Jump to content
Shipfriends

Nick the Greek

Supermoderators
  • Posts

    29,771
  • Joined

  • Last visited

About Nick the Greek

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Titletown, USA

Uncategorized

  • Location
    Μονή Βατοπεδίου
  • Interests
    Churching
  • Occupation
    Investment Advisor, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Recent Profile Visitors

66,289 profile views
  1. Τι μας θύμησες @Giannis P, το Τάλως με τα χρώματα της NEL Lines Cargo, τρομερά πράγματα.
  2. Ναι, όταν δεν υπάρχουν κρουαζιερόπλοια η εξωτερική προβλήτα είναι ανοιχτή.
  3. Τα 2 βίντεο που ακολουθούν, συνοψίζουν ένα ταξίδι από την Papua πρός τη Surabaya της Ινδονησίας επάνω σε ινδονησιάνικο φορτηγοπόσταλο. Πραγματικά οτιδήποτε και να πω για συνθήκες ασφαλείας, υγιεινής, ταξιδίου και άλλα, είναι φτωχό. Όσοι δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ σε αυτά τα μέρη, θα σας ανοίξει τα μάτια διάπλατα σχετικά με το πως ζεί ο κόσμος. Highlight του βίντεο είναι η αναχώρηση από την Papua με δεκάδες παιδιά να μένουν ηθελημένα επί του πλοίου έτσι ώστε να βουτήξουν στη θάλασσα από τα καταστρώματα καθώς αυτό αναχωρεί. Μέρος Πρώτο Μέρος δεύτερο
  4. Στο Olympus τον είχαμε δεί τον ιππόκαμπο. Αυτό το Antey παραπέμπει σε Ρωσία όμως. Γι αυτό πιθανολογώ πως είναι ξένοι οι πλοιοκτήτες.
  5. Όπερ και εγένετο, απέπλευσε σήμερα το πρωί από το Gdansk για το Motril της Ισπανίας.
  6. Δεν ξέρω καθόλου, η τελευταία μεταβολή που φαίνεται να έχει γίνει είναι αυτή με την Camelot Bulkers που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα του θέματος. Έλληνας δε φαίνεται να είναι ο αγοραστής πάντως.
  7. Φαντάζομαι δεν χαλάει κανέναν λίγο Blue Carrier 2 ακόμη, καθώς αυτό στρέφει για τον Σαρωνικό, περνώντας ανάμεσα σε Ψυττάλεια και Αταλάντη. Ιδού και το φουγάρο.
  8. The freshly painted Blue Carrier 2

    © Θόδωρος Κατσαδράμης

  9. © Θόδωρος Κατσαδράμης

  10. Πιστεύω απλά έψαχναν ένα φτηνό λιμάνι για να ξεχειμωνιάσει το βαπόρι, κατά τα άλλα διατηρεί την Ιταλική σημαία και δεν έχει αλλάξει κάτι επάνω του. Για του λόγου το αληθές το βλέπουμε κι εμείς στο Κατάκολο. Δε φαίνεται λοιπόν να έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το ιδιοκτησιακό του.
  11. Older but still resplendent, the Camomilla in Katakolo

    © Disco, disco, Partizani

  12. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από καινούρια αγορά, δεν υπάρχει άλλος λόγος να δεξαμενιστεί ένας κατά τα άλλα μελλοθάνατος. Το όνομά του παραμένει Antey αλλά έχουμε καινούρια σινιάλα, είναι φρεσκοβαμμένο και το εντυπωσιακό ρορό δείχνει έτοιμο για νέες περιπέτειες.
  13. Ήφτασε και έδεσε στο Αμπελάκι το Ευρωπρωταθλητότζετο😀, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι που το φωτογράφισα ούτε φαινόταν, ούτε ακουγόταν να συμβαίνει κάτι επί του πλοίου. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι, κι εγώ πιστεύω θα το δούμε στο Αιγαίο το ερχόμενο καλοκαίρι. Και επειδή όπως είπε κάποιος φίλος νωρίτερα, φέτος είναι και η επέτειος των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, και προφανώς υπάρχει η σύνδεση στην ονοματοδοσία του πλοίου, εγώ να κάνω την πρόβλεψη -ή τέλος πάντων να ρίξω την ιδέα- τα εγκαίνια του πλοίου να γίνουν από μέλος της ομάδας εκείνης. Κι επειδή στον Πειραιά είμαστε, κανένας Στέλιος Γιαννακόπουλος, κανένας Αντώνης Νικοπολίδης, θα ήταν ωραία επιλογή.
×
×
  • Create New...