Jump to content
Shipfriends

svo

eMembers
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Amorgos, Mykonos

Recent Profile Visitors

2,178 profile views
 1. Το χειρότερο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι πως δόθηκε η δυνατότητα στον καθένα να εικάζει και να γράφει μέσα σε όλο διαδίκτυο και οι περισσότεροι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν . Απλά κάτι πήρε το αυτί τους κάτι είδαν κάπου γραμμένο και έτσι δεν αργεί να εξαπλωθεί μια φήμη. Εκτός αν βγεί κάποιος και πεί το όνομά του με στοιχεία και μας αποδείξει ότι ήταν επιθεωρητής ή ότι εργαζόταν στην δεξαμενή που μπήκε το πλοίο.Με αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τι συνέβη αλλά σκεφτόμουν πόσο άδικοι μπορούμε να γίνουμε με τους Ναυτικούς μας χωρίς να είμαστε σίγουροι για κάτι που λέμε.Όλοι μας όσοι ασχοληθήκαμε με το θέμα κυρίως στο διαδίκτυο. Το ότι το πλοίο ανέβηκε δεξαμενή και είχε πλωτό φράγμα δεν σημαίνει απαραίτητα και ρήγμα. Μια διαρροή όπως λέει και παραπάνω ο φίλος θα μπορούσε να είναι η αιτία Προσωπικά διάβασα για ρήγμα, για Stabilizer, για έλικα που κάπου βρήκε ,για διαρροή στους άξονες . Άλλα σχόλια, έχουν λογική, άλλα σχόλια όχι. Όμως όλα αυτά δεν με κάνουν να πώ με σιγουριά κάτι. Γιατί δεν ήμουν εκεί. Το λάθος ήταν εξαρχής της εταιρείας που δεν ενημέρωσε για την αιτία.
 2. svo

  2018 Deja Vu

  3) Η πυρκαγιά στο Ελ. Βενιζέλος και η επιτυχής αντιμετώπισή της. 14) Η Minoan επιστρέφει στα Χανιά. 29) Νέα όρια ρύπων και scrubbers. Η Ελλάς κοιμάται ως αγνή κόρη 33) Αqua Blue. Το Ιεράπετρα ξανά ταξιδεύει. 34) Αντίο ΛΑΤΩ. (Τι αγάπη και αυτή?)
 3. 1) ΑΡΤΕΜΙΣ 2) ΑQUA JEWEL 3) ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 4) ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 5) ΙΟΝΙΣ
 4. Όμορφο καραβάκι. Θα μπορούσε άνετα να ήταν η αναβάθμιση του Σκοπελίτη στις Μικρές Κυκλάδες .
 5. Είναι τρομερά κατακριτέο, να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι, που όπως φαίνεται, συνέβη. Γιαυτό και γύρω του υπήρξε πλωτό φράγμα άλλωστε .. Δηλαδή δεν πρέπει να γνωρίζουμε τι συνέβη? Αρκετά με αυτό το πρωτόκολλο του επτασφράγιστου μυστικού.
 6. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και Πρωτίστως σε όλους τους Ναυτικούς μας για τις μάχες που δίνουν. Ο Άι Νικόλας στη πλώρη τους. !!
 7. svo

  Golden Express (IMO 9176046)

  Δρομολόγηση του πλοίου προς Ραφήνα-Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Κουφονήσια-Κατάπολα , βλέπουμε να ζητείται στο επόμενο ΣΑΣ .
 8. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ.
 9. svo

  Golden Bridge (ΙΜΟ 8902345)

  Εντυπωσιακό, με Ιαπωνική πλώρη και σχήμα γέφυρας αρκετά ιδιαίτερο. Μακάρι να μείνει στα μέρη μας . Με μια δυνατή μετασκευή άνετα γίνεται ο νέος Έλυρος .
 10. Λογικά να αναμένουμε να δούμε και τα χρώματα του Grimaldi ?
 11. Είχαμε και κάτι ύποπτο . Γκαζάκια ,βενζίνη και κροτίδες εντοπίστηκαν έξω από την Ε1.
 12. Από τα πιο άσχημα πλοία που έχω δει.
 13. Προφανώς και οι αποφάσεις παίρνονται στον όμιλο Grimaldi, όμως είναι πιο εύκολο να ρυθμίσει η Minoan και ο όμιλος γενικά τις ακινησίες για τοποθέτηση Scrubbers, με 4 πλοία να δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές γραμμές, παρά ο όμιλος Attica που έχει μεγαλύτερο αριθμό πλοίων.
 14. svo

  Attica Group

  Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει η Αttica και πόσο σύντομα θα τις πάρει καθώς ο χρόνος πιέζει. Και μιλάμε για μεγάλο αριθμό πλοίων, όχι 3 και 4 όπως πχ η Minoan. Το βασικό ερώτημα νομίζω που τίθεται είναι το εξής: Μπορεί , η τοποθέτηση Scrubbers και η εναρμόνιση με τους κανονισμούς, να επηρεάσει την απόφαση του Ομίλου, να κρατήσει ή να πουλήσει κάποια πλοία ? Για να δούμε...
 15. svo

  Champion Jet 2 (IMO 9135896)

  Το πλοίο με μια περιστροφή γύρω απο τον εαυτό του και πολλά σφυρίγματα, αποχαιρέτησε πριν λίγο την Μύκονο, με προορισμό τον Πειραιά.
×