-
Posts
786 -
Joined
-
Last visited
Recent Profile Visitors
13,043 profile views
-
Ζητημα αν είχε πιασει σε δρομολογιο τους 24 κομβους
-
Αλκυών ΙΙ (IMO 9856775)
mpolo replied to Panagia Ekatontapiliani's topic in Ferries "ανοικτού τύπου" εκτός δράσης
Ανεβηκε ενα βιντεακι στην σελιδα του παντελη φυσσα στο facebook με το καραβακι να βυθίζεται στις Σεϋχέλλες -
Στις 8 το ταχυπλοο της seajets και στις 9 το πλοιο της minoan. https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/2444584/ofi-oi-ores-anahorisis-ton-naylomenon-ploion?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&fbclid=IwY2xjawKTs5ZleHRuA2FlbQIxMQABHgcdRqkElRgje9c7mX1-wmvetETv0MEmOpVyVP4IrtVt-zfRjOJTYLBCn3Bs_aem_Sp2N633k-08njvxCMZs9WQ
-
Ο καιρος ειναι ζορικος σημερα και φαίνεται να περναει δυτικα της Σκύρου. Μου εχει τυχει σε ταξιδια για λημνο και με το ακουα μπλου και με το εξπρες πηγασος.
- 708 replies
-
- adamantios korais
- milos
-
(and 7 more)
Tagged with:
-
Metal maniac started following mpolo
-
Περιστατικο ηλεκτροπληξιας σε κάποιο απο τα πλοια της γραμμης. https://www.iefimerida.gr/ellada/anilikos-epathe-ilektroplixia-ploio-peiraias-irakleio?utm_source=rss&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2QE6PgLpiqaE0dSRAg3BWT-LXQblSLosYbCcRzImxd66qBvhrqvRBeEco_aem_vjT65cNysyD2ckaon-eMIg
-
Ωραιο ειναι. Ήλπιζα βεβαια ο παναγιωτακης να του κεντραρει το σινιαλο στα φουγαρα.
- 708 replies
-
- adamantios korais
- milos
-
(and 7 more)
Tagged with:
-
Ουτε περυσι δεν του ειχαν βάλει μπανερακι.
- 1,077 replies
-
- panagiotakis
- παναγιωτάκης
- (and 12 more)
-
Οι κινήσεις της εταιρίας ηταν παντα άστοχες. αγόραζε πλοια βάση χαμηλότερης τιμής που ήθελαν αρκετα λεφτα για να έρθουν στα δικά μας δεδομένα. Εχει αγοράσει τέσσερα φορτηγοποσταλια απο τα οποία το ενα δούλεψε ελάχιστα σαν ρο-ρο (Θεσσαλονίκη) το αλλο του εκανε μια φρικτή μετασκευή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (Μακεδονία) ενα αλλο δεν ηρθε ποτε στην Ελλάδα και το lady που συνεχίζει την μετασκευή με ρυθμούς χελώνες. Απο τα πλοια που αγόρασε λοιπόν τα μόνα που μπορούμε να πουμε οτι εκαναν λίγη δουλεια ηταν το Παναγία Σουμελά (στο οποιο πραγματικα ασελγησε επάνω του αλλα τουλάχιστον του βγήκε το πιο αξιόπιστο) και το Σαμοθράκη στο οποιο δεν εριξε ουτε ενα ευρω και εβγαλε βλάβες. Το Εξπρές Λήμνος δεν το βάζω καν γιατι ειναι ζήτημα αν δούλεψε συνολικά 4 μήνες για την εταιρεία. Θυμάμαι μια φορά σε ενα πρακτορείο στην Λήμνο κλασσικά να τσακώνονται επιβάτες με τον πράκτορα γιατι το Σαμοθράκη ειχε χαλάσει δυο φορες σε μια εβδομαδα και ειχε γινει ενα μικρό αλαλούμ.ο επιβάτης αναφερόταν στην άσχημη κατασταση του πλοίου με αρκετα κοσμητικά επίθετα. Τοτε γύρισε ο πράκτορας με τρομερο ύφος και του λέει ναι καλα αυτα που λες αλλα τι εχεις να πεις για το Εξπρές Λήμνος που ειναι σαν κρουαζιερόπλοιο. Τοτε γυρισε ο επιβάτης και του ειπε πως ο Μανούσης και το Κνωσός Παλλάς να αγοράσει με την διαχείριση που κανει σε ενα μηνα θα εχει καταντήσει ρεταλι. Νομίζω πως αυτο συνοψίζει τα παντα.
- 841 replies
-
- σαμοθράκη
- samothraki
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
Ολα χωράνε εκτός απο το σμυρνα. Βέβαια τα υπόλοιπα δεν ξερω αν μπορούν να πανε εκει απο άποψη πιστοποιητικών και φυσικά οτι μιλαμε για καθαρά ημεροπλοια με ουτε μια κλίνη. Αυτα αποτελούν τα πρακτικά και τεχνικά θέματα. Το κυριότερο ειναι οτι προφανώς δεν θέλουν να μπλέξουν στα ποδια της αττικα και κυρίως στα ποδια του Ηλιόπουλου που αυτην την στιγμη εχει και ταχύπλοα και συμβατικά διαθέσιμα να τα ρίξει στο Ιόνιο και την οικονομικη επιφάνεια να στηρίξει εναν πόλεμο τιμών και πραγματικά μπορει να κανει μεγάλη ζημια. Ολα αυτα βεβαια ειναι θεωρητική κουβέντα γιατι νομιζω πως δεν εχουν δειξει καποια επιθυμία δημόσια τουλάχιστον να μπούνε σε καποια άγονη και γενικότερα στο Αιγαίο, με εξαίρεση εκεινο το σενάριο περι επιδοτούμενου Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη με το σμυρνα.
- 533 replies
-
- fior di levante
- levante ferries
- (and 13 more)
-
- 705 replies
-
- kopernik
- unity line
- (and 22 more)
-
Εδω ολοκληρο το βιντεο του συγκεκριμενου τυπου ο οποιος διανυκτερευσε μεσα στο καραβι με πιο κατατοπιστικο τουρ στο πλοιο. Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια.
- 628 replies
-
- αίολος κεντέρης
- corsaire
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
Δεν επιασε Αγιο Ευστράτιο. https://www.limnosreport.gr/limnos/227731/blue-star-myconos-quot-sto-idio-ergo-theates-quot-4-epivates-katevikan-stin-mytilini-anti-gia-agio-eystratio/?fbclid=IwY2xjawGwModleHRuA2FlbQIxMQABHc6kGVCxrLAHD6AdKMhDSrRZUevm2_R1PH9WSUK1h1VLqSWLd82p-rCPEg_aem_J9NU-HkMu5UslCCOnTpwuA
- 1,968 replies
-
- strintzis
- hellenic seaways
- (and 10 more)
-
Proud σκεψουο οτι οσες φορες ειχα περασει απο τον αη στρατη ηταν βραδυ.Την πρωτη φορα που ειδα το νεο λιμανι ηταν πανω απο τον πηγασο το 2015 και ετυχε να ειναι σε ημερησιο δρομολογιο χωρις να ξερω οτι φτιαχνοταν λιμανι εκει και πραγματικά δεν ηξερα απο που ξεφυτρωσε και έριξα αρκετη μελετη για να καταλάβω πως διαμορφώθηκε.
- 68 replies
-
- agios efstratios
- ai stratis
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
Παραθέτω δυο αεροφωτογραφίες απο το κτηματολογιο για να καταλάβουμε πως ήταν ο παλιος μόλος ο οποίος εξακολουθεί και υπάρχει και πως διαμορφώθηκε το νεο λιμανι. Και εδώ δυο προσεγγίσεις στον παλιο μόλο μια πάνω από το aqua maria και μια από την στεριά σε προσέγγιση του ταξιάρχη σε κακες καιρικές συνθήκες. Αυτό που βλέπουμε ειναι πως με έστω και τριτοκοσμικές καταστάσεις η δουλειά γινόταν ενώ πλέον περιορίστηκαν αρκετά τα πράγματα. Η διαμόρφωση λοιπόν μιας εξωτερικής ράμπας ίσως εδινε μια λύση αλλα το καινούριο μπαστούνι είναι αρκετά πιο εκτεθειμενο στον καιρο απο οτι ηταν το παλιο.
- 68 replies
-
- agios efstratios
- ai stratis
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
Λαύριο - Άη Στράτης - Λήμνος - Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη
mpolo replied to ΜΥΚΗΝΑΙ's topic in Δρομολόγια και γραμμές
Ισχυει για τα 23 ευρω ειναι η special οικονομικη μου το εβγαλε εχθες το ferryhopper κατευθείαν χωρις επεξήγηση.