Jump to content
Shipfriends

lostromos

eMembers
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lostromos

  1. Απ ότι κατάλαβα από τα ωράρια θέλει να κάνει εκδρομές ημερήσιες Χανιά για Μήλο. Εκεί ποντάρει και όχι Πειραιά Χανιά. Τώρα δεν είναι Κοινοπραξία.
  2. Δεν ξέρω, μάλλον αυτό πρέπει να είναι. Νομίζω είναι μέτρο για τον τουρισμό επειδή λόγω των προσφυγικών ροών είχε μειωθεί ο τουρισμός. Υπάρχει ακόμα αυτό το πρόγραμμα;
  3. Καλησπέρα σας. Υπήρχε μια έκπτωση πρίν λίγα χρόνια για την Λέσβο (και μάλλον για άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου) που είχαν έκπτωση στην επιστροφή όσοι κάνανε διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του νησιού. Υπάρχει ακόμα αυτή η έκπτωση;
  4. Τα πυραυλικά συστήματα πετάνε με πολύ υψηλότερες ταχύτητες από αυτές ενός πλοίου ακόμα και ταχύπλοου. Αλλά τέτοια πλοία κενά φορτίου δεν είναι στόχος.
  5. Το είχανε πάρει αν θυμάμαι καλά 20.000.000. Η Seajets δεν βάζει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη γι αυτό πιστεύω ότι κατέληξε σε ναύλωση.
  6. Ναυλώθηκε γράφει το άρθρο, όχι αγόρασε.
  7. Ναι αλλά τώρα δεν υπάρχει πλοίο με αυτό το όνομα.
  8. Ανούσιο να βάψουν με μπλέ γράμματα blue star ferries για να το σβήσουν μετά.
  9. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το βάψιμο ΑΝΕΚ. Μου φαίνεται ότι γίνεται ανανέωση στα σινιάλα και το bλue star ferries θα γίνει άσπρο. Λογικό είναι και με την ΑΝΕΚ που προχωράει η εξαγορά.
  10. Εγώ έχω δει μόνο σε αθίγγανους να ζητάνε έγγραφα για ταυτοποίηση παιδιών.
  11. Από 17 Σεπτεμβρίου το Blue Horizon φαίνεται στο σύστημα κρατήσεων πάλι στο Ηράκλειο.
  12. Το πλοίο ξεκίνησε μετά το συμβάν. Το ρεμέντζο δεν είδε τι έγινε να ειδοποιήσει την γέφυρα; Ο λιμενικός προφανώς είχε πάρει την κατάσταση κίνησης ύστερα από τον καφέ που απολάμβανε με τις ώρες και έφυγε νωρίτερα από το πόστο του. Εύχομαι οι αποζημιώσεις που θα πάρουν οι συγγενείς του ανθρώπου να κάνουν τα χρέη της Attica να είναι αδιάφορο ποσό μπροστά τους.
  13. Το εισιτήριο ήταν σε αντρικό όνομα. Μερίδιο ευθύνης έχει ο λογιστής που το έλεγξε κατά την είσοδο που δεν το πρόσεξε.
  14. Εμένα πάντως όταν ταξιδεύω και τυχαίνει και είναι ο φίλος μου, μου κόβει στο πλοίο.
  15. Από το Ηράκλειο φεύγει πολύ νωρίς 7 το πρωί. Γιατί να γίνεται αυτό; Το Santorini Palace φεύγει 9. Το βλέπω να κάνουν πείραμα για τις ώρες να δούνε του χρόνου τι βολεύει καλύτερα.
  16. Γύρω στα 90 Ι.Χ. και 2 βάρκες άφησε το Κνωσσός Παλάς ερχόμενο από Πειραιά και αρκετούς πεζούς.
  17. Οι μισθοί στις αεροπορικές είναι πολύ μικρότεροι από τα πλοία. Τα αεροπλάνα για Λέσβο έχουν 4-5 άτομα πλήρωμα. Τα πλοία πάνω από 100.
  18. Αν μειωθεί ο ΦΠΑ θα μειωθεί και το εισιτήριο αλλά αυτό δεν επηρεάζει (θεωρητικά) το κέρδος των εταιρειών γιατί το ΦΠΑ το δίνουν οι πελάτες στο κράτος (η εταιρεία είναι ο μεσάζοντας). Οπότε ο κύριος Στεφάνου γιατί θέλει να μειωθεί ο ΦΠΑ καθώς δεν επηρεάζει το κέρδος της εταιρείας του;
×
×
  • Create New...