιές σε κάποιο πρόσφατο πέρασμα. Είναι ένα σπάνιο βιντεάκι που δείχνει πως ακόμη κι όταν τα φορτηγά είναι σε πολύ πυκνή στοιβασία, μετακινούνται και θέτουν την ασφάλεια του πλοίου σε κίνδυνο. Προσέξτε τη μετακίνηση των φορτηγών στην πρύμη, μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο.
 4. Today
 5. Εδω και καιρο δεν τα παει καθολου καλα στη γραμμη των Χανιων.
 6. Με διαχειριστή την Lufthansa διαβάζω.
 7. Με βάση το γκαράζ που βλέπω....👀👀 ουτε ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ δε γέμιζε!!!
 8. Και θα μετονομαστεί σε Blue Asterion, ή Blue Star Ion??? 😂
 9. Επιβατηγά δρομολόγια Βαλτικής Αυγούστου 2022 (σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα): Kappelskär - Paldiski Sirena Seaways Karlshamn - Klaipeda Aura Seaways Optima Seaways* Kiel - Klaipeda Athena Seaways Victoria Seaways * Θα αντικατασταθεί από το νεότευκτο Luna Seaways
 10. Δύο παιχνιδάκια https://irm.stenalinefreight.com/ https://www.stenalinefreight.com/timetable/
 11. Άρπαξε λιγάκι ο Παντοκράτωρ αλλά κατα τα φαινόμενα τον πρόλαβαν.
 12. Αυτό που ανέφερα παραπάνω δεν έχει αλλάξει, τώρα για το ποιός ακριβώς έχει τις μετοχές της Alphaglobe, υποθέσεις μπορεί να γίνουν πολλές. Μην ξεχνάμε πως η ΑΝΕΚ έχει το management 2 roro που ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια Βαρδονογιάννη.
 13. Και σε ποιον ανήκει; Εδώ αναφέρθηκε ότι αγοράστηκε για 8 εκατ.
 14. Ναύλωση είναι από την Attica. Εξάλλου το Αστεριών ΙΙ δεν ανήκει στην ΑΝΕΚ αλλά είναι ναυλωμένο.
 15. Αν βαφτει τωρα που το ντηλ δεν εχει ολοκληρωθει μιλαμε για ναυλωση του πλοιου απο την Αττικα. Αν αναφερομασταν σε κατι που θα γινει σε 4-5 μηνες που πολλα θα εχουν αλλαξει αλλαζει και η συζητηση.
 16. Τα εισιτηρια που κοβονται ειναι κοινα και γραφουν πανω ANEK SUPERFAST κατι. Ενω στα κατα καιρους οικονομικα τους αποτελεσματα αναφερεται ρητα οτι και τα 2 μερη συμμετεχουν κατα 50% στο σχημα(αρα και στα δικαιωματα κ υποχρεωσεις αυτου).
 17. Άφιξη σήμερα του Πελαγίτη στο Κερατσίνι. Δεν θέλω να φανταστώ μονοπρόπελο βαπόρι να επιχειρεί μανούβρα χωρίς ρυμουλκά στο Κερατσίνι, μιας και το συζητούσαμε πρόσφατα περί της φημολογούμενης προσθήκης πλοίου.
 18. Οι εργασίες που γίνονται είναι αυτές ενός δεύτερου εργοταξίου κυρίως. Διακρίνω ίσως κάποιες επιχωματώσεις στα βορειοδυτικά του μώλου, ωστόσο παρατηρούμε οτι ο χώρος χρησιμοποιείται για την δημιουργία διαφόρων τσιμεντένιων μπλοκ, κυματοθραύστη, ντόκων και οτιδήποτε αλλο μπορούμε να διακρίνουμε. Εν τέλει, ποια τα σχέδια του ΟΛΠ (cosco) για τον μώλο και τι έχει δημοσιεύσει σχετικά με την επέκταση/εκμετάλλευση της εν λόγω ζώνης;
 19. Παραμένουν τα κάγκελα, υπηρεσία φύλαξης ήταν σήμερα το μεσημέρι μόνο στην θέση της κοινοπραξίας για Ηράκλειο.
 20. Δεν πάει έτσι. Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες στα κοινοπρακτικα, που διαφέρουν ανάλογα με το τι έχει συμφωνηθεί
 21. Ίσως και τα δύο, δηλαδή να βαφτεί στα μπλε και να ναυλωθέι από την Superfast Ferries; Απλά υποθέτω...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...