Jump to content
Shipfriends

Hengist_1972

eMembers
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

Profile Information

  • Location
    Milos Island

Recent Profile Visitors

3,755 profile views
  1. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι ο Φλεβάρης για τις Μινωικές στην Μήλο ήταν απόλυτα επιτυχημένος καθώς όπως αναμενόταν πήρε το μεγαλύτερο μερίδιο της κίνησης αλλα υπήρξε και αρκετή ζήτηση απο και πρός το Ηράκλειο. Όσο για τον Άνεμο,προς το παρών είναι στο σύστημα δηλωμένος μόνος του χωρίς τον Σολωμό,ίσως δούμε αλλαγές απο μεριάς Σολωμού για την Μήλο.
  2. Μένει να φανεί αυτό,είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και κάποιες μέρες την ημερίσια σύνδεση,και αν το κάνει θα μπεί πολύ γερά στον ανταγωνισμό της κίνησης.
  3. Αλήθεια είναι Δημιούργησε εναν αρκετά ρεαλιστικό προσωμοιωτή πλοίων που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδεύουμε και να κατασκευάζουμε τα αγαπημένα μας πλοία και να κάνουμε μανούβρες και εικονικά ταξίδια στα αγαπημένα μας λιμάνια Ας ηρεμίσει η ψυχή του.
  4. Ατύχημα που θυμίζει εκείνο του Βιτσέντζου στην Κάσο το 2015 Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτο το Ντεζαβού
  5. Νομίζω κανείς δεν έθεσε θέμα ωραρίου,ίσα ίσα η αλήθεια ειναι οτι κανείς στο νησί δεν είπε κάτι για αυτό,προσωπικά και εγώ και πολλοί συμπολίτες μου πιστεύουμε πως μόνο και μόνο αυτό το δρομολόγιο είναι υπέρ αρκετό και λύνει σε μεγάλο βαθμό άπειρα προβλήματα.
  6. Μερικές φορές και απο παλιά που ερχόντουσαν πολλές φορές βράδυ κάποια βαπόρια,υπήρχε άνεση να κάνουν το τσέκ ιν εκείνη την ώρα,το Τσεκ αουτ παραμένει στις 11 οποτε απλά βολτάρουν 12 ώρες,η αν έχουν καλο οικοδεσπότη τους αφήνει λίγο παραπάνω.
  7. Και λύνεται και το τεράστιο πρόβλημα των ανθρώπων του νησιού που πρέπει να κατεβαίνουν στην Κρήτη καθώς απο πέρυσι που κόπηκε ο Πρέβελης,εχει προκύψει τεράστιο πρόβλημα.
  8. Η αλήθεια είναι πως απλώς ποτέ δεν έπρεπε να κοπεί η Μήλος απο την άγονη που εκτελούσε τόσα χρόνια το Πρέβελης χωρίς κανένα θέμα,υπάρχουν πολλοί φοιτητές,οικογένειες και νέοι Μηλίοι που έχουν χτίσει την ζωή τους στην Κρήτη τόσα χρόνια και η ταλαιπωρία που έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι τον χειμώνα είναι απίστευτη.
  9. Ισως και σίγουρα να υπάρξει αντίδραση ανταγωνισμού.
  10. Φημολογείται έντονα ξανά στη Μήλο οτι οι Μινωικές έκαναν αίτηση στο ΥΝΑ για καθημερινή προσέγγιση στη Μήλο απο 01/02
  11. Ένα συμβάν το οποίο μόνο οσοι βρισκόμασταν εκεί το γνωρίζουμε μάλλον.. Την 5ή Σεπτεμβρίου του 2023 περι την ώρα 14:15 μεσημβρινή στο λιμάνι της Μήλου,το SuperRunner Jet 2 το οποίο εκείνη την περίοδο εκτελούσε το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο και βρισκόταν σε διαδικασίες φόρτωσης εκφόρτωσης,παρασύρθηκε απο ενα ξαφνικό μπουρίνι και έκοψε με τον καταπέλτη του μια απο τις κεντρικές κολόνες φωτισμού του λιμανιού. Το πλοίο προκειμένου να ολοκληρώσει την διαδικασία επιβίβασης όλων των επιβατών έδεσε προσωρινά στο κεφάλι του μώλου και απέπλευσε κανονικά. η Κολόνα ακόμα και τώρα εννοείται πως δεν έχει αντικατασταθεί,πάντως ανασύρθηκε άμεσα απο τον βυθό το ίδιο βράδυ καθώς θα υπήρχε πρόβλημα με τα τζετάκια που ελλιμενιζόντουσαν κάθε βράδυ στην ανατολική και την δυτική πλευρά. Εδώ και κάποιες σχετικές φωτογραφίες απο εκείνη την ημέρα
×
×
  • Create New...