Jump to content
Shipfriends

togias_k

eMembers
  • Posts

    1,089
  • Joined

  • Last visited

About togias_k

  • Birthday 03/21/1990

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,258 profile views
  1. Σήμερα που το είδα είχε αρχίσει υδροβολη στην αριστερή μπάντα.
  2. Πόσο άκυρη δρομολόγηση, δεν είναι ανταγωνιστικο για κανεναν προορισμό. Ούτε καν για Κύθνο δεν είναι ανταγωνιστικο αφού τα συμβατικά πάνε κατευθείαν. Για Κέα όπως ειπώθηκε παραπάνω ποιος χριστιανός να το προτιμήσει; Για Δυτικές μετά δεν σηκώνει καν κουβέντα με 2 συμβατικά από Πειραιά απευθείας.
  3. Εδώ ένα αναλυτικό βίντεο με το περιεχομενο του ομίλου και τις διαμαχες για τους Πεταλιους.
  4. Γενικώς, η όλη κατάσταση στη γραμμή παρουσιάζει μεγάλη στασιμότητα και κυρίως αβεβαιότητα. Αν θα χει δρομολόγια, αν θα χει κτελ κλπ κλπ. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν την γραμμή είναι επειδή αναγκάζονται. Το Πανοραμα αποδείχτηκε μεγάλο και κοστοβορο, δουλεύοντας με το ζόρι Πάσχα-Καλοκαίρι. Αντί να ρίξει την τιμή να πουληθεί (καθώς πράγματι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες σαν πλοιο) και να αγοραστεί ένα μικρότερο πλοίο εκτελωντας περισσοτερα δρομολογια και δημιουργώντας περισσοτερη κίνηση, είναι μάλλον προτιμότερο να κάθεται.
  5. Τελευταία φορά που είχα ταξιδέψει με το Νάξος με έκανε να πιστέψω ότι το Πανόραμα θα ανταποκρίνοταν χίλιες φορές καλύτερα. Δεν γίνεται το Blue Star 1 να είναι χειρότερο σε καμία περίπτωση
  6. Αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι η αττικα αλλάζει σινιάλα και ονοματα στα πλοια της, που θυμίζει αλλαγες προπονητων γνωστης Πειραιωτικης ομάδας, δεν τους έχει περισσέψει λίγο ασπρο να γράψουν το ρημάδι το Hellenic Seaways τόσο καιρο και ταξιδεύει ψιλο-ανωνυμα;
  7. Οι επιδοτούμενες των κυκλάδων που ανατέθηκαν στην Attica και στον Μανούση, υποτίθεται θα εκτελούν δρομολόγια μέχρι τις 31/10/2024;
  8. Ως ένδειξη πένθους, το σημερινό απογευματινό και τα αυριανά δρομολογια δεν θα πραγματοποιηθούν.
  9. Σύμφωνα με την ομάδα του Παντελή Φυσσα στο fb, βγήκε ο στροφαλος για επισκευή. ΥΓ. Τι κάνουν στον καθρέπτη και έχει σκαλωσιες εδώ και έναν μηνα;
  10. Το καμάρι της Σμύρνης απ'οτι φαίνεται ούτε φέτος θα ταξιδέψει με τη δήλωση δρομολόγησης του. Τι να πει κανείς, ειλικρινά δεν βγάζει καμία λογική ούτε η αγορά του ούτε η μετασκευή του ούτε η εκμετάλλευση του. Ούτε καν άγονη μπορεί να χτυπήσει.
  11. Άμα ίσα ίσα γέμιζε το Flying Cat των 342 επιβατών με αντίπαλο μόνο το Superexpress, βλέποντας τον Ηλιόπουλο να έχει στον στόλο του συν 4 ταχύπλοα φετος, διόλου απιθανο να βάλει πάνω στο Flying Cat ένα ταχύπλοο και να μην μαζεύεται η χασούρα. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Στο Σαρωνικό παίζει μπάλα μόνη της με σίγουρες πληρότητες.
  12. Πάντως αρκετές κινήσεις της εταιρείας είναι αδικαιολογητες και μπορεί να κοστίσουν, για τώρα τουλάχιστον. Από την επιλογή του πλοίου μέχρι το σήμερα η εταιρεία χάνει την εμπιστοσύνη από τους νησιώτες, που αν μη τι άλλο τον χειμώνα σε αυτούς θα στηρίζεται. Ενώ είχε κίνηση και θα μπορούσε να χτίσει ακόμα γερη πελατεία κόβει ξαφνικά την Ιο-Σαντορινη. Μετά αφοσιώνεται στα 3 νησιά των Δυτικών και αποχωρεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Και εκεί που υπάρχει συνεννόηση και ικανοποίηση για μοιρασμένα δρομολογια την κάνει για Λήμνο. Όταν έχεις ανταγωνισμό και ειδικά σε μια γραμμή που δύσκολα σηκώνει 2 πλοία όλο το χειμώνα, πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Άμα έρχεσαι και φεύγεις (που λέει και το ασμα) δύσκολο να καθιερωθεις, πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνιστής είναι σταθερός όλον τον χρόνο.
  13. @nomikos δεν χωράνε 3 πλοία στο λιμάνι, άμα χωρούσαν κι'ολας δεν θα ανάγκαζαν το Εύβοια Σταρ να φεύγει ενώ δεν έχει δρομολόγιο. Και πραγματι γίνεται λογος καθώς στο λιμάνι της Καρύστου έγινε εκβάθυνση πριν-κοντά-ένα χρόνο. Το Caldera Vista έδενε άνετα και το φορτηγό πλοίο Μιχάλης μπαινοβγαινει με φορτίο. Όχι ότι χρειαζόταν να αναφερθούν τα παραπάνω, μόνο να σκεφτεί κανείς ότι το 2021 το Caldera Vista "δεν μπόρεσε καν να μπει στο λιμανι" αρχικά, και μετά από 2 εβδομάδες μπήκε και μάλιστα δένοντας με χαρακτηριστική ευκολια και ταχυτητα. Αυτό τα λέει όλα.
  14. Φαντάζομαι ενας στοχος αυτης της ναυλωσης ειναι να θεσει εκτος παιχνιδιου το Thunder.
×
×
  • Create New...