Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται να μην βλέπουν αυτό το χάλι. Και στο Πρέβελης βαράει άσχημα αλλά ειδικά στον Βενιζέλο είναι απαράδεκτα τα σινιάλα.
  3. Το πρωι που πηγε στο μωλο που κανουν πλαγιοδετησεις ηταν το Queen κ ο Θεολογος οποτε θα εμενε πολλες ωρες στην αγκυρα κ εφερνε μεσα κυμα κ αερα στο καινουργιο
  4. Η σκονη ειναι δεν ειναι οι ζημιες,σε ολα τα πλοια βαζουν
  5. ναι ισχυει αυτο, οταν το εφερναν στην ελλαδα μετα την φωτια ειχε φτασει 42+
  6. Καλησπερα, μηπως υπαρχει καποιο νεο για το ποτε θα ξεκινησει δρομολογια το πλοιο?
  7. Ξεκίνησε δοκιμαστικά πριν λίγες μέρες
  8. Υποθέτω ο @cyclades_shipping εννοεί προστατευτικο νάιλον για να μη γινουν ζημίες στη διάρκεια των εργασιών
  9. Το Αχαιός σταμάτησε τα δρομολόγια του την Τετάρτη 8 Μαϊου και από την επόμενη ημέρα βρίσκεται δεμένο στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου ενόψει του δεξαμενισμου του στις 17/05/24 έως τις 19/05/24 στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.
  10. Ο cpt Χάρης Αποστολατος στο Ελ. Βενιζέλος στη θέση του cpt Βαγγέλη Παπουτσάκη.
  11. Το Aqua Jewel αναμένεται να φύγει μεθαύριο από τη Σύρο για να έρθει στον Πειραιά έτσι ώστε από την Τρίτη να αναλάβει την γραμμή των Κυθήρων.
  12. Η αναχώρηση απο Θεσσαλονίκη σήμερα πάει ένα τρίωρο πιο πίσω , αναχωρώντας μεσάνυχτα αντί για τις 21:00 . Ομοίως και το δρομολόγιο απο Θεσσαλονίκη προς Πειραια καθώς και οι προσεγγίσεις στους λιμένες πάνε και αυτές ένα τρίωρο πίσω . Εκτός απο κίνηση , είχε και χοντρό καιρό στο βόρειο Αιγαίο .
  13. Λογικό. Αφού από Δευτέρα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς για τους επόμενους σχεδόν δύο μήνες. Είναι και οι επιστροφές των εκδρομέων από το Πάσχα. Θα έχει αρκετή κίνηση προς και από Θεσσαλονίκη.
  14. O Cpt Βαγγέλης Παπουτσάκης στο ΠΡΕΒΕΛΗΣ
  15. Σε αυτό και στον Βενιζέλο αραγε αρμόζει άλλη γραμματοσειρά και έχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στο ANEK και το LINES;
  16. Στην τούρλα του Σαββάτου. Από το δοκιμαστικό στη δρομολόγηση
  17. Μετά από 1,5 μήνα δεξαμενισμού και ακινησίας στη Σεβίλλη, το πλοίο επέστρεψε στα δρομολόγια, στην αγαπημένη του γραμμή (Algeciras - Ceuta).
  18. "Πήγε να του προσθέσουν καμπίνες"..! 😜 Όσο ρε παιδιά βλέπω αυτό το πράμα που του έχουν κάτσει στην πρύμη, σκέφτομαι πως του Θεόφιλος ήταν καλλιτεχνία..!
  19. Σύμφωνα με το Ferrybalear, η Balearia προτίθεται να ξαναναυλώσει το πλοίο, με σκοπό να το δρομολογήσει στη γραμμή Valencia - Mostaganem. Έτσι οι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από κάθε λιμάνι θα αυξηθούν, από 1 σε 3.
  20. Παρά τη μεγάλη σε διάρκεια επισκευή του και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο δρομολόγιο ήταν σε υψηλές ταχύτητες, πάλι πρέπει να έχει κάποιο θέμα κι έχει μαζέψει καθυστέρηση σήμερα.
  21. Το πλοίο αναχώρησε απο την Ελευσίνα πρίν απο λίγο και κατευθύνεται λογικά προς το λιμάνι του Πειραιά
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...