Jump to content
Shipfriends

bsnaxos

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bsnaxos

  1. Για μένα, από το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται κανένα συμπέρασμα για την αξιοπλοΐα του. Και το Bari του Βεντούρη αγοράστηκε από διαλυτή κι έχει αποδειχθεί διαμάντι για την εταιρεία!
  2. Οι δυο πρώτες μέρες, για την Πάρο τουλάχιστον, ήταν απογοητευτικές. Ενδεικτικά, τη Δευτέρα στην επιστροφή για Πειραιά πήρε 16 άτομα και 2 αυτοκίνητα! Σήμερα το πρωί η εικόνα ήταν κάπως καλύτερη, κυρίως στα αυτοκίνητα. Και πάλι, όμως, ούτε το 1/3 της κίνησης του Δήλος.
  3. Και το Νάξος τις τελευταίες μέρες κινείται με ταχύτητες 21,5 maximum. Ίσως για οικονομία καυσίμων.
  4. Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των ταχύπλοων της Hellenic Seaways για τις Κυκλάδες με αλλαγές τόσο στα ωράρια όσο και στα δρομολόγια, κυρίως των Flyingcat 3 και 4. http://www.hellenicseaways.gr/index.php/info/dromologia-navlologia/cyclades
  5. Μιλώντας για ένα τέτοιο ταχύπλοο, δε θα είναι λίγο μεγάλο για τη γραμμή που προορίζεται? Τόσο μεγάλη ήταν η κίνηση του Master Jet πέρυσι?
  6. Συμφωνώ! Άλλωστε τα 2400 άτομα του Δήλος είναι πιο χρήσιμα στο πρωινό της Παροναξίας, ενώ οι καμπίνες του Πάτμος θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ένα ενδεχόμενο βραδινό για Πάρο-Νάξο.
  7. Αυτό είναι σίγουρα το λιγότερο επεμβατικό σενάριο, αλλά δεν νομίζω ότι θα αφήσουν αναξιοποίητες τις παραπάνω καμπίνες του Πάτμος, αλλά και το πρωτόκολλο του πλοίου μου φαίνεται υπερβολικό για τη συγκεκριμένη γραμμή. Εμένα θα μου άρεσε να το δω σε ένα βραδινό για Παροναξία μέχρι Σαντορίνη, αλλά υπάρχει και το θέμα της άγονης.
  8. Με υποσημείωση όμως πως μέχρι 21/9 τα δρομολόγια θα εκτελούνται από το Δήλος!
  9. Από χτες που μεθόρμισε στον Πειραιά κινείται...σταματημένο!
  10. Αιτία αυτής της προσέγγισης είναι η διοργάνωση εκδρομής για Μυτιλήνη από εκκλησία της Πάρου. Απ' ότι έμαθα πήρε γύρω στους 300 επιβάτες
  11. Η βλάβη αποκαταστάθηκε κι έτσι σήμερα το πλοίο κινείται με φυσιολογικές για ταχύπλοο ταχύτητες
  12. Όπου στην ιστοσελίδα της εταιρείας έχουν ήδη αναρτηθεί τα δρομολόγιά του για το φετινό καλοκαίρι. Έναρξη στις 7/7 έως 10/9
  13. Πολύ όμορφο! Ευχαριστούμε πολύ!
  14. Πάντως υπάρχουν διαθέσιμα εισητήρια τα οποία κόβονται με τα ωράρια του Δήλος. Κι εγώ έκλεισα για τις 27 Αυγούστου για Πάρο-Πειραιά. Θα δούμε...
  15. Είχα ταξιδέψει μαζί του για Κέρκυρα το 2007. Εσωτερικά ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο, χωρίς καμία πολυτέλεια. Δεν ξέρω όμως αν έχει γίνει κάποια ανακαίνιση αφού έχουν περάσει αρκετά χρόνια.
  16. Πάντως από τα δρομολόγια του που έχουν υπολογισθεί θα είναι Πάρο σε 3:50. Δεν νομίζω να πηγαίνει μόνο με 24 κόμβους.
  17. Δεν προβλέπεται να δρομολογηθεί στην Ρόδο, σύντομα τουλάχιστον
  18. Θα μπορούσες μήπως, τώρα που ξέρουμε τα ονόματα, να το ανεβάσεις και ως Δήλος-Πάτμος? Ευχαριστώ
  19. Εμένα πάντως μου μυρίζει μια αντικατάσταση, αλλά θα δούμε...
  20. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κατασκευάσει το Flyingcat 3 ή 4???
  21. Συγγνώμη, μπορώ να ρωτήσω κάτι?? Δεξαμενές πώς μπορώ να κατασκευάσω????
×
×
  • Create New...