Jump to content
Shipfriends

Ariadne

eMembers
 • Content Count

  2,116
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Κεφαλλονιά

Recent Profile Visitors

3,495 profile views
 1. Παιδιά, στέκει και παραστέκει ... Πριν 3 εβδομάδες πέθανε ο πατέρας του γείτονά μου. Ο υπεύθυνος γιατρός τον ενημέρωσε πως η αιτία ήταν ένα εγκεφαλικό. Όταν πριν από λίγο καιρό έλαβε το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου, ως αιτία αναφέρει αναπνευστικές επιπλοκές εξαιτίας κορονοϊού. Μου το έδειξε και δεν το πίστευα!
 2. Όντως, κατεβαίνανε και Αίγυπτο. Πρέπει κάπου παλαιότερα να είχα ανεβάσει και το σχετικό φυλλάδιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα στα γρήγορα.
 3. Παιδιά, μια μικρή ερώτηση και πραγματικά ελπίζω για σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΠΟΥ, ο μέσος χρόνος ανάπτυξης ενός εμβολίου είναι τα 8-10 χρόνια. Τώρα πρόκειται να βγάλουν εμβόλια που αναπτύχθηκαν μέσα σε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο. Αυτό δε σας προβληματίζει καθόλου;
 4. Βεβαίως, βεβαίως, μια κλωτσιά στον πισινό. Επειδή δε θέλουμε να τα βάλουμε με τους μελλοντικούς ψηφοφόρους μας στην Αττική, τσουβαλιάζουμε όλους μαζί και τους υπόλοιπους, που έως τώρα προσέχανε και τηρούσαν με συνέπεια τα μέτρα! Και γιατί; Όλα τσάμπα ήταν. Και να τα τηρούσαν και να μην τα τηρούσαν, τις ίδιες συνέπειες θα υποστούμε τώρα. Εδώ στη νησί επικρατεί πλήρης απογοήτευση, θυμός και απελπισία στον κόσμο. Αλλά βέβαια, άλλο 30.000 στην Κεφαλλονιά και άλλο 4 εκατομμύρια στην Αττική ...
 5. Μα αυτή είναι η ουσία του θέματος Γιατί δε δόθηκε έκτακτη άδεια για να φύγουν το πρωί ήδη.
 6. Μιλάνε όμως για το Σαββάτο, όπου εάν δεν απατώμαι δεν έγιναν όλα τα δρομολόγια.
 7. Γκρίνια στην Κεφαλλονιά για τη Λεβάντε ειδικά σε σύγκριση με τον Στρίντζη και ανάλογες περιπτώσεις θεομηνιών στο παρελθόν!
 8. Οι φωτιές πρέπει να τέθηκαν υπό έλεγχο και αργά τη νύχτα βγάλανε ζωντανούς τους δύο ανθρώπους από τον Μύρτο!
 9. Η Κεφαλλονιά πάντως είναι σχεδόν πλήρης! Λείπουν αρκετοί ξένοι, αλλά αντικαθιστούνται και με το παραπάνω από Έλληνες. Στις αμμουδιές δε βρίσκεις χώρο ούτε για αστείο.
 10. Η εφαρμογή των μέτρων είναι τελείως παράλογη Πρόσφατο ταξίδι από Μπάρι για Σάμη. Επειδή το ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να στείλει μια φορά την εβδομάδα ένα υγειονομικό κλιμάκιο στη Σάμη, ο έλεγχος των επιβατών για Σάμη γίνεται στην Ηγουμενίτσα. Στο πλοίο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μας ταράξανε στις ανακοινώσεις για τήρηση των αποστάσεων, το φόρεμα της μάσκας, την απολύμανση των χεριών κ.ο.κ. Και τι γίνεται στην Ηγουμενίτσα; Μας κρατάνε (συνολικά περίπου 550 άτομα) επί 2,5 ώρες κλεισμένους στο πιο μικρό σαλόνι του πλοίου, κυριολεκτικά ώμο με ώμο(!!!)
 11. Δεν αφορά ακριβώς πλήρωμα, αλλά το προσωπικό στα κεντρικά γραφεία του Βεντούρη στον Πειραιά και ειδικότερα το τμήμα κρατήσεων. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερωθώ για κάτι απορίες που είχα σχετικά με τη φόρμα ταξιδιού του υπουργείου που πρέπει κανείς να συμπληρώσει και η κοπέλα με την οποία συνομίλησα ήταν άκρως εξυπηρετική και προσπάθησε μέχρι που μου λυθήκανε όλες οι απορίες μου. Με ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρείας που την προτιμήσαμε και όταν έμαθε πως και τα προηγούμενα χρόνια κατεβήκαμε με τον Βεντούρη, κάναμε και nice smalltalk Γενικότερα, όπως έχω ξαναπεί και τα τελευταία χρόνι
 12. Μάσκες εντάξει, αλλά η θερμομέτρηση πού κολλάει; Ξέρετε από πόσες εκατοντάδες αιτίες μπορεί κάποιος να ανεβάσει θερμοκρασία;
 13. Αθάνατο ελληνικό κράτος ... Επειδή δεν κατέστη δυνατό να αναπτυχθούν υγειονομικά κλιμάκια στη Σάμη και στη Ζάκυνθο, οι επιβάτες από το Μπάρι με προορισμό τα δύο αυτά λιμάνια, αποβιβάζονται στην Ηγουμενίτσα, περνάνε εκεί από έλεγχο και επιβιβάζονται μετά ξανά στο πλοίο για να συνεχίσουν το ταξίδι μέχρι τον λιμένα προορισμού τους.
×
×
 • Create New...