Jump to content
Shipfriends

George...f

eMembers
 • Posts

  476
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θα του πήγαιναν πολύ τα καινούργια σινιαλα της Hellenic για τα ταχυπλοα. Μεγάλο λάθος που τα έδωσε τότε…
 2. Πιστεύω πως η δημιουργία ενός μικρού άνω γκαραζ πλωρά θα βοηθουσε την κατάσταση. Θα έχανε μισό κατάστρωμα από χώρους επιβατών αλλά δεν θα χρειαζοταν τα πατάρια να είναι μόνιμα κατεβασμένα με αποτέλεσμα να χωραει περισσότερα φορτηγά, πούλμαν κλπ. Επισης δεν είπα ότι η γραμμή χρειάζεται υψηλότερη ταχύτητα αλλά η δυνατότητα αύξησης αυτής σε μια συνθήκη όπως είναι μια καθυστέρηση σαφώς θα ήταν χρήσιμη.
 3. Πραγματοποίησα άλλο ένα ταξίδι μετ’επιστροφης για Άνδρο με το πλοίο το τριήμερο που μας πέρασε. Το πλοίο παραμένει εσωτερικά από τις ανώτερες μονάδες μας στην ακτοπλοΐα, με πολυτελές, όμορφο και κυρίως άνετο εσωτερικό. Περιποιημένο και καθαρό μέσα και έξω. Μια μικρή ένσταση για τις τουαλετες του έχω μόνο, αλλά δικαιολογείτε λογω ημερας. Από κει και πέρα το πλοίο θα ήθελε πραγματικά 2-3 μίλια παραπάνω καθώς και ένα πιο άνετο γκαραζ. Με κατεβασμένα πατάρια και γεμάτο, στην επιστροφή από Άνδρο, φαίνεται ότι θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί μια τροποποίηση του γκαραζ του κατά τη διάρκεια της μετασκευής του στην Ελλάδα. Επίσης στην επιστροφή έφτασε στην Άνδρο με καθυστέρηση 40’ , με αποτέλεσμα αυτό να μεταφέρθει και στην άφιξη μας στην Ραφήνα. Αν είχε τη δυνατότητα να ανοίξει 2-3 κόμβους ώστε να καλύψει την διαφορα θα μιλάγαμε πραγματικά για το ιδανικό ημεροπλοιο για Κυκλαδες. Οικονομικό, όμορφο, ποιοτικό.
 4. Γνωρίζουμε τον λόγο που δεν προτιμήθηκε η ενεργοποίηση του έναντι του Supercat; Απ’οσο θυμάμαι άλλαξε την κεντρική του μηχανή, και είχε γίνει εκτεταμένη επισκευή στις άλλες 2.
 5. Άραγε γιατί προτιμήθηκε να ενεργοποιηθεί αυτό έναντι του Superspeed της Golden, που απ’οσο θυμάμαι άλλαξε μηχανές; Το συγκεκριμένο ταλαιπωρείται και νομίζω είναι ακατάλληλο για Κυκλαδες.
 6. Η εταιρία έχει δώσει πολύ καλα δείγματα και πραγματικά θεωρώ κρίμα την έως τώρα πορεία του συγκεκριμένου ταχύπλοου. Ένα πολύ όμορφο ταχύπλοο με εξίσου όμορφο interior αδικείται πολύ από τις επιδόσεις του. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να προτιμηθεί έναντι του BS Myconos τις κοινεσ μέρες που έχουν δρομολόγια. Το ταχύπλοο το πληρώνεις για να φτάσεις αμεσότερα στον προορισμό σου. Αν κάνει τις ίδιες ώρες με το συμβατικό προτιμάς αυτό, λόγω άνεσης ταξιδιού. Ας ελπίσουμε ότι είναι παροδικό και το πλοίο θα σταθεί επάξια. Επίσης η εταιρία του θα έπρεπε να κυνηγήσει το δρομολόγιο που είχε αιτηθεί εξαρχής, απογευματινό για Μύκονο με πρωινές επιστροφές.
 7. Καλή σεζον να έχει!! Προς το παρόν πλέει με χαμηλές ταχύτητες, ας ελπίσουμε να ανεβάσει.
 8. Ελπίζουμε φέτος να το δούμε με υψηλότερες ταχύτητες.
 9. Μακάρι να το ξαναδούμε με αυτές τις ταχύτητες. Το συγκεκριμένο ταχύπλοο πετάει.
 10. Γνωρίζουμε προς τι η καθυστέρηση; Γραφειοκρατικά θέματα ή αντίστοιχη περίπτωση Αγιασου και Μακεδονία με επισχέσεις που τελικά δεν κατάφεραν να μεταβιβαστούν; Είναι συγκινητικό ωστόσο ότι το πλοίο βρίσκεται σε τόσο γνώριμα νερα αυτές τις μέρες. Οι κάτοικοι θα το βλέπουν σβηστο και ταλαιπωρημένο, που άλλοτε έσφυζε από φως και ζωή και τους μετέφερε στον προορισμό τους. Εύχομαι με τόσο πέρα δωθε να μην καταλήξει να το αγκαλιάσει η θάλασσα που το αγάπησε…
 11. Στο πρωτο σχέδιο φαίνεται να παραμένει ο καταπέλτης ενώ στο ακριβώς από κατω οχι. Καταλαβαινω κάτι λάθος στην αποτύπωση ή υπάρχουν και οι 2 option; Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα εσωτερικά θα είναι άψογο, ωστόσο εξωτερικά νομίζω το πλοίο θα γίνει αρκετά κουτί.
 12. Αλήθεια τώρα που το πλοίο καθάρισε από χρεη(φαντάζομαι μεταφέρθηκαν ώστε να προχώρησε η πώληση για σκραπ), πως και δεν το τσίμπησε ο Super Mario για Αιγαίο; Τόσες νεκραναστασεις έχει κάνει, θα άξιζε να σωθεί το Μυτιληνακι.
 13. Έχει να κάνει με την έναρξη της σεζον ή την φημολογούμενη πώληση του στην Seajets?
 14. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι της εταιρίας μας διαβάζουν, ωστόσο μπράβο για τον χρωματισμό της πρυμνης. Δανειζόμενος την φωτογραφία του φίλου @Nick the Greekωστόσο προτείνω μια πιο ολοκληρωμένη αποψη που θεωρώ το ομορφαίνει ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς από κινητό δεν με αφήνει να την ανεβάσω σε καλύτερη ανάλυση όπως του Nick.
 15. Το θλιβερό είναι ότι η μπογιά που σβήνονται τα σινιαλα είναι αυτή που υπήρχε στις αποθήκες του πλοιου για φρεσκάρισμα καποτε…
×
×
 • Create New...