Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Για ποιο λόγο δεν πουλάει εισητήρια για αυτοκίνητα; Έχουν εξαντληθεί όλα;
  3. To Ferry Balear, σε προχθεσινή ανάρτηση, επιμένει ότι το νέο όνομα θα είναι Morocco Express 2
  4. Ήταν από εκείνες τις ελληνικές κατασκευές που έψαχνες πάνω τους κάτι που να σου αρέσει Τότε όμως φτιάχναμε καράβια,τώρα τπτ! Το πλοίο βυθίστκε ως Musteru το 2008 στα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου όπου τα ΕΓ/ΟΓ μόνο οχήματα δεν φορτώνουν,είδος εν ανεπαρκεία σε αυτά τα μέρη! Βάζουν επιβάτες κ χύμα φορτίο στο γκαράζ εκτός αν ξεπέσει κανένα αμάξι κατά λάθος...
  5. Ωραίο βαπόρι πριτσινωτό Επειδή έχω δει φωτο επί Ανατ.Γερμανίας μάλλον σπαρτιάτικο εσωτερικά Στην μετασκευή που έγινε Πολωνία λόγω πάρε δώσε του Τροχίδη με τους ανατολικούς,βελτιώθηκε αρκετά.
  6. ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ Γεμάτο το γκαράζ στο πρωινό δρομολόγιο του Σαββάτου 27/4, γιαυτο και το απογευματινό εκτακτο δρομολόγιο Γεμάτο και το αυριανό πρωινό του δελφινιού για Βόλο
  7. To πλοίο είχε κ έχει πολλούς λάτρες Εμένα δεν μου ήταν από τις μεγάλες μου αγάπες
  8. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές Είναι κ το πρόβλημα που βάζει η πιθανή παρουσία του τούρκικου στο Ιόνιο ή κάτω από την Κρήτη Εκεί που περιμένεις επίθεση από Ανατολάς,ο κινδυνος μπορεί να είναι κ από αλλού Αλλά είπαμε γι'αυτούς είναι ακριβός στόχος,μιά τορπίλλη κ έγινε ύφαλος γιά τα ψάρια! Όσο γιά εμάς τι να πάρουμε Δεν μπορούμε να συντηρήσουμε ένα LSD ή LPD! Πάντως γιά την Navantia δεν είναι κ λίγο να πουλήσει 4 πλοία του τύπου ( 1 Ισπανία,1 προς το παρόν Τουρκία,2 Αυστραλία) Στην τελευταία έχουν πουλήσει μάλιστα ολόκληρο στόλο αν βάλουμε τα Α/Τ κ τα ΠΓΥ που παράγγειλαν!
  9. Το Ρένα Σ. 2 έχει επιστρέψει στην Κέρκυρα, έχει αγοραστεί από την ionian seways/cruises για δρομολόγηση Κέρκυρα-Αλβανία. Φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε αυτή την γραμμή φέτος.
  10. Αυτή και το αδελφό της πλοίο Excelsior (το οποίο στο μεταξύ άφησε την αποβάθρα και την αντικατέστησε στο Μαρόκο) είναι πραγματικά αξιόλογα πλοία, ίσως το πιο επιτυχημένο από τον στόλο του (Aldo) Grimaldi της εποχής. Τα επόμενα Superba/Suprema είναι ακόμα πιο ευρύχωρα, πολυτελή και πάνω απ' όλα γρήγορα - και για αυτό το λόγο λιγότερο οικονομικά στη λειτουργία. Φυσικά, όντας πλοία με μέγιστη ταχύτητα 24 κόμβων, πρέπει να χρησιμοποιούνται σε επαρκείς γραμμές, γι' αυτό παραδόξως η διαδρομή Γένοβα-Ταγγέρη είναι λιγότερο απαιτητική από τη διαδρομή Γένοβα-Παλέρμο.
  11. Ολοκλήρωσε σήμερα τα δρομολόγιά του και έδεσε στην επισκευαστική ζώνη της Γένοβας. Πραγματικά εξαιρετικό πλοίο, για έναν ακόμα χειμώνα ξεπατώθηκε στη γραμμή Genova-Barcelona-Tanger Med με συνεχόμενα δρομολόγια, ελάχιστες ώρες παραμονής στα λιμάνια και καθόλου διανυκτερεύσεις. Και όλα αυτά χωρίς φοβερές καθυστερήσεις και χωρίς καθόλου βλάβες. Απλά respect στο εργαλείο!
  12. Τέλος οι Βαλεαρίδες για το πλοίο, επιστροφή πλέον στην Ιταλία και μάλιστα σε αποστολή-έκπληξη καθώς αντικαθιστά το Elisabeth Russ στις γραμμές Genova-Palermo, Genova-Malta και Genova-Palermo-Malta.
  13. Δεν ζητάει τροποποίηση δρομολογιακής γραμμης που σημαίνει δηλαδή ότι ζητάει να δρομολογηθεί άλλου ,αλλά τρόποποιηση δρομολογίων δηλαδή μικροαλλαγές στην υπαρχον.
  14. Σύντομη αποδείχθηκε η παραπάνω αντικατάσταση, ξανά πίσω πλέον στη γραμμή Algeciras-Tanger Med.
  15. Ολοκλήρωσε την παραπάνω αντικατάσταση και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Almeria όπου πραγματοποιεί mini(;) ακινησία.
  16. Ενδοκυκλαδική γραμμή? Μήπως κάποιο εκ των Άρτεμις/Σαονησος έχασε τη γραμμή? Εικασίες κάνω
  17. Η κίνηση άρχισε νωρίς φέτος στη γραμμή και ο σχεδιασμός των δρομολογίων αλλά και η ταχύτητα του Mare di Levante δε βοηθούν καθόλου την κατάσταση. Το τελευταίο δρομολόγιο της Πέμπτης και της Παρασκευής έφυγε από Κυλλήνη με περίπου 45' καθυστέρηση...
  18. ships_info_kavall

    GAS MELODY

    Gas Melody at Syros anchorage
  19. και ποια είναι αυτή η τροποποίηση;
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...