Jump to content
Shipfriends

GeorgePag

eMembers
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αυτή τη στιγμή πλέει έξω από την Χίο αυτοδύναμο με προορισμό το Port Said.
  2. Λογικά έγινε κινητοποίηση για τα Κολωνάκια ύστερα από την πτώση μιας γυναίκας στην θάλασσα στο ίδιο σημείο σήμερα το απόγευμα. Νομίζω πως είναι επιτακτική η ανάγκη περιθωριοποίησης της προσβασιμότητας του λιμανιού. Δεν γίνεται να μπαίνει ελεύθερα, ανεξέλεγκτα και οποία ώρα θέλει η Σάρα και η Μάρα σε ενά λιμάνι σαν και αυτό που έχει αφεθεί στην μοίρα του, που βρίσκεις γκρεμισμένα τμήματα προβλητών σε σημεία που μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε χωρίς κανέναν περιορισμό. Ατυχήματα είναι πολύ εύκολο να συμβούν για τον καθένα όσο και να προσέχει. Τα έχουμε δει εξάλλου με πτώσεις στην θάλασσα όχι μόνο ανθρώπων αλλά και αυτοκινήτων. Η κατάσταση νομίζω χρήζει αλλαγής και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όσο μεγάλη και αν είναι η πολιτιστική σημασία του λιμανιού για την πόλη.
  3. Κάτι συνέβη με το πλοίο και γύρισε πίσω στον Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα. Είχε καιρό να μας απασχολήσει το συγκεκριμένο forum η αλήθεια είναι..
  4. Σήμερα ολοκλήρωσε το πρώτο του δρομολόγιο στη γραμμή Αλγέρι-Μασσαλία, το οποίο διήρκησε κάτι παραπάνω από 24 ώρες. Γνωρίζουμε από ποια εταιρία ναυλωθηκε;
  5. Πάντως με Κίσσαμο και Κρήτη 2 στο Ηράκλειο για όλο το καλοκαίρι τα παράπονα από τους επιβάτες δεν θα έχουν προηγούμενο. Αφενός για το Κίσσαμος που ήδη εχει δεχθεί εκατοντάδες σχόλια για την ανεπάρκεια εσωτερικών χωρών ( σαλονιών κλπ) και αφετέρου για το Κρήτη 2 που έχει πείσει και τον πιο δύσπιστο για την ακαταλληλότητα του στην γραμμή ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο.
  6. Κατεβαίνει και το Απόλλων να βοηθήσει από το Λαύριο με ώρα άφιξης 9 ώρες μετά το ατύχημα… Απαράδεκτο το ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο ρυμουλκό σε πιο κοντινη απόσταση να συνδράμει.
  7. Όπως ήταν αναμενόμενο, με την προσθήκη της Μήλου τα παλάτια αγγίζουν τις καλοκαιρινές τους ταχύτητες με 23 και 24 κόμβους πλέον
  8. Την ώρα που και τα 4 πλοία του ομίλου Άττικα παραμένουν δεμένα, τα 2 παλάτια ταξιδεύουν κανονικά (όπως και αύριο). Και τα 2 φαίνεται πως θα περάσουν ανάμεσα από Μήλο και Σίφνο. Ανεβαίνει κανονικά προς Πειραιά και το Τάλως.
  9. Για την ακρίβεια είναι έξω από την μαρίνα Καλλιθέας
  10. Νεότευκτο πλοίο για τον όμιλο Grimaldi που προορίζεται για τις Μινωϊκες ! Άμεση εξέλιξη σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωσης της Minoan που έκανε λόγο για ανανέωση του στόλου της. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον..
  11. Αξιοσημείωτο για την ταχύτητα του είναι ότι τα ωράριά του για Σύρο και Μύκονο αποκλίνουν μόλις 20 λεπτά από αυτά του WCJ.
  12. Ακόμα στο Ηράκλειο το Γκάλαξι. Έχουμε καμία πληροφορία ; Το παλάτι έφυγε κανονικά πάντως
  13. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τα δρομολόγια στις 5,9 & 12 του μήνα
  14. Στο διάστημα 25-31/05 έχει προγραμματιστεί ο δεξαμενισμός του στου Βασιλειάδη.
  15. Έφτασε Ρόδο και μάλιστα δεν έδεσε στο κεντρικό λιμάνι αλλά μέσα, δίπλα στα Δωδεκάνησος
×
×
  • Create New...