Jump to content
Shipfriends

togias_k

eMembers
  • Posts

    1,101
  • Joined

  • Last visited

About togias_k

  • Birthday 03/21/1990

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,346 profile views
  1. Και σήμερα δοκιμαστικό με παρόμοιες ταχύτητες
  2. Άφιξη του Σαονησος σήμερα στο Μαρμάρι, ξεφορτώνοντας 1 οδοστρωτήρα, 1 μηχάνημα οδοποιίας, 1 ημιφορτηγο, 2 νταλικες, 1 υδροφόρα και 2 ΙΧ. Φόρτωσε 1 βαν και 3-4 επιβάτες για Άνδρο Τήνο Σύρο.
  3. Βλέποντας την γενική εικόνα της Αττικα που είναι τρία πουλάκια κάθονται, εφόσον ο Ηλιόπουλος την κόντραρε στα ίσια Σποράδες, τώρα φαίνεται να τη κοντράρει Β.Αιγαιο, πως και δεν έχει μπει Σαρωνικό που η κίνηση είναι μονίμως ανοδικη;
  4. @speedrunnerφαντάζομαι οι τιμές είναι της Ζάντε και ειναι στα πλαισια της επιδοτουμενης που απο Μηλο για Σαντορινη περνάει από Κίμωλο Φολέγανδρο Σίκινο Ίο Σαντορίνη οποτε δεν έχει κανένα νόημα. Εγώ μίλησα στα πλαίσια ελεύθερης δρομολόγησης και όσο το δυνατόν ανταγωνιστικα ωράρια, εξου και η μισή τιμή.
  5. Συμφωνώ, αλλά όταν έχει 93,70€ το Μήλος-Σαντορίνη, 69,70€ το Φολέγανδρος Σαντορίνη και ο Άνεμος/Σολωμός το χουν στα μισά χρήματα, σίγουρα θα το προτιμήσει ο κόσμος και ας φτάνουν πιο μετά. Από το να δουλεύουν μόνο στο Σεριφος-Σιφνος και στη Μηλο να κουβαλανε μύγες, αφου υπαρχει πλεον πληθώρα επιλογων, μπορούν να εστιάσουν εκεί που οι τιμές είναι πραγματικά εξωφρενικές.
  6. Ειδικά με την είσοδο της μινοαν και την επικείμενη είσοδο της Seajets (απευθείας για Μήλο)θα πρέπει να επικεντρωθουν στο island hopping. Πέρυσι η seajets έκανε χρυσές δουλειές στο Μηλος-Σαντορινη κ απ'οτι είχα διαβάσει και ο Άνεμος καλά είχε πάει σε αυτό το κομμάτι. Οι συνδέσεις Φολεγάνδρου-Σαντορίνης και Μήλου-Σαντορίνης με τη Seajets είναι πανάκριβες. Εκει μπορούν να χτυπήσουν με πολύ πιο φθηνό εισιτήριο.
  7. Εντωμεταξύ έχουν βάλει υπηρεσιακή στο Αριάδνη 20,5kn ενώ πριν δύο καλοκαίρια που έκανε τα σκ Παροναξια το χα πετύχει κ με 25,5kn, κ το Horizon του χουν βάλει 23...
  8. Για τον επιβάτη, κατά τη γνώμη μου εκατό φορές καλύτερο το FF Andros. Όμορφα σαλόνια και ικανοποιητικα στον αριθμό, σε αντίθεση με το BS Paros. Τώρα για την ταχύτητα, ας τους αποκεφαλισουν που δεν έχει 2 μίλια παραπάνω σαν το BS Paros για 15 μέρες.
  9. Δεν προσπάθησε και ιδιαίτερα. Όταν το Σουπερσταρ/Σποραδες Σταρ είναι πάνω σε όλα τα επίπεδα πρέπει να αλλάξεις τακτική από το να μείνεις στάσιμος. Ας έμπαινε απογευματινό ή όπως ειπώθηκε από Μαντουδι.
  10. Σύμφωνα με το ikarystos το Πανοραμα και το Εύβοια Σταρ επιθεωρηθηκαν και πάλι από πλοιοκτητη, με το όνομα αυτού να παραμένει κρυφό.
  11. Μετά από μήνες ακινησιας, έβγαλε βλάβη αφού αναχώρησε από Μαρμαρι και ακυρώθηκαν σήμερα και αύριο τα δρομολόγια.
  12. Σήμερα που το είδα είχε αρχίσει υδροβολη στην αριστερή μπάντα.
  13. Πόσο άκυρη δρομολόγηση, δεν είναι ανταγωνιστικο για κανεναν προορισμό. Ούτε καν για Κύθνο δεν είναι ανταγωνιστικο αφού τα συμβατικά πάνε κατευθείαν. Για Κέα όπως ειπώθηκε παραπάνω ποιος χριστιανός να το προτιμήσει; Για Δυτικές μετά δεν σηκώνει καν κουβέντα με 2 συμβατικά από Πειραιά απευθείας.
×
×
  • Create New...