Jump to content
Shipfriends

Ariadne

eMembers
 • Content Count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Κεφαλλονιά

Recent Profile Visitors

3,419 profile views
 1. Μα αυτή είναι η ουσία του θέματος Γιατί δε δόθηκε έκτακτη άδεια για να φύγουν το πρωί ήδη.
 2. Μιλάνε όμως για το Σαββάτο, όπου εάν δεν απατώμαι δεν έγιναν όλα τα δρομολόγια.
 3. Γκρίνια στην Κεφαλλονιά για τη Λεβάντε ειδικά σε σύγκριση με τον Στρίντζη και ανάλογες περιπτώσεις θεομηνιών στο παρελθόν!
 4. Οι φωτιές πρέπει να τέθηκαν υπό έλεγχο και αργά τη νύχτα βγάλανε ζωντανούς τους δύο ανθρώπους από τον Μύρτο!
 5. Η Κεφαλλονιά πάντως είναι σχεδόν πλήρης! Λείπουν αρκετοί ξένοι, αλλά αντικαθιστούνται και με το παραπάνω από Έλληνες. Στις αμμουδιές δε βρίσκεις χώρο ούτε για αστείο.
 6. Η εφαρμογή των μέτρων είναι τελείως παράλογη Πρόσφατο ταξίδι από Μπάρι για Σάμη. Επειδή το ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να στείλει μια φορά την εβδομάδα ένα υγειονομικό κλιμάκιο στη Σάμη, ο έλεγχος των επιβατών για Σάμη γίνεται στην Ηγουμενίτσα. Στο πλοίο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μας ταράξανε στις ανακοινώσεις για τήρηση των αποστάσεων, το φόρεμα της μάσκας, την απολύμανση των χεριών κ.ο.κ. Και τι γίνεται στην Ηγουμενίτσα; Μας κρατάνε (συνολικά περίπου 550 άτομα) επί 2,5 ώρες κλεισμένους στο πιο μικρό σαλόνι του πλοίου, κυριολεκτικά ώμο με ώμο(!!!)
 7. Δεν αφορά ακριβώς πλήρωμα, αλλά το προσωπικό στα κεντρικά γραφεία του Βεντούρη στον Πειραιά και ειδικότερα το τμήμα κρατήσεων. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερωθώ για κάτι απορίες που είχα σχετικά με τη φόρμα ταξιδιού του υπουργείου που πρέπει κανείς να συμπληρώσει και η κοπέλα με την οποία συνομίλησα ήταν άκρως εξυπηρετική και προσπάθησε μέχρι που μου λυθήκανε όλες οι απορίες μου. Με ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρείας που την προτιμήσαμε και όταν έμαθε πως και τα προηγούμενα χρόνια κατεβήκαμε με τον Βεντούρη, κάναμε και nice smalltalk Γενικότερα, όπως έχω ξαναπεί και τα τελευταία χρόνι
 8. Μάσκες εντάξει, αλλά η θερμομέτρηση πού κολλάει; Ξέρετε από πόσες εκατοντάδες αιτίες μπορεί κάποιος να ανεβάσει θερμοκρασία;
 9. Αθάνατο ελληνικό κράτος ... Επειδή δεν κατέστη δυνατό να αναπτυχθούν υγειονομικά κλιμάκια στη Σάμη και στη Ζάκυνθο, οι επιβάτες από το Μπάρι με προορισμό τα δύο αυτά λιμάνια, αποβιβάζονται στην Ηγουμενίτσα, περνάνε εκεί από έλεγχο και επιβιβάζονται μετά ξανά στο πλοίο για να συνεχίσουν το ταξίδι μέχρι τον λιμένα προορισμού τους.
 10. Δεν μπορεί να είναι ακριβώς έτσι ... Η TUI προήλθε από τη Hapag-Lloyd (υπερωκεάνια -> κοντέινερ -> κρουαζερόπλοια -> TUI). Η μητρική εταιρεία εξακολουθεί να είναι η Hapag-Lloyd.
 11. Τα δρομολόγια για Σάμη θα εκτελεστούν φέτος; Στη φόρμα που είμαστε υποχρεωμένοι να συμπληρώσουμε, αναφέρει ως λιμάνια εισόδου στη χώρα μόνο την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα!
 12. Λίγη τροφή για περαιτέρω σκέψεις και έξω από τον ιό ... Καταλαβαίνω βεβαίως, ότι την παρούσα στιγμή οι μόνοι νεκροί που μετράνε στην Ευρώπη είναι αυτοί από τον ιό, και οι υπόλοιποι δε λογαριάζονται σχεδόν, αλλά καλό είναι να αρχίζουμε να κατανοούμε, πως πεθαίνουν άνθρωποι και εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και μάλιστα όχι λίγοι. Η μετάφραση είναι μέσω Google, αλλά πιστεύω το κείμενο να είναι κατανοητό. Σημερινό άρθρο σε μεγάλη γερμανική εφημερίδα (Tagesspiegel του Βερολίνου): Καθυστερημένες καρδιακές παθήσεις, αυξημένες αυτοκτονίες: Γιατί όχι μόνο ο ιός θέτει σε κί
×
×
 • Create New...