Jump to content
Shipfriends

stelios

eMembers
  • Posts

    317
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stelios

  1. Πολύ σωστά αυτά που γράφεις φίλε @giorgos_249, όμως το σχόλιο του @proud_ionian εγώ το αντιλαμβάνομαι όχι ως προς την ουσία του πράγματος (αν δηλαδή καλώς ή κακώς πήγαν εκεί και είδαν αυτά που είδαν), αλλά στο πλασάρισμα, στο πως δηλαδή το διαφημίζουν λες και έκαναν κάτι πρωτοποριακό. Η παρουσίαση στο δημοσίευμα ήταν όντως too much που λένε και στον Πειραιά.
  2. Είναι προφανές πως στην ανακοίνωση παίζει ρόλο η παραδοσιακή αντιπάθεια των σωματείων, του ΚΚΕ, κλπ προς το Ισραήλ, για να μην πω κάτι χειρότερο.
  3. Συγγνώμη, να ρωτήσω ο άσχετος και βασισμένος στην ανακοίνωση του ΛΣ (που κατά πάσα πιθανότητα είναι ελλιπής): Αφού εκτελούσε δρομολόγιο από "λιμένες Μήλου" για Κίμωλο - Σίφνο - Σέριφο - Πάρο, η Σύρος και ο λιμένας Σύρου που κολλάει;
  4. Η προσωρινή εκτίμηση είναι ότι η φωτιά ξεκίνησε από μπαταρία ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πολύ σημαντικό θέμα αυτό με τις φωτιές στις μπαταρίες που κάπως πρέπει να μπορεί να σβηστούν.
  5. Πολύ ωραίες φωτο το άρθρο. Πως τραβιότανε τώρα μια κρουαζιέρα στη Σκωτία..
  6. Ωραία όλα αυτά, αλλά απευθύνεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (της οποίας θυμίζω η κύρια μέριμνα είναι να λειτουργεί ο ανταγωνισμός και να μην υπάρχουν μονοπώλεια) και της λέει τι; Μην ανησυχείς κι αν κλείσει η ΑΝΕΚ, εγώ θα βάλω πλοία και θα απασχολήσω και απολυμένους. Μα αυτό ακριβως είναι που θα ενισχύσει τις μονοπωλιακές καταστάσεις.
  7. Θίγει πολλά θέματα η επιστολή σε διάφορα ταμπλό και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την απορρίψουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ανταπάντηση και μετά αντ-ανταπάντηση και κάπως έτσι θα φτάσουμε στην απόφαση της επιτροπής ανταγωνισμού (νομίζω αυτό θα είναι το κομβικό σημείο). Καλά να είμαστε, να τις διαβάζουμε..
  8. Για να δούμε και τι λέει και το BBC με αρκετές λεπτομέρειες και δήλωση από ειδικό. https://www.bbc.com/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-65050308?at_medium=social&at_campaign=Social_Flow&at_link_id=48D68AA0-C96B-11ED-9FF0-9B024844363C&at_ptr_name=twitter&at_link_origin=BBCScotlandNews&at_bbc_team=editorial&at_campaign_type=owned&at_format=link&at_link_type=web_link
  9. Χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω από αυτά που γράφουν τα τοπικά μέσα της Καλαμάτας, και χωρίς να μπω σε ..ονοματολογία και εγώ αυτής της γνώμης είμαι προφανώς. Το πολύ - πολύ να καταφέρουν να πάρουν κάποιο ευρωπαϊκό κονδύλι και να συνταχθούν μελέτες και τα τοιαύτα.
  10. Ας ετοιμαστούμε για τη νέα γραμμή που θα ενώνει όλη την Ανατολική Μεσόγειο... Κατάνια - Καλαμάτα - Ηράκλειο - Λεμεσός (και προέκταση για Χάιφα) Ραντεβού για σύσκεψη στην Καλαμάτα 26 και 27/11 και ό,τι ήθελε προκύψει.... https://eleftheriaonline.gr/local/oikonomia/tourismos/item/280881-syskepsi-gia-prooptiki-aktoploikis-syndesis-katania-kalamata-irakleio-lemesos
  11. Μια χαρά περνάμε φαίνεται.. κάποιοι, περισσότερο από κάποιους άλλους https://www.kavalanews.gr/28817-synelifthi-methysmenos-kapetanios-grammi-limena-keramotis-diakopikan-dromologia-mehri
  12. Ψάχνω να βγάλω εισιτήρια για αρχές Ιουλίου και με Μινωικές δεν βρίσκεις πλέον κανένα κρεββάτι για Ηράκλειο, μόνο κατάστρωμα (γκαράζ έχει ακόμα άνετα). Εντυπωσιακό θα έλεγα, θα περίμενα να μπορώ να βρω. Έχει να κάνει και με την αλλαγή των Παλατιών ή είναι μόνο θέμα ζήτησης; Με την ΚΞ υπάρχουν διαθέσιμα κάποια, αλλά λίγα. (ευτυχώς βρίσκεις για Χανιά με Μινωικές πάλι)
  13. Αυτός ο διάδρομος με το θαλασσί δάπεδο κόπι- πάστε από νοσοκομείο είναι, έλεος δηλαδή!
  14. Επιτρέπεται η παραμονή των οδηγών στο γκαράζ μεσοπέλαγα (και να κοιμούνται στα οχήματά τους); Υποθέτω πως όχι..
  15. Τουρνέ στη Σμύρνη η Λεβάντε για να προωθήσει τη γραμμή και το πλοίο (και λέει θα βάλει και δεύτερο...). Πρωτοσέλιδο στη Χουριέτ. Βάι - βάι! https://www.protothema.gr/greece/article/1190661/i-houriet-se-protoselido-tis-epainei-tin-aktoploiki-sundesi-thessalonikis-smurnis/
  16. Είναι τόσο υπερβολικός ο ενθουσιασμός και το γλύψιμο που καταντάει γκροτέσκο. Ακόμα και τα πληρωμένα δημοσιεύματα θέλουν μια άλφα τέχνη για να μη θυμίζουν τρολάρισμα.
  17. Έκτακτο δρομολόγιο το ΣΚ για το πλοίο, θα μεταφέρει έναν μεγάλο μετασχηματιστή (ζυγίζει γύρω στουυς 250 τόνους) στο λιμάνι της Κορίνθου για να πάει μετά στα Εξαμίλια, στο νέο κέντρο ΥΤ του ΑΔΜΗΕ.
  18. Θα γράψεις στο browser https://data.gov.gr/api/v1/query/sailing_traffic?date_from=2021-06-16&date_to=2021-06-23' --header 'Authorization: Token 87a465af94af31194a24dcadf7e12b3c9e22b366 (όπου προφανώς θα βάλεις τα στοιχεία του δικού σου token και τις ημερομηνίες που θέλεις) και θα πρέπει να βλέπεις τα δεδομένα (έχει επιλογή save) Τελικά, δεν δουλεύει έτσι, δεν τα βγάζει τα δεδομένα. Είναι μόνο για όσους ξέρουν τι να κάνουν με τα API. https://lists.ellak.gr/opendata/2020/12/msg00003.html
  19. Και εγώ ψήφισα Παναγία Τήνου. Ρομαντική - νοσταλγική η ψήφος (ελπίζω να μην την κόψει η αδέκαστη εκλογική επιτροπή). Δεν το είχα ταξιδέψει ποτέ, αλλά το έβλεπα πάντα με δέος μπαίνοντας στον Πειραιά ξημερώματα από την Κρήτη και ίσως ήταν το πλοίο που μου είχε κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον με το τόσο διαφορετικό σουλούπι του.
  20. Είπαμε, σελφ-τεστ (ή άλλο τεστ) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού μετά από 14 ημέρες. Σε λίγο καιρό, πολύς κόσμος θα εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία.
  21. Φοβερά δυσάρεστο νέο για την εταιρία - και όχι μόνο φυσικά - ο τόσο πρόωρος θάνατος της Μαρίας Τσάκος. Πραγματικά, πολύ μεγάλο κρίμα, έχω συγκλονιστεί χωρίς καν να την ξέρω προσωπικά - αρκούσε η διαδικυακή της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/ellada/thlipsi-pethane-i-maria-tsakos/#.YIq6wq9Q1qk.twitter
×
×
  • Create New...