Jump to content
Shipfriends

kardamyla_hios

eMembers
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About kardamyla_hios

  • Birthday 12/24/1980

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μέχρι περίπου το '97, το Άπτερα έδενε στου Τζελέπη και ο κόσμος έμπαινε από αριστερά όπου ήταν η κυλιόμενη σκάλα.
  2. Δε ξέρω για σας, εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από το Πολάρις.
  3. Φίλε Μιλτιάδη καλησπέρα ! Επέτρεψέ μου να σου πω το εξής χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση: ( Η απάντησή μου είναι γενική και όχι προσωπική) Φεύγει από την Πάτρα το Ίκαρος των Μινωικών σε ένα από τα πρώτα του ταξίδια. Μετά από κανένα 2ωρο αρχίζουν όλα τα Ελληνικά φαινόμενα (Sleeping bags & Κουβέρτες στα πατώματα για να κοιμηθούν οι επιβατες κατάχαμα και στους αλουέδες με τη σχετική μυρωδιά στο χώρο). Ταξίδεψα επίσης με το Νήσος Χίος όταν ήταν 6 μηνών. Αρκετά καθίσματα ήταν σκησμένα Αυτό τι σημαίνει; Ό,τι τα πλοία είναι ερήπια, σάπια και πρέπει να πάνε για κόψιμο για να ξεβρωμήσει ο τόπος ; Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα 20+ χρόνια που ταξίδευε αξιοπρεπέστατα σε όλες τις γραμμές τις. Ε.Μ.Ψ.
  4. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά ! Για δείτε τι βρίσκει κανείς στη διώρυγα ! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας ! Ε . Μ . Ψ .
  5. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "Συλλυπητηρια" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  6. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "CHIOS LIBERTY" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  7. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "Απαγωγή εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  8. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους ! Πάντα γαλήνιες θάλασσες και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη των ναυτικών μας ! Ε . Μ . Ψ .
  9. Καλησπέρα ! Η εταιρεία έχει 3 πλοία στο σύνολο. Το Lorentzo έχει ναυπηγηθεί στο ναυπηγείο New Century Shipbuilding Co Ltd στην Κίνα το 2005. Έχει άλλα 16 αδελφά πλοία. Από αυτά το ένα (ΑΝΝΙΤΑ) ανήκει στην ίδια εταιρεία. Ε . Μ . Ψ .
  10. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "Τέλος εποχής για τον Ελληνικό Νηογνώμονα; (με τις υγειες μας, με αλλα λογια)" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
×
×
  • Create New...