Jump to content
Shipfriends

George

eMembers
  • Posts

    4,661
  • Joined

2 Followers

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

6,261 profile views
  1. Έχει αρχίσει ήδη να βάφεται στα χρώματα της Sea Jets στη δεξαμενή που βρίσκεται.
  2. Ώρα ξεκούρασης και καλλωπισμού! Από σήμερα το πρωί στα ναυπηγεία στην Tuzla παραδίδοντας τη σκυτάλη στο αδερφάκι του.
  3. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί και αλλού αλλά στο openseas φαίνεται από τα τέλη του μήνα να παίρνει τη σκυτάλη από το ASTERION II στη γραμμή της Βενετίας και να την κρατάει μέχρι το τέλος του έτους στα κλασικά δρομολόγια κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από Πάτρα.
  4. Μετά από 5,5 σχεδόν μήνες μέσα-έξω στο Λαύριο, το πλοίο αναχώρησε το απόγευμα για την Tuzla. Θα φανεί προσεχώς τι πάει να κάνει.
  5. Είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο χωρίς κάποια αλλαγή, τουλάχιστον εξωτερικά.
  6. Σχετικό ή άσχετο να πούμε @Nick the Greek ότι άλλαξε και σημαία σε Μάλτα.
  7. Την ανάποδη διαδρομή ακολουθεί το συγκεκριμένο ντούκι, το οποίο ήδη από χθες φόρτωσε στη Ravenna και αναχώρησε για Brindisi και από εκεί λογικά για Catania.
  8. Σκάτζα βάρδια με το αδερφάκι του από σήμερα. Το πλοίο αναχώρησε χθες από τη Ravenna και έφτασε το βράδυ σε θέση φόρτωσης στη Βενετία. Οπότε σύντομα στα λιμάνια που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.
  9. Εδώ οι Ιταλοί το αναφέρουν με το όνομα LIDER PRESTIJ ενώ στα βίντεο φαίνεται να έχει υψώσει σημαία Καμερούν.
  10. Κάνει δρομολόγια Haydarpasa - Koper - Monfalcone το τελευταίο διάστημα.
  11. Ακριβώς στην ίδια θέση ήταν μέχρι το προηγούμενο ΣΚ.
  12. Δεν άργησε να βρει δουλειά! Είναι ήδη εν πλω για Klaipeda, ναυλωμένο (σύμφωνα με τη σελίδα Ferries! στο FB) από την TT Line, προκειμένου να αντικαταστήσει το MARCO POLO.
  13. Ας προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε λίγο το ομιχλώδες τοπίο! Το πλοίο ανήκει κανονικά στη Destination Gotland. Από πέρσι είναι ναυλωμένο στη DFDS (η ναύλωση λήγει 1/1/2024 και μετά βλέπουμε) και το management το έχει η Wallenius στην οποία "οφείλεται" κατά κάποιο τρόπο και η σημαία Μάλτας που πλέον φέρει. Το καλοκαίρι ταξίδεψε για την Balearia η οποία με τη σειρά της το είχε ναυλώσει από τη DFDS και όχι από την DG. Τώρα που επέστρεψε στα πιο ψυχρά κλίματα, ξαναμπαίνει στο δίκτυο της Δου Φου Δου Σου, αντικαθιστώντας το REGINA SEAWAYS στη γραμμή Klaipeda - Karlshamn όσο αυτό θα βρίσκεται εκτός δρομολογίων για επισκευές. Να πούμε επίσης ότι σύμφωνα με φωτο που κυκλοφορούν στο facebook, τα σινιάλα της Balearia έχουν σβηστεί και το φουγάρο είναι πάλι κόκκινο.
  14. Το πλοίο έφυγε από το Malmo και έβαλε πλώρη για Ancona! Ιντριγκαδόρικος προορισμός, ικανός να γεμίσει τις επόμενες τρεις σελίδες του συγκεκριμένου thread ... τουλάχιστον.
×
×
  • Create New...