Jump to content
Shipfriends

NHSOS XIOS

eMembers
  • Posts

    7,573
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

11,589 profile views
  1. Ωραιος ειναι και Εμανουελ ,το καλοκαιρι που εχει κοσμο βαζει ψιλορορο και τον χειμωνα που δεν κυκλοφορει ανθρωπος βαζει ολοκληρη ΑΡΙΑΔΝΗ Θα μπει αραγε με σινιαλα HSW η G στην τσιμινιερα της
  2. NHSOS XIOS

    Nissos Chios

    Με παρεα,λιγον πριν μπει στο λιμανι της Χιου.
  3. NHSOS XIOS

    Aqua Maria

    Ντουζακι στην αγκυρα του υπερβαπορα
  4. Φτιαχτο να ειναι σε μετρα οι διαστασεις του,οπως και το πραγματικο.Μετετρεψε το σε x και μετα βαλτο στον φακελο του scenery.Ανοιξε το παιχνιδι και πηγαινε design objects,επελεξε το και με το ποντικι βαλτο οπως νομιζεις στο Ρεθυμνο(αφου σβησεις πρωτα αυτο που υπαρχει).Προσοχη στο τελος πως θα κανεις το save.
  5. Για restyling παει η εταιρια τα QUEST και JOURNEY.Θα αλλαχτουν στο εσωτερικο χρωματα,ταπετσαριες,επιπλα,πισινες,χαλια(και κιλιμια )και θα υπαρχουν αλλαγες σε καζινο,σπα και χωρους πληρωματος. Το πρωτο πλοιο θα παει 7/11 στο Καντιθ για τις αλλαγες και το δευτερο στις 6/1/2013 στην Σιγκαπουρη.
  6. Ανακοινωση της ΝΕΛ για την ρυθμιση των χρεων της.
  7. Η ΝΕΛ ταξιδευει ακομα και στο Ιραν η στην Ισπανια αλλα συμφωνα με τα ΝΕΑ θα ειναι το πρωτο θυμα της κρισης
  8. Αγαπητε Cruise,δεν το λεω υποτιμητικα για τις πηγες σου η για αυτα που γνωριζεις,αλλα δεν νομιζω οτι ο Ιταλος εχει η ειχε ποτε επιρροη σε αυτα που γινονται στην εταιρια.Εχουμε μαθει για τριμελη ιταλικη επιτροπη,για συναντηση που ηθελε να πραγματοποιησει με τον 'μεγαλομετοχο',για το οτι ειναι δυσαρεστημενος με αυτα που βλεπει ,για τα 20μυρια που χρωστανε απο την ναυλωση της ΑΡΙΑΔΝΗΣ,για τα αλλα φραγκα που του χρωστανε απο τις μετοχες...και ποσα αλλα να θυμηθω Εγω δεν ειδα να αλλαζει κατι...η κατηφορα συνεχιζονταν με μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα προηγουμενα χρονια Μπορει ο Ιταλος να λεει στο περιβαλλον του οτι θα κανει,θα ρανει η θα χτυπησει το χερι στο τραπεζι αλλα σαν να μου φαινεται οτι δεν εχει ιδεα/δεν τον απασχολει τι θα γινει με την HSW.Ισως το μονο που τον νοιαζει ειναι παρει λεφτα/πλοια οταν φτασει το 'τελος' αλλα η ιστορια θα εχει δειξει οτι και αυτος συνεβαλε με τον τροπο του στην καταρρευση της HELLENIC.
  9. Τουλαχιστον τα 2 που βρισκονται Αγγλια(BERING STRAIT,STRAIT OF MAGELLAN)θα αλλαξουν ονομα/σημαια και μεχρι το τελος του μηνα θα κατεβουν στην Ιταλια για την γραμμη Ravenna-Brindisi-Catania.Τα νεα ονοματα θα ειναι μαλλον EUROCARGO BRINDISI/CATANIA.
  10. Η 'μαχη' του καλοκαιριου τελειωσε και ηρθε η ωρα να παρουν ολοι τα βραβεια τους
  11. Στο vesseltracker γραφουν οτι πουληθηκαν τα WESSEX,CRAGSIDE σε εταιρια με εδρα το Λουξεμβουργο,οπως επισης και το αδερφο MAAS VIKING.Ψαχνοντας στο google βρηκα αυτο που αναφερει καποιες απο τις πωλησεις. Με μια ματια παντως στο AIS,τα WESSEX και MERCIA εχουν αλλαξει σημαια απο UK σε LU,οποτε ισως να πουληθηκαν πακετο.
  12. Γλιτωσε απο 3 ναυαγια,μεταξυ αυτων και του Τιτανικου Την ειδηση επιβεβαιωνει και το wiki.
  13. Τελικα υπαρχουν και χειροτερα λιμανια απο την Ραφηνα η την Τηνο
  14. Μια καταγγελια για παραβαση της συλλογικης συμβασης στα πλοια της ΝΕΛ.Υπαρχει σε αρκετα site(pireas2day,chiospress,troktiko).
×
×
  • Create New...