Jump to content
Shipfriends

cyclades_shipping

eMembers
  • Posts

    1,675
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About cyclades_shipping

Recent Profile Visitors

8,494 profile views
  1. η Μεγαλη έξοδος ξεκίνησε εντυπωσιακά νούμερα για την Αικατερίνη. Fast Ferries Andros : 160 περίπου πεζοί ,44 ΙΧ ,2 πούλμαν ,3 φορτηγα Αικατερινη Π : 150 περίπου πεζοί ,72 ΙΧ ,3 φορτηγά ,1 πουλμαν Superferry : 100 περίπου πεζοί ,46 ΙΧ ,1 φορτηγό.
  2. με κλασικές ταχύτητες σήμερα ,σε 3:55 περίπου η Σύρος ,χθες είχε βγει 4:10.
  3. Ας δούμε οι βραδινές αφίξεις ποσα ΙΧ έφεραν : ANDROS QUEEN : 50 IX THEOLOGOS P : 32 IX
  4. Από ότι φαινεται από Ιούλιο το Superrunner Jet θα προσεγγίζει και στο πήγαινε Τήνο τις Κυριακές , με ταυτόχρονη αφαίρεση των Κουφονησιων.
  5. Να αναφέρω επίσης ότι το πρυμνιο κατάστρωμα του πλοιου εινα φρεσκοβαμμένο ,μαλιστα συνεπιβάτης που ρώτησε το πλήρωμα για την 20 λεπτή καθυστέρηση του ανέφεραν πως επειδή είναι πρώτο δρομολόγιο μετα από συντήρηση - ακινησία το πήγαν λίγο κομμένο.
  6. Αρκετοί που πήγαιναν για σεζόν στη Μύκονο ,αλλά και για Τήνο είχε αρκετούς μιας και είναι Παρασκευή πριν την Μεγάλο εβδομάδα ,πάντως θα έλεγα ότι περίμενα παραπάνω από ούτε 80-90 πεζούς για Συρο + 36 ΙΧ Από ότι φαινεται από Ιούλιο το Superrunner Jet θα προσεγγίζει και στο πήγαινε Τήνο τις Κυριακές , με ταυτόχρονη αφαίρεση των Κουφονησιων.
  7. Ταξιδάκι με το πλοιο σήμερα ,εσωτερικά καθαρό και σε καλή κατάσταση ,από κοσμο σίγουρα καμια 600 αρια άτομα από ΙΧ το πατάρι ήταν γεματο. Να πούμε πως το μεγαλύτερο μέρος των επιβατών του είναι για Τήνο και Μύκονο.
  8. Κάποιο Champion ή κάποιο Runner ακουγεται πως θα βάλει η Seajets στη γραμμή.
  9. Όμοια και το Jewel ζήτησε τροποποίηση δρομολογίων στην γραμμή Ραφηνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο από 24/5…
×
×
  • Create New...