Jump to content
Shipfriends

spiroszante

eMembers
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spiroszante

  1. Είναι σίγουρο? Γιατί το Δήλος είναι να αντικαταστήσει το Χίος στη Κασοκαρπαθια για να κάνει το δεύτερο την επισκευή του. Εκτός κι άλλαξαν τα πλάνα.
  2. Σύμφωνα με το Ferries!, υπάρχει πιθανότητα να μετονομαστεί σε Morocco Express 2.
  3. Στην ανακοίνωση της Attica για τη πώληση της AML στη Stena,δεν αναφέρεται το όνομα του πλοίου.Μονο τα Morocco Star και Highspeed 3. Να δούμε τι μέλλει γενέσθαι..
  4. Τι γίνεται με αυτό? Γίνονται εργασίες ή είναι παρατημένο χωρίς να κινείται τίποτα όπως στο Κοντέσσα του Θεοδόση?
  5. ...και σύμφωνα με τους ακτοπλοους θα αναχωρήσει για την Τούζλα τις επόμενες μέρες εκτός απροόπτου
  6. Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε το καλύτερο για τα νησιά μας! Έτσι στη Levante Ferries ανασκουμπωνόμαστε και ξεκινήσαμε μια σειρά δράσεων καθαρισμού ακτών, ξεκινώντας από τον Λαγανά της Ζακύνθου. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, η εταιρεία μας οργάνωσε και πραγματοποίησε τον καθαρισμό της περίφημης παραλίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και την πολύτιμη συμμετοχή της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου και Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου και της Εθελοντικής Ομάδας Ιθακιάς. Ευαισθητοποιημένοι γύρω από την περιβαλλοντική κρίση, που αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα της εποχής που διανύουμε, οι εθελοντές της Levante Ferries και των προαναφερθέντων φορέων, ανέλαβαν δράση για τη φροντίδα μιας από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ζακύνθου, που σύντομα θα υποδεχτεί χιλιάδες λουόμενων, αλλά που πάντα αποτελεί και «σπίτι» των χελωνών καρέτα-καρέτα. Οι επόμενοι «σταθμοί» μας θα ανακοινωθούν σύντομα και θα αφορούν σε παραλίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας. Φρόντισε και εσύ στο να διατηρούνται οι ακτές μας καθαρές, μερίμνησε για τα σκουπίδια σου όταν τις επισκέπτεσαι.Με μικρές αλλά τόσο σημαντικές ενέργειες ατομικής ευθύνης, ο τόπος μας και ο κόσμος μας όλος, μπορεί να γίνει καλύτερος! Πηγή: Τα Social Media της Levante Ferries
  7. Τα δρομολόγια της διασύνδεσης των Ιονίων Νήσων με το Λευκάδα Πάλας θα ξεκινήσουν φέτος τη 1η Απριλίου αντί για τέλος Απριλίου:
  8. Σε μια φωτογραφία απο Κινεζικό site, βλέπουμε τους κ.Θεοδοση και κ.Απεργη μαζί με εκπροσώπους(?) εργάτες(?)του ναυπηγείου να κόβουν την τούρτα: Η τελετή έναρξης έγινε στις 05/03.
  9. Σύμφωνα με το Chaniaships, πουλήθηκε στη Αλβανική Finikas Lines για να δρομολογηθεί Κέρκυρα Αλβανία (Αγ.Σαραντα). Από προχθές βρίσκεται στην Κέρκυρα.
  10. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Κεντρικό και νότιο Ιόνιο, βρίσκονται από το πρωί δεμένα με απαγορευτικό τα Μάρε και Φιόρ σε Ζακύνθο και Πόρο αντίστοιχα. Τα μεσημεριανα δρομολόγια δεν εκτελέστηκαν και για τα βραδινά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από τη Levante.
  11. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η ΣΑΟΣ στο fb,θα δρομολογηθεί στις Σποράδες από Μαντούδι.
  12. Σύμφωνα με το Ferries!, πουλήθηκε στην Αίγυπτο (United Marine Egypt) με παράδοση τον επόμενο μήνα.
  13. Στη ράδα του Πειραιά βρίσκεται τώρα το πλοίο. Καλώς μας ήρθε!
  14. Βγήκε από τη δεξαμενή όπου φόρεσε τα χρώματα της DFDS.
  15. Ναυπηγεία Σκαραμαγκά-Ιστορική ημέρα: Ελληνικών συμφερόντων το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε για επισκευές Σε λειτουργία μπήκαν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά του Γιώργου Προκοπίου σηματοδοτώντας ένα ιστορικό ξεκίνημα και ολοκληρώνοντας την «ναυπηγική Τρίαινα» της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας μαζί το Νεώριο της Σύρου και την Ελευσίνα. Το πρώτο πλοίο έσπασε το ρόδι σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Είναι ένα δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών, το Alfa Sea της εταιρείας ΕΝΕΑ Management των οικογενειών Πετράκη, Πλούσιου και Κεγγίτση. Πηγή:New money Έχει αναφερθεί πάλι στο τοπικ:
  16. Ξέρεις ποιο είναι αυτό το πλοίο που έχει αγοράσει?
  17. Το δρομολόγιο των 21:15 από Κυλλήνη για Πόρο θα εκτελεστεί μετά τις 22:30 σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Levante.
  18. Αν εννοείς αυτή τη φωτογραφία: είναι καλλιτεχνική απεικόνιση του πλοίου στα χρώματα της Levante. Άντε να δούμε πότε θα ξεκινήσει η μετασκευή του σε αυτό.
×
×
  • Create New...