Jump to content
Shipfriends

lostromos

eMembers
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Απ ότι κατάλαβα από τα ωράρια θέλει να κάνει εκδρομές ημερήσιες Χανιά για Μήλο. Εκεί ποντάρει και όχι Πειραιά Χανιά. Τώρα δεν είναι Κοινοπραξία.
  2. Δεν ξέρω, μάλλον αυτό πρέπει να είναι. Νομίζω είναι μέτρο για τον τουρισμό επειδή λόγω των προσφυγικών ροών είχε μειωθεί ο τουρισμός. Υπάρχει ακόμα αυτό το πρόγραμμα;
  3. Καλησπέρα σας. Υπήρχε μια έκπτωση πρίν λίγα χρόνια για την Λέσβο (και μάλλον για άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου) που είχαν έκπτωση στην επιστροφή όσοι κάνανε διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του νησιού. Υπάρχει ακόμα αυτή η έκπτωση;
  4. Τα πυραυλικά συστήματα πετάνε με πολύ υψηλότερες ταχύτητες από αυτές ενός πλοίου ακόμα και ταχύπλοου. Αλλά τέτοια πλοία κενά φορτίου δεν είναι στόχος.
  5. Το είχανε πάρει αν θυμάμαι καλά 20.000.000. Η Seajets δεν βάζει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη γι αυτό πιστεύω ότι κατέληξε σε ναύλωση.
  6. Ναυλώθηκε γράφει το άρθρο, όχι αγόρασε.
  7. Ναι αλλά τώρα δεν υπάρχει πλοίο με αυτό το όνομα.
  8. Ανούσιο να βάψουν με μπλέ γράμματα blue star ferries για να το σβήσουν μετά.
  9. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το βάψιμο ΑΝΕΚ. Μου φαίνεται ότι γίνεται ανανέωση στα σινιάλα και το bλue star ferries θα γίνει άσπρο. Λογικό είναι και με την ΑΝΕΚ που προχωράει η εξαγορά.
  10. Εγώ έχω δει μόνο σε αθίγγανους να ζητάνε έγγραφα για ταυτοποίηση παιδιών.
  11. Από 17 Σεπτεμβρίου το Blue Horizon φαίνεται στο σύστημα κρατήσεων πάλι στο Ηράκλειο.
×
×
  • Create New...