Jump to content
Shipfriends

Troul

eMembers
  • Posts

    383
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Troul

  • Birthday 01/31/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,330 profile views
  1. Και όχι μόνο αλλαγή ώρας, αλλαγή και τιμής εισιτηρίου. Ένα ευρώ πάνω το απλό κατάστρωμα πλέον, στα 49 από 48 δηλαδή.
  2. Γενικά επειδή έχω φίλους που είναι να φύγουν απόψε από Πειραιά για Χανιά, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα από την εταιρία και ούτε στο σύστημα έχει αλλάξει κάτι. Στο μεταξύ μόλις πριν λίγα λεπτά μου ρθε ενημέρωση από φίλο που μίλησε με την εταιρία και είπαν ότι πιθανότατα θα γινόταν αυτό που είπες @Strofalos. Θα ανέβαινε ο Έλυρος για να καλύψει το αποψινό δρομολόγιο με κάποια καθυστέρηση. Αλλά επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και δεν προλαβαίνω ούτε τα ποστ να γράψω😂, μόλις αναχώρησε από Χανιά ο Βενιζέλος και θα φύγει από Πειραιά στις 3 το πρωί σύμφωνα με το σύστημα.
  3. Στο μεταξύ έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες ο ανάδοχος του πλοίου ο οποίος δεν θα είναι άλλος από το icon (έτσι το πλασάρουν, δε το λέω εγώ) Lionel Messi. Στο Μαϊάμι τον ερχόμενο Γενάρη η τελετή ονοματοδοσίας, στην Ίντερ Μαϊάμι παίζει αυτός, εε δεν ήθελε πολύ να γίνει το κουμπαριλίκι😂. Όπως επίσης διαβάζω και ότι η RCCL αποτελεί εδώ και κάποιο καιρό τον επίσημο Vacation Partner της εν λόγω ομάδας.
  4. Άνοιξαν τα πλάνα τους οι Μινωικές όσον αφορά τη γραμμή των Κυκλάδων, ξανά σε συνεργασία με τη Fast Ferries. Το 24 τα δρομολόγια, προφανώς και λόγω του Πάσχα, ξεκινάνε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά την τελευταία 5ετία (όσο δηλαδή ανήκει το Σαντορίνη Παλάς στις Μινωικές). Μεγάλη Πέμπτη 2 Μάϊου το πρώτο δρομολόγιο από Πειραιά και 30 Σεπτέμβρη, πάλι από Πειραιά, το τελευταίο για το Σαντορίνη. Οι διαφορές που βλέπω σε σχέση με πέρσι στις προσεγγίσεις είναι ότι παραμένει ο βασικός κορμός Μύκονος-Πάρο-Σαντορίνη αλλά προστίθεται σε κάθε δρομολόγιο πλέον από ένα νησί. Κάθε Δευτέρα και Σάββατο η Νάξος και κάθε Πέμπτη η Σύρος στο κατέβα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή και κάθε Τρίτη αντίστοιχα στο ανέβα. Αυτό σημαίνει αύξηση των προσεγγίσεων στη Νάξο από 2 σε 4 εβδομαδιαίως για το 24 σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές. Και για το 24 κάθε Τετάρτη ανεκτέλεστα και παραμονή στον Πειραιά, ενώ βλέπω και κάποιες προσεγγίσεις στη Τήνο, 7 προς κάθε κατεύθυνση, 1 παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Το Θάντερ φαίνεται να συνεχίζει μόνο του μέχρι μέσα Οκτώβρη, ενώ κάθε Τετάρτη θα παραμένει Ηράκλειο. Τέλος, μια ακόμη παρατήρηση που έκανα και που δεν θυμάμαι αν υπήρχε και πέρσι είναι ότι υπάρχει διαφορά στις τιμές μεταξύ των δύο εταιριών. Για παράδειγμα, το Πειραιάς-Σαντορίνη το δίνει 77Ε για το Σαντορίνη και 85Ε για το Θάντερ, ενώ το Ηράκλειο-Μύκονος 89 και 102 αντίστοιχα.
  5. Ας το δούμε και πριν ακριβώς τρεις μήνες σε μια άφιξη του στην Τήνο, προερχόμενο από Σύρο. Το βλέπουμε να γυρνάει μπροστά μας και να δένει, σε μια διαδικασία που κράτησε γύρω στα 3μιση-4 λεπτά. Παραμονή κοντά στα 15 λεπτά και περνάει από μπροστά μας έχοντας βάλει γραμμή για Μύκονο.
  6. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  7. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  8. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  9. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  10. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  11. Troul

    Blue Star Paros

    @Tinos 11/8/23

    © Troul

  12. Μεταφερόμαστε στην Τήνο, ένα Αυγουστιάτικο πρωινό, όπου ξυπνάμε νωρίς για να πάμε να δούμε από κοντά την αφιξοαναχώρηση του Ιάπωνα. Ώρα 8 και 10 το πρωί με το πλοίο να μας έρχεται ακριβώς στην ώρα του από Μύκονο όπου με μια ωραία δεξιόστροφη γυρνάει μπροστά μας και μέσα σε 4 λεπτά έχει δέσει. Παραμονή 10 λεπτών και άμεση αναχώρηση για Άνδρο και Ραφήνα.
  13. Troul

    Theologos P

    @Tinos 10/8/23

    © Troul

  14. Troul

    Theologos P

    @Tinos 10/8/23

    © Troul

  15. Troul

    Theologos P

    @Tinos 10/8/23

    © Troul

×
×
  • Create New...