Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια Ικαρίας - Σάμου


Recommended Posts

μήπως καλύτερα να πηγαινοέρχονται δωρέαν, να τους δίνουν φαγητό για όλη την εβδομάδα και να τους πληρώνουν και τα κοινόχρηστα; θέλουν και δύο καράβια από πειραιά τα μπουμπούκια....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kάνετε όλοι λάθος και είστε υπηρέτες του μεγάλου κεφάλαιου (ο τόνος εκεί που τον έβαλα), των εφοπλιστών, της EE και του NATO. Mία είναι η λύση: Kαράβια καινούργια. γρήγορα και-κυρίως-δωρεάν για το λαό, μαζί με μία μακαρονάδα-bolognese και ανά 3ωρο, εννοείται. Aεροπλάνα όχι Bombardier της OlympicAir, αλλά Tupolev, από αυτά που πέφτουν σε ντουζίνες, αρκεί στην άτρακτο να γράφει CCCP. Eννοείται κανείς έλεγχος Schengen κλπ, ό λαός να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει κι΄ όταν θέλει, αρκεί οι λαϊκοί ηγέτες να ταξιδεύουν όπως γουστάρουν κι' αγαπούν.

Bρισκόμαστε στο σήμερα λοιπόν, με την Eλλάδα να κρατιέται οριακά στη ζωή από τα πανάκριβα λεφτά EE/ECB/IMF, όμως ορισμένοι πλήρως ιδιοτελείς και ψυχικώς αλλοπαρμένοι φανατικοί, οραματίζονται έφοδο στα Xειμερινά Aνάκτορα (=γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια), τα οποία απλώς δεν υπάρχουν πλέον διότι τα πάτησε το τραίνο του χρέους των 400 δις.

Oι ηρωοποιημένες και εξιδανικευμένες "τοπικές κοινωνίες", ας τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν, όπως ουκ ολίγους άλλους.

Edited by georgios express
Link to comment
Share on other sites

για να ισχύει αυτό που λες, σημαίνει πως τα 3 υπάρχοντα δρομολόγια είναι μονίμως sold out, το βαπόρι ταξιδεύει με πρωτοκολο σε επιβάτες και οχήματα και πως αν θελησει καποιος να ταξιδέψει δεν θα βρει τελευταια στιγμή εισιτήριο...ισχύει κάτι τέτοιο?δεν νομίζω..θέσεις υπάρχουν πάντα και με το παραπάνω...αρα...
σου απάντησε ο gpap2006 σε αυτό το θέμα πολύ σωστά!

Όχι δεν πάει ακριβώς έτσι. Άλλο πράμα οι ανάγκες των νησιών και άλλο πράμα εάν βγαίνει το δρομολόγιο η όχι. για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω(πανεπιστήμιο,στρατός,50000 πληθυσμός) υπάρχει ανάγκη αξιοπρεπέστερης συγκοινωνίας. και κάθε μέρα να υπήρχε δρομολόγιο θα υπήρχαν μερικές εκατοντάδες επιβατών που θα ταξίδευαν από και προς τον νομό. μπορεί με 100-150 ή 200 επιβάτες να μη βγαίνει οικονομικά το δρομολόγιο του ν.μύκονος, αλλά δε σημαίνει ότι οι ανάγκες για τη μετακίνηση αυτού του σεβαστού αριθμού επιβατών δεν υπάρχουν. ναι δεν είναι χίος, μυτιλήνη ή ρόδος από πλευράς κίνησης, αλλά δεν είναι ούτε κουφονήσια και Άγιος ευστράτιος με 25 επιβάτες την εβδομάδα, με τα οποία μας έχουν εξισώσει τώρα.

συμφωνω απολυτα μαζι σου, ολος αυτος ο σαλος που επικρατει θα ειχε σταματησει....αν καποιος εβγαινε και απαντουσε επισημα στο αν το ν. μυκονος επιστρεψει σε 3-4 μηνες μετα απο το δεξαμενισμο του......γιατι ολοι πιστευουν οτι το ιεραπετρα θα ειναι το μοναδικο πλοιο στη γραμμη για ολο το χρονο.......

α) ας ακούγονται φήμες. ειναι φήμες και τέλος. κι εγώ μπορώ να πω ότι θα δρομολογηθεί στην γραμμή λαύριο-λημνος το oasis of the seas, η royal carribean δεν το διαψεύδει επισήμως άρα εσύ εξακολουθείς να το πιστεύεις.

είναι λογικό η εταιρία με τον κακό προγραμματισμό της, να μην εμπνέει εμπιστοσύνη και να δημιουργεί ανασφάλεια για το αν θα επιστρέψει το μύκονος, ή θα πάει ιούνιος και θα είναι τα νησιά ακόμα με τα 3 δρομολόγια του ιεράπετρα. Έτσι αφού το θέμα πήρε ξαφνικά μεγάλες διαστάσεις, όφειλε η εταιρία να πάρει θέση για να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες και οι εντάσεις.

β) δεν είναι άκυρη. είναι μέσα στο καταχείμωνο που στα νησιά δεν πάνε τουρίστες, ελάχιστοι, καθώς όλοι σπεύδουν στα ορεινά. οπότε τα τρια δρομολόγια επαρκούν για τους 50000 κατοίκους φανταζομαι.

Όπως είπες, φαντάζεσαι, αφού δεν γνωρίζεις τα δεδομένα του νησιού. αυτές τις μέρες περιμένουν να ταξιδέψουν για να φύγουν λόγω εορτών περίπου 500 φοιτητές και τλχ 1000 στρατιώτες και στρατιωτικοί. και φυσικά όλοι αυτοί θα ταξιδέψουν και για επιστροφή μετά από 2-3 εβδομάδες. αμφότεροι για πολλούς λόγους θα προτιμούσαν τη μετακίνηση με καράβι έναντι αεροπλάνου υπό άλλες συνθήκες. Όμως η συχνότητα των δρομολογίων, οι ώρες ταξιδιού και οι υψηλές τιμές, τους αποτρέπουν από αυτό. π.χ ένας στρατιώτης με μετρημένες μέρες άδειας στα δάχτυλα του ενός χεριού, φυσικά δε θα επιλεξει να φάει 1 μέρα μέσα στο καράβι. υπάρχει βέβαια και ο ντόπιος πληθυσμός που, για να πιάσει τα ορεινά για χριστούγεννα όπως λες, πρέπει κάπως να ταξιδέψει πρώτα!!!

γ) φαντάζομαι ότι θα πάει το μύκονος για να αντικαταστήσει το χίος με ένα όμοιων προδιαγρφών λόγω του ότι εκεί έχει τον ανταγωνισμό, ενώ εσείς όχι. και σε αυτό θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί σου. επίσης πάντα η συντηρηση είναι πρόσχημα για κάποιες παραπάνω μέρες ξεκούρασης του πλοίου μακρυά από πολλά έξοδα. φυσικά και πρέπει να συντηρηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν κρατάει πάνω από 3 εβδομάδες. ευκαιρία όμως να σταματήσουμε να ματώνουμε στα οικονομικά μας.

κάποια στιγμή αυτό το παραμύθι με τον ανταγωνισμό πρέπει να σταματήσει. ακόμα και στη γραμμή χίου-μυτιλήνης για πιο ανταγωνισμό μιλάμε. το ν.χίος δεν ανταγωνίζεται τη νελ με το θεόφιλος και το μυτιλήνη, η νελ προσπαθεί με αυτά (μάταια) να ανταγωνιστεί το ν.χίος. φυσικά και το ν.χίος είναι η πρώτη επιλογή κάποιου να ταξιδέψει. λόγου επιβατικής κίνησης απλά μένει ένα κομμάτι από την πίτα και για τη νελ που μαζεύει απλά ότι μείνει από το ν.χίος και τίποτα άλλο. ανταγωνισμός με τις προδιαγραφές του ν.χίος δεν υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση καπελώματος από τη νελ. ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η hsw έβαζε το ιεράπετρα για την ακινησία του χίος για μερικές βδομάδες, και πάλι δε θα είχε κανένα μεγάλο χάσιμο, άντε να υπήρχε μια μικρή εξισορρόπηση στο διάστημα αυτό.

ξέρω πολύ γεωγραφία, σπουδάζω κάτι το οποίο την γεωγραφία την εμπεριέχει σε πολύ ανώτερη κλίμακα και αρκετά χρόνια τώρα ασχολούμαι με το θέμα, αλλιώς τώρα δεν θα απαντούσα εδώ. ξέρω πολύ καλά που βρίσκεται και η ικαρία και η σάμος και κάθε νησί. να σου πω ότι για 12νησα χρειάζονται στην ελάχιστη των περιπτώσεων 13 ωρες και 10 λεπτά και στην χειρότερη 15 και 10' με το bs1 ενώ με το διαγόρας τα χρονικά πλαίσια γίνονται τρομακτικά. οπότε cool σε αυτό το θέμα, δεν θα μας πάρει...

Έχω κάνει ταξίδι για ρόδο με BS2 μέσω σύρου-κω σε κάτι λίγο λιγότερο από 12 ώρες και παλιότερα γύρω στις 16 ώρες με ροδάνθη. και μια και λέγαμε για ανταγωνισμό πριν, ας δούμε και τα δωδεκάνησα. εδώ και λίγα χρόνια όσο μονοπώλιο είναι η hsw/ανεκ στην ικαροσαμία, άλλο τόσο είναι η Blue star εκεί! αλλά λόγω των διαφορετικών πολιτικών των εταιριών, οι ικαροσαμιώτες ζουν τις αρνητικές συνέπειες του μονοπωλίου ενώ οι ροδίτες σχεδόν καθόλου! θα μου πει κανείς αφού εκεί «έχει περισσότερο κόσμο», ναι αλλά τη στιγμή που υπάρχει μονοπώλιο ο αριθμός των επιβατών παύει να έχει μεγάλη σημασία. κάλλιστα λοιπόν θα μπορούσε να πει η Blue star «μονοπώλιο το έχω, δεν απειλούμε από κανένα, γιατί να μη βάλω για ένα 4μηνο μαζί με το διαγόρα ένα Superferry II, ή ένα Blue Orizon ή δεν ξέρω τι άλλο της έχει ξεμείνει από παλιά, να μην ταλαιπωρώ τα καλά BS και να βγάζω και κάτι παραπάνω αφού τα παλιά καίνε σίγουρα λιγότερο», ότι ακριβώς κάνει η ANEK/hsw στην ικαροσαμία, δεν το κάνει όμως!!! ακόμα και να πάει το BS1 για συντήτηση θα αντικατασταθεί από το BS2! σε αντίθεση με τη σφιχτή πολιτική της ANEK/hsw. Έβαλε το ιεράπετρα που υποθέτω θα πάει σάμο με έναν κουβά πετρέλαιο, δεν έβαλε όμως και κανένα δρομολόγιο παραπάνω, τουλάχιστον για τις γιορτές! αυτή η εταιρία είναι ικανή να ανασύρει το σάμινα, να το μπαλώσει,να το βάψει και να το ξαναβάλει στη γραμμή εάν αυτό της πέφτει πιο φτηνά!!! (εντάξει, είπαμε, κάνουμε και λίγο χιούμορ!!! :D :D )

πενήντα κακομαθημένοι κάνουν παρακόληση συγκοινωνιών και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπάγγελτα. δεν συμφωνώ που λέτε 'μην βάζετε όλους τους ικαριώτες στο ίδιο τσουβάλι'. όσοι διαφωνούν με αυτές τις πρακτικές ας δράσουν και να μην αφήνουν τη μειοψηφία να τους καπελώνει. αλλιώς είναι άξιοι της τύχης τους. αν ευσταθεί οτι κάποιοι πέταγαν και μπουκάλια μεσω του μισοανοιγμένου καταπέλτη στο γκαράζ είναι πραγματικά ντροπή με όλη τη σημασία της λέξης.

εντάξει, έστω και με κάποιες υπερβολές, είναι εύλογο ο καθένας να αντιδράει και να θέλει το καλύτερο για τον τόπο του. αν 1-2 φορές το χρόνο που γίνονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας είναι παρεμπόδιση της συγκοινωνίας του νησιού, τότε ο τριήμερος αποκλεισμός των νησιών που έχει κηρύξει η εταιρία κάθε παρασκευή ως κυριακή με τις περικοπές δρομολογίων τι είναι δηλαδή;;;;

για μια ακόμη φορά ένα σημαντικό θέμα, αυτό της απρόσκοπτης συγκοινωνίας νησιών με την υπόλοιπη ελλάδα, έγινε αντικείμενο οπαδικών αντιπαραθέσεων και της γνωστής επαναστατικής γυμναστικής. κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Όπως ειπώθηκε και κάπου πιο πάνω, όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. δε μπορεί να μιλάει με οπαδική στάση κάποιος που δεν βρίσκεται εκεί για να ξέρει τι προβλήματα και ανάγκες με τη συγκοινωνία υπάρχουν. από κει και πέρα αυτή είναι η δουλειά του φόρουμ, να λέει ο καθένας τη γνώμη του και να γίνεται κουβέντα.

υ.γ συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά μαζεύτηκαν πολλά!

Link to comment
Share on other sites

συγγνώμη από κάποιους αλλά βλέπω μένος (όσο βαριά κουβέντα και αν είναι, συγγνώμη, αυτό βλέπω) και ειρωνία (μπουμπούκια / κακομαθημένοι / CCCP / πληρωμή κοινοχρήστων κτλ) είτε εναντίον του πάμε συγκεκριμένα, είτε ακαθόριστα, οπότε στρέφονται συλλήβδην εναντίον όλων των κατοίκων *. οι οποίοι κάτοικοι υφίστανται μείωση της συχνότητας και της ποιότητας και αύξηση της διάρκειας του μεταφορικού έργου, και το σημαντικότερο με ασαφή διάρκεια και προοπτική. η υποβάθμιση αυτή είναι σε ένα βαθμό κατανοήτη λόγω κρίσης, χειμώνα και ιδιαιτεροτήτων γραμμής, άλλα όταν γίνεται τόσο έντονα και σε αναντιστοιχία με τις γραμμές ανάλογων χαρακτηριστικών, λογικό είναι να προκαλεί αντιδράσεις. παρατηρώ λοιπόν σκληρή κριτική για τις αντιδράσεις, δε βλέπω ωστόσο κριτική αντίστοιχης έντασης για την εταιρεία.

προφανώς και δεν συμφωνώ με αποκλεισμούς λιμανιών κτλ, αλλά από την άλλη το πρωτεύον στο όλο ζήτημα, το οποίο χάνεται με το να κατακεραυώνεται το πάμε, είναι ότι η εταιρεία κάνει συνεχόμενα λάθη και χάνει κάθε έννοια ταύτισης, εμπιστοσύνης, εταιρικής ευθύνης ή ό,τι άλλο είχε δηλά καλλιεργήσει με τους μόνιμους και καλύτερους πελάτες της. αυτό σε βάθος χρόνου θα το πληρώσει, εκτός αν είναι πια σε τόσο οριακό σημείο που αυτά θεωρούνται φρου φρου.

καταρχην το γεγονός ότι από τον οκτώβριο υπάρχουν 3 δρομολόγια την εβδομάδα γυρίζει τα νησιά δεκαετίες πίσω (οκ, είναι σαφές το σχεδόν διπλάσιο πρωτόκολλο του μύκονος και ότι ταξιδεύει με χαμηλή πληρότητα, αλλά το χειμώνα που δεν τίθεται σχεδόν ποτέ θέμα πρωτοκόλλου ούτε στην ικαροσαμία ούτε στις άλλες γραμμές, η συχνότητα είναι το κρίσιμο μέγεθος, ειδικά καθώς υπάρχουν και συχνά απαγορευτικά κτλ, και όχι η συνολική μεταφορική ικανότατα).

και τώρα επικρατεί ένα ήξεις αφήξεις με το μέλλον του μύκονος, με τους αντικαταστάτες του, πότε μπαίνουν και πόσο κάθονται, τα οποία θα έπρεπε να είχαν ξεκαθαρίσει εν τη γενέση τους.

προσωπικά θεωρώ εντιμότερο και πιο συμφέρον για την εταιρεία να έλεγε, μάγκες το μύκονος κοστίζει τόσο και τόσο, μπαίνω μέσα τόσο και δεν μπορώ να το ρεφάρω το καλοκαιρι. θέλω να το κρατήσω, αλλά τίθεται σε κίνδυνο η συνολική παραμονή του. από το να το βάλω τρεις φορές την εβδομάδα με τρεις μηχανές δηλαδή σχεδόν ωράριο συμβατικού, σας βάζω τέσσερα δρομολόγια με το ιεράπετρα / πρέβελης (προσωπικά αν και δεν είμαι ο καταλληλότερος να εκφέρω γνώμη τα θεωρώ ισάξια) από οκτώβριο μέχρι μάρτιο και από απρίλιο πάλι μύκονος. θα έριχνε και την τιμή του deck ως ανταπόδοση εμπιστοσύνης, την μειωση θα τη ρεφάριζε με τις επιπλέον καμπίνες. νομίζω κατι τέτοιο θα ηταν πιο συμφέρον και κατανοητό και για τους συντριπτικά περισσότερους κατοίκους, καθώς θα ήταν ό,τι γινόταν πέρισυ και πρόπερσι με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια.

* μου θυμίζει απόψεις γερμανού φορολογούμενου εναντίον τεμπέλη έλληνα..

Link to comment
Share on other sites

βασικα οπως ολοι γνωριζουμε(πιστευω) τα πλοια και οι εταιρειες τον χειμωνα δεν περιμενουν τους επιβατες για να βγαλουν κανενα φραγκο, αλλα τα φορτηγα.εκει ειναι ολο το ψωμι..

η συγκεκριμενη γραμμη εχει αυτη την δυναμικη?προσωπικα δεν το γνωριζω..

εχω ταξιδεψει φλεβαρη μηνα με μινωικες απο ηρακλειο για πειραια στις εποχες που ολοι ετρωγαν με χρυσα κουταλια και μεσα το πλοιο ζητημα ειναι να ειχε 200 ατομα.ακομα και η παροναξια το καταχειμωνο καθημερινη νομιζει κανεις οτι ταξιδευουν πολλα ατομα?60 επιβατες παιρνει απο τη ναξο 70 απο παρο και 30 απο σαντορινη.

δικιο εχουν που διαμαρτυρονται οι κατοικοι, ποιος ειναι αυτος αλλωστε που δεν θελει την καλυτερη συγκοινωνια για το νησι του?το προβλημα ομως ειναι οτι και να κανουν δεν θα βγει τπτ, απο την στιγμη που δεν υπαρχει ανταγωνισμος, αλλα ουτε καποιος αλλος που να ενδιαφερεται για την γραμμη

Link to comment
Share on other sites

Έφυγε με 2 1/2 περίπου ώρες καθυστέρηση στις 20:30 το σημερινό δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο για τις 18:00. να δούμε τι θα βρει (και αν θα βρει) και στα υπόλοιπα λιμάνια :huh:

Link to comment
Share on other sites

...συγγνώμη από κάποιους αλλά βλέπω μένος ... CCCP ... είτε εναντίον του πάμε συγκεκριμένα, είτε ακαθόριστα, οπότε στρέφονται συλλήβδην εναντίον όλων των κατοίκων *. * μου θυμίζει απόψεις γερμανού φορολογούμενου εναντίον τεμπέλη έλληνα...

Eπειδή με αφορά: Eγραψα "όμως ορισμένοι πλήρως ιδιοτελείς και ψυχικώς αλλοπαρμένοι φανατικοί".

Eναντίον όλων των κατοίκων συλλήβδην δεν στράφηκα. Kαι αναγνώστης ή χειροκροτητής της Bild ή του Focus δεν τυγχάνω, ώστε να κερδίσω τον τίτλο του γερμανού φορολογούμενου.

Mερικά posts παραπάνω άσκησα κριτική στην Eταιρεία. Eίναι αλήθεια ότι και παραπάνω δρομολόγια (τουλάχιστον 1) και καλύτερος προγραμματισμός/πληροφόρηση απαιτείται, αν και δεν νομίζω ότι πχ η Attica ή οι Mινωϊκές ζητούν από το επιβατικό κοινό να συγκατατεθεί στις επιχειρηματικές τους κινήσεις όπως απαιτείται στην προκειμένη περίπτωση από την HSW.

Tώρα αν θέλει κάποιος εκ των σεβασμιοτάτων moderators, ας το μεταφέρει όπου κρίνει σκόπιμο.

Link to comment
Share on other sites

Όπως ειπώθηκε και κάπου πιο πάνω, όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. δε μπορεί να μιλάει με οπαδική στάση κάποιος που δεν βρίσκεται εκεί για να ξέρει τι προβλήματα και ανάγκες με τη συγκοινωνία υπάρχουν. από κει και πέρα αυτή είναι η δουλειά του φόρουμ, να λέει ο καθένας τη γνώμη του και να γίνεται κουβέντα.

λυπάμαι, αλλά δεν κατάλαβες τίποτε από αυτά που έγραψα. εύχομαι στους ενδιαφερόμενους να βγάλουν τελικά κάπου οι αγώνες τους και να πετύχουν αυτό που αλλού θεωρείται αυτονόητο: αξιοπρεπείς και άνετες μεταφορές-συγκοινωνία, όπως και στην υπόλοιπη ελλάδα, νησιωτική ή μη.

Όσον αφορά χορούς, τραγούδια κλπ άστο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Eντάξει, πέρα από τις α-νόητες καταλήψεις και τις εξωπραγματικές μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Yπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα και το μόνο που κάνουν αυτές οι ακραίες κινητοποιήσεις είναι ουσιαστικά να το συγκαλύπτουν. αυτή τη στιγμή η Iκαροσαμία μένει με 3 δρομολόγια, όταν ακόμα και η σίκινος και η Aνάφη έχουν καλύτερη συγκοινωνία, είτε απ’ ευθείας με τον πειραιά είτε με ανταπόκριση με τα ενδοκυκλαδικά. ακόμα και τα ψαρά και τα Mεστά, που εξυπηρετούν ελάχιστο κόσμο, και εξυπηρετούνται και από την χίο έχουν 3 δρομολόγια την εβδομάδα, όσα και η Iκαροσαμία, εάν είναι δυνατόν! H Iκαροσαμία ούτε με την διπλανή της πάτμο δεν έχει συγκοινωνία.

Aπό εκεί και πέρα λύσεις υπάρχουν, ας κάτσουν να τις βρουν. βέβαια δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα, αλλά υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις. και κάποια στιγμή ας αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε πιο ρεαλιστικά το ζήτημα της ανταπόκρισης, έστω για κάποιους μήνες του χρόνου. πχ αντί το Iεράπετρα να έχει 3 δρομολόγια από Bαθύ για πειραιά δεν θα μπορούσε να έχει ένα απευθείας για πειραιά και 4-5 από Kαρλόβασι μέχρι Mύκονο-σύρο και από εκεί ανταπόκριση για πειραιά ή Pαφήνα ή μέχρι πάτμο και ανταπόκριση με το BS?

Eντάξει δεν λέω ότι η ανταπόκριση και η μετεπιβίβαση είναι ό,τι καλύτερο…αλλά είναι μια καλή λύση όταν θέλεις να έχεις καθημερινή συγκοινωνία. δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να σκεφτούν, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις, αρκεί να μπορέσουν να δουν την κατάσταση ρεαλιστικά και όχι να ζητάνε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. E και όταν καταλήξουν σε ρεαλιστικές προτάσεις να απαιτήσουν την υλοποίηση τους με κάθε τρόπο.

οι τιμές του ιεράπετρα είναι μειωμένες κατά 3-9% στους επιβάτες ενώ παρέχεται και έκπτωση 10% στα εισιτήρια επιστροφής (και στα οχήματα).

δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ τζάμπα ο «γάιδαρος»...σε σχέση με το «καθαρόαιμο».

Link to comment
Share on other sites

H ένσταση μου είναι στο γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχει ο παραμικρός σχεδιασμός για το ποιο δρομολόγια εκτελούνται προς ποια νησιά, κάθε πότε και με τι κριτήρια.

Kανείς δε θέλει να επιστρέψουμε στις εποχές των αδειών σκοπιμότητας, που τελικά άλλο ρόλο έπαιζαν, αλλά αν μη τι άλλο αυτή η έρημη η πολιτεία οφείλει να παρεμβαίνει (με όποιο τρόπο είναι εφικτός και επιτρέπεται θεσμικά) γαι την εξασφάλιση ίσων και αξιοπρεπών μέσων-τρόπων μεταφοράς για όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας.

Iδιαίτερα δε όταν πληρώνει (ή έστω λέει ότι πληρώνει) έναν σκασμό χρήματα για επιδοτήσεις κλπ. Oι δε επιχειρηματίες-εφοπλιστές-πλοιοκτήτες σίγουρα ενδιαφέρονται και πρέπει να ενδιαφέρονται για τα κέρδη και την επιβίωση της επιχείρησης - επένδυσης τους, αλλά τους κανόνες αλοίμονο αν τους ορίζουν αυτοί.

Link to comment
Share on other sites

απο την στιγμη που οι εφοπληστες εχουν την πιτα και το μαχαιρι δεν νομιζω ο κοσμος να μπορει να κανει κατι να αλλαξει την ροη των πραγματων αλλα ουτε και η πολητεια απο την στιγμη που λεφτα δεν υπαρχουν.

υπαρχει μια γενικοτερη κοινωνικη αδικια σε ολους τους τομεις,οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο το να μεινουμε απλοι θεατες στα θεατρα του παραλογου που ζουμε καθημερινα.

το φαινομενο της ικαροσαμιας ειναι απλος η αρχη για το τι θα επακολουθησει τα επομενα χρονια στην ακτοπλοια μας δυστηχως,η Eλλαδα μας αυτα τα 2 χρονια εχει γυρισει πισω πολλα χρονια και εχουμε ακομα μπροστα μας πολλα χρονια οπισθοδρομισης,οποτε ψυχραιμια παιδια...

Link to comment
Share on other sites

κρατος δεν υπαρχει...και οταν υπαρχει ειναι υπερ των 'μεγαλων' παντα.επισης λεφτα δεν υπαρχουν....αλλα υπαρχουν για καποιες αχρηστες αγονες ωστε να συντηρουνται καποιες εταιριες. ;) ειναι μεγαλη κουβεντα για να την κανουμε εδω,το σιγουρο ειναι οτι εμεις παντα πληρωνουμε διπλα και τριπλα ολους αυτους που τρωνε. :ph34r:

απ οτι ειδα το ιεραπετρα εκανε 16ωρες το βαθυ-πειραιας(υπολογισμενο οτι ξεκινησε 20.30 αντι 18.00)και οσο να ναι,εχει αρκετη διαφορα απο τις 12 του μυκονος.κουραγιο στους ικαροσαμιωτες με την ανεκαρα :rolleyes: ελπιζω το νησος να γυρισει οντως στην γραμμη τους επομενους μηνες.

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/12/blog-post_275.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Pikri-sokolata+%28pikri-sokolata%29 δηλώσεις του "μπουμπούκου" για την γραμμή.

"«Βάλτε εσείς το δικό σας πλοίο κι εμείς να Βάλουμε την επιδότηση για να πάτε και να σώσετε τους νησιώτες. αν όχι η εταιρεία θα σταματήσει να εκτελεί το δρομολόγιο και δεν θα υπάρχει άλλο πλοίο» κατέληξε ο κ. γεωργιάδης."

η τελευταία "ατάκα" του άρθρου χωρίς σχόλια :huh:

Link to comment
Share on other sites

γτ το Σάμινα βούλιαξε λόγω παλαιότητας ή επειδή πήγε και έπεΣε πάνω Σε....πέτρες? δηλαδή άμα πάρει μια Porche και την ρίξεις πάνω Στον τοίχο δεν παθαίνει τίποτα? επίΣης αν δεν κάνω λάθος τότε δεν υπήρχαν τα ίδια πιΣτοποιητικά αΣφαλείας με Σήμερα. το θεόφιλος είχε ρήγμα πολλών μέτρων Στις οινούΣες και όχι μόνο δεν βούλιαξε αλλά έφταΣε και πειριαά...

δηλαδή αμφιΣβητούν άμεΣα την επιθεώρηΣη πλοίων. γιατί δεν προβαίνουν Στις "κατάλληλες" ενέργειες για δωθεί μια Συνολική λύΣη Στο θέμα? γτ η μιΣή ελλάδα με "Σκυλοπνιχτες" ταξιδεύει, μόνο για την ικαρια - Σάμο τους έχει πιάΣει ή απλά πουλάει το θέμα?

αΣε που έχει και κλίΣη τόΣα χρόνια και δεν το πήρε κανένα είδηΣη. είναι και το πρώτο μεταΣκευαΣμένο Στην ελλάδα, άρα άΣτα να πάνε.

τον γεωργιάδη δεν θα τον ΣχολιάΣω καν.

Link to comment
Share on other sites

ΣωΣτός ο polman ^_^, αλλού είναι το πρόβλημα. Και για να μην παρεξηγηθώ όχι ότι δεν είναι πρόβλημα ένα παλιό Και αργό Καράβι για την άΚρη του αιγαίου αλλά αυτό είναι η αφορμή Και όχι η αιτία!

Link to comment
Share on other sites

Η αντιμετώπισΗ του θέματος τόσο από τΗ μερίδα του κόσμου που προκάλεσε όλα αυτά τα επεισόδια όσο και από τΗν πλευρά των πολιτικών (συζήτΗσΗ επιπέδου στΗ βουλή - το πλοίο είναι 37 ετών και γέρνει :rolleyes: - ) δείχνει για "ακόμα μια φορά" (όπως θα έλεγε και κάποια αοιδος :lol: ) αφενός μεν το τραγικό έλλειμα παιδείας το οποίο ταλανίζει αυτή τΗ χώρα κατι που φαίνεται κάθε μέρα σε όλα τα μέτωπα, αφετέρου δε (και συνεπακόλουθό του, για χιλιοστή φορά) το "καπέλωμα" των ψυχραιμότερων φωνών από πιο εντελώς θερμόαιμους με αποτέλεσμα Η λογική να πΗγαίνει για βρούβες. αδιανόΗτα, απαράδεκτα και πέραν κάθε ορίου ελλείψεως στοιχειώδους σεβασμού τα σκΗνικά με τΗ σωρό τΗς γυναίκας στΗν ικαρία, καθως και Η εκάστοτε υποδοχή του πλοίου με μπουκάλια κλπ. ουδείς αρμόδιος όμως ασχολήθΗκε με το πως επετράπΗ αυτό το μπάχαλο από τις λιμενικές αρχες. Όποιος γουστάρει μπαίνει στα λιμάνια και κάνει ότι θέλει...ας καταπιώ ένα αεροματσάκονο και ας μΗν ανοίξω το στόμα μου περαιτέρω...

ναι το πλοίο έχει μια Ηλικία, ναι είναι πιο αργό από το μύκονος, σΗμασία όμως έχει Η αξιοπλοϊα και Η αξιοπιστία και δυστυχώς ουδείς απ'όσους διαμαρτύρονται/μιλάνε για το συγκεκριμενο θέμα (σε επίπεδο πολιτικό ή κοινοτικό) έχουν ιδέα για το συγκεκριμένο πλοίο είτε για το ένα είτε για το άλλο. γι'αυτό και αραδιάζουν τόσες μπαρούφες και αερολογίες περί σαμίνα και τιτανικού :ph34r:. και αυτό είναι που με φοβίζει περισσότερο.

αν οι αρμόδιοι φορείς έκαναν σωστά τΗ δουλειά τους και ήξεραν, θα μπορούσαν,πιστεύω, να είχαν διαπραγματευτεί τουλάχιστον περισσότερα δρομολόγια, αντίθετα με τις μορφές διαμαρτυρίας που επέλεξαν για μένα έχασαν το δίκιο τους. φυσικά άμοιρΗ ευθυνών δεν είναι και Η εταιρεία Η οποία με τΗ συμπεριφορά τΗς εξαρχής έδωσε Η ίδια λαβή για να οξυνθούν τα πνεύματα...

Link to comment
Share on other sites

adonis_ikaria2.jpg

Tσίτσο το καράβι γέρνει !!!!!(απο την γνωστή ταινία φράνκο-τσίτσο)

Aυτό το διαβάσατε; πού να μάθετε και την απόφαση.να αναρτηθεί πρώτα γιατί χθές έγινε το πσ στη μυτιλήνη και η απόφαση θα συζητηθεί.

εισήγηση από τον εντεταλμένο εκπρόσωπο της περιφερειακής ενότητας ικαρίας & φούρνων –κορσεών, νίκο κουλουλία, περιφερειακό σύμβουλο

προσ: περιφέρεια βορείου αιγαίου κ. πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου

παρακαλώ όπως συμπεριλάβετε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου της 20-12-2011 για έγκριση από την ολομέλεια του περιφερειακού συμβουλίου το παρακάτω,

Ψ η φ ι σ μ α

το περιφερειακό συμβούλιο, συμμετέχει ενεργά, στον προβληματισμό, την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων, που βιώνουν με τις άθλιες συνθήκες του χειμώνα στα ακριτικά μας νησιά, για την δρομολόγηση, του παλαιάς τεχνολογίας , μεγάλης ηλικίας και χαμηλής ταχύτητας πλοίου «ιεράπετρα» στη γραμμή πειραιάς-ικαρία-φούρνοι-σάμος.

το εν λόγω απαράδεκτο γεγονός πλήττει καίρια τον τουρισμό μας που αποτελεί κύρια πηγή βιωσιμότητας των κατοίκων, τις τοπικές νησιώτικες αγορές και οικονομίες και ιδιαίτερα (την τωρινή εποχή κρίσης της εθνικής μας οικονομίας), δημιουργεί δικαιολογημένη ανασφάλεια στους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιώτικων κοινωνιών μας, που έχουν πληρώσει κατά το παρελθόν βαρύ τίμημα σε θαλάσσια ατυχήματα όπως το «σαμίνα» κ.α.

προτείνουμε, στους αρμόδιους φορείς της ελληνικής πολιτείας, υπουργείο ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας ,κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα, να προωθηθεί κατεπειγόντως νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει ολοκληρωτική φοροαπαλλαγή στα καύσιμα των πλοίων και στις μισθοδοσίες των πληρωμάτων, για να μειωθούν τα κόστη των πλοίων, που εκτελούν τα δρομολόγια στα ακριτικά μας νησιά και να αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για δρομολόγηση αξιόπλοων πλοίων στη γραμμή πειραιάς –ικαρία –φούρνοι-σάμος.

αν πραγματικά η ελληνική πολιτεία επιθυμεί, να μείνουν ζωντανά τα νησιά μας το χειμώνα και παράλληλα το καλοκαίρι να προσφέρουν με τον τουρισμό τα μέγιστα στην εθνική μας οικονομία, συμβάλλετε όλοι ώστε να αποσυρθεί από τη γραμμή μας το παλιάς τεχνολογίας πλοίο και να δρομολογηθεί άλλο πιο σύγχρονο και πιο αξιόπλοο.

ικαρια 19-12-2011

νικολαοσ κουλουλιασ

περιφερειακοσ συμβουλοσ

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Tσίτσο το καράβι γέρνει !!!!!(απο την γνωστή ταινία φράνκο-τσίτσο)

και γιατι δεν προτεινουν οι αιρετοι την κατασκευη επιπλεουσων σιδηροτροχιων απο τον πειραια προς ολα τα λιμανια της ικαροσαμιας, ωστε το πλοιο να πηγαινει σαν τραινο; με τη βοηθεια της χριστιανικης μας πιστης θα παρεμεναν σταθερες στη επιφανεια, οπως ο ιησους που περπατησε στα κυματα.

μεχρι να γινει αυτο, ας μας βρουν πλοιο που να στριβει με δρομο και τον καιρο στην μπαντα και να στεκεται καρφι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tροποποίηση δρομολογίου του IΕρΑπΕτρΑ λ λόγω του ΑπΑγορΕυτικού

H ANEK- ΑιγΑιοΝ ΕΝημΕρώΝΕι το ΕπιβΑτικό κοιΝό ότι λόγω δυσμΕΝώΝ κΑιρικώΝ συΝθηκώΝ κΑι της σχΕτικής ΑπΑγόρΕυσης Απόπλου Από τις Αρχές, το Ε/γ-ο/γ «ιΕρΑπΕτρΑ λ.» ΑΝΑμέΝΕτΑι ΝΑ ΕκτΕλέσΕι το δρομολόγιο της τΕτΑρτησ 11/01/2012 Από τοΝ λιμέΝΑ πΕιρΑιΑ

σήμΕρΑ πΕμπτη 12/01/2012 ως Ακολούθως:

πΕμπτη 12/01/2012 πΕιρΑιΑσ (ΑΝ.12:00) - συροσ (ΑΦ.16:55 - ΑΝ.17:10) – Ευδηλοσ (ΑΦ.20:50 - ΑΝ.21:10) – Αγ. κηρυκοσ (ΑΦ.22:10 - ΑΝ.22:25) – ΦουρΝοι (ΑΦ.22:55 – ΑΝ.23:10) – κΑρλοβΑσι (ΑΦ.00:20 πΑρΑσκΕυη 13/01/2012 – ΑΝ.00:50) - βΑθυ (ΑΦ.01:40 – ΑΝ.06:00) – κΑρλοβΑσι (ΑΦ.06:55 – ΑΝ.07:25) – ΦουρΝοι (ΑΦ.08:30 – ΑΝ.08:40) – Αγ. κηρυκοσ (ΑΦ.09:15 – ΑΝ.09:30) – Ευδηλοσ (ΑΦ.10:30 – ΑΝ.10:50) –

συροσ (ΑΦ. 14:25 - ΑΝ.14:40) – πΕιρΑιΑσ (ΑΦ.19:35).

πΑρΑκΑλούΝτΑι οι ΕπιβάτΕς τωΝ ΑΝωτέρω δρομολογίωΝ ΝΑ ΕπικοιΝωΝήσουΝ μΕ τηΝ ΕτΑιρΕίΑ στΑ τηλέΦωΝΑ 210 4197400 & 470 ή μΕ τΑ κΑτά τόπους κΕΝτρικά λιμΕΝικά πρΑκτορΕίΑ της.

Link to comment
Share on other sites

Aλλαγή πύλης αναχώρησης F/B "IΙΕραπΕΤρα λ"

H ANEK-αΙγαΙΟν ΕνημΕρώνΕΙ ΤΟ ΕπΙβαΤΙκό κΟΙνό όΤΙ γΙα Την καλυΤΕρη ΕξυπηρέΤησή ΤΟυ, ΤΟ F/B «ΙΕραπΕΤρα λ.» σΤΟ σημΕρΙνό (ΔΕυΤΕρα 16/01/2012) ΔρΟμΟλόγΙΟ καθώς καΙ σΤΟ ΔρΟμΟλόγΙΟ Της ΤΕΤαρΤησ 18/01/2012 από πΕΙραΙα μΕ πρΟΟρΙσμό συρΟ- ΕυΔηλΟ – αγ. κηρυκΟ – ΦΟυρνΟυσ – καρλΟβασΙ – βαθυ, η ΕπΙβίβαση Των ΕπΙβαΤών καΙ η ΦόρΤωση Των ΟχημάΤων σΤΟ πλΟίΟ θα πραγμαΤΟπΟΙηθΕί από Την πρΟβλήΤα ΤΟυ αγΙΟυ ΔΙΟνυσΙΟυ σΤΟν λΙμένα πΕΙραΙα, πλησίΟν Της πυλησ 3.

ΔΕλΤίΟ ΤύπΟυ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18&19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΜΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΡΙθΜός ΑΠΟφάΣΕως: 429/2011

ΑΠόΣΠΑΣΜΑ ΑΠό ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚό ΤΗς 22Ης ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗς ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟύ ΣΥΜΒΟΥΛίΟΥ.

θέΜΑ: «ΠΑΝΣΑΜΙΑΚή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡίΑ-ΚΛΕίΣΙΜΟ ΤωΝ ΥΠΗΡΕΣΙώΝ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ ΣΤΙς 18-19 /1/2012 ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΒάθΜΙΣΗ ΤΗς ΣάΜΟΥ»

ΣΤΗ ΣάΜΟ, ΣήΜΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡίΟΥ 2011, ΗΜέΡΑ ΤΗς ΕΒΔΟΜάΔΟς ΤΕΤάΡΤΗ ΚΑΙ ώΡΑ 18:00 Μ.Μ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚό ΣΥΜΒΟύΛΙΟ ΣΥΝήΛθΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚή ΔΗΜόΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑίθΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙάΣΕώΝ ΤΟΥ, ύΣΤΕΡΑ ΑΠό ΤΗ ΜΕ ΑΡΙθΜό ΠΡωΤ. 34378/27-12-2011, έΓΓΡΑφΗ ΠΡόΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟέΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛάΟΥ ΖάχΑΡΗ, Η ΟΠΟίΑ ΕΠΙΔόθΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕύθΗΚΕ ΝόΜΙΜΑ, ΣύΜφωΝΑ ΜΕ ΤΙς ΔΙΑΤάξΕΙς ΤΟΥ άΡθΡΟΥ 67 ΤΟΥ Ν. 3852/2010 (φΕΚ Α' 87).

ΠΡΙΝ ΑΠό ΤΗΝ έΝΑΡξΗ ΤΗς ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗς ΔΙΑΠΙΣΤώθΗΚΕ ΑΠό ΤΟΝ ΠΡόΕΔΡΟ, Πως ΥΠήΡχΕ Η ΝόΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤίΑ, ΔΕΔΟΜέΝΟΥ όΤΙ ΕΠί ΣΥΝόΛΟΥ 33 ΜΕΛώΝ ΠΑΡΕΥΡίΣΚΟΝΤΟ ΤΑ 28 ΜέΛΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜέΝΑ ΠΑΡΕΥΡίΣΚΟΝΤΟ ΟΙ Εξής:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

1. ΑΜΥΡΣωΝΗΣ ΚωΝ/ΝΟΣ ΜέΛΟς

2. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΙωΑΝΝΗΣ ΜέΛΟς

3. ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜέΛΟς

4. ΓΕωΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤέΑς Δ.Σ.

5. ΖΑχΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡόΕΔΡΟς Δ.Σ.

6. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑφΕΙΡΗΣ ΜέΛΟς

7. ΚΑΡΑΜΑΝωΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜέΛΟς

8. ΚΑΡΑΜΙχΑΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΜέΛΟς

9. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΙΔήΜΑΡχΟς

10. ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜέΛΟς

11. ΚΟΖωΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΤΙΔήΜΑΡχΟς

12. ΚΤΙΣΤΟΥ χΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΝΟΥ-ΜΑΤΡωΝΗ

ΜέΛΟς

13. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙωΤΗΣ ΜέΛΟς

14. ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜέΛΟς

15. ΜΑΤθΑΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜέΛΟς

16. ΜΑΥΡΑΤΖωΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜέΛΟς

17. ΜΑΥΡΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜέΛΟς

18. ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΕωΡΓΙΟΣ ΜέΛΟς

19. ΜΗΛΙΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜέΛΟς

20. ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜέΛΟς

21. ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ χΡΗΣΤΟΣ ΜέΛΟς

22. ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΙΔήΜΑΡχΟς

23. ΡΗΓΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜέΛΟς

24. ΣΙΤΖΙΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΙΠΡόΕΔΡΟς Δ.Σ

25. ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΓΕωΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΔήΜΑΡχΟς

26. ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜέΛΟς

27. ΤΡΙΑΝΤΑφΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜέΛΟς

28. χΑΤΖΗΛΑΓΟΣ ΤΙΜΟΛΕωΝ ΜέΛΟς

ΑΠΟΝΤΕΣ

1. KΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕωΡΓΙΟΣ ΜέΛΟς

2. ΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΙΔήΜΑΡχΟς

3. ΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜέΛΟς

4. ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙωΤΗΣ ΜέΛΟς

5. ΤΡΙΤΣΙΝΙωΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜέΛΟς

Ο ΔήΜΑΡχΟς ΣΤΥΛΙΑΝός Δ. θάΝΟς ΠΡΟΣΚΛήθΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡίΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛήθΗΚΑΝ ΝόΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡόΕΔΡΟΙ ΤωΝ ΤΟΠΙΚώΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚώΝ ΚΟΙΝΟΤήΤωΝ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡίΑΣΗ ΠΑΡΕΥΡίΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠάΛΛΗΛΟς ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ Κ. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡίΟΥ ΚωΝΣΤΑΝΤίΝΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΤήΡΗΣΗ ΤωΝ ΠΡΑΚΤΙΚώΝ, ΚΑθώς ΕΠίΣΗς ΚΑΙ ΟΙ ΥΠάΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ ΣΥΡίΓΟς ΙωάΝΝΗς, ΠΡΟϊΣΤάΜΕΝΟς ΤΕχΝΙΚής ΥΠΗΡΕΣίΑς, ΚΑΖάΚΟΥ ΑΓΓέΛΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡέΑς ΣΚάΛΚΟς (ΤΜήΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟύ), ΟΙ ΟΠΟίΟΙ ΕΚΛήθΗΣΑΝ ως ΕΙΣΗΓΗΤές θΕΜάΤωΝ ΤΗς ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙάΤΑξΗς.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟί ΣύΜΒΟΥΛΟΙ ΑΜΥΡΣώΝΗς, ΒΑΛΚΑΜΛής Β., ΓΕωΡΓίΟΥ Ν., ΣΤΑΣΙΝής ΣΤ., ΜΕΣΣήΝΗς Γ., ΚΤίΣΤΟΥ Μ., ΚΑΤΡΑΚάΖΟς Ν. ΠΡΟΣήΛθΑΝ ΜΕΤά ΤΗΝ έΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟς ΣΥΖήΤΗΣΗ ΤωΝ θΕΜάΤωΝ ΕΚΤός ΤΗς ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙάΤΑξΗς.

ΠΡΙΝ ΑΠό ΤΗΝ έΝΑΡξΗ ΤΗς ΣΥΖήΤΗΣΗς ΤωΝ θΕΜάΤωΝ ΤΗς ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙάΤΑξΗς Ο ΠΡόΕΔΡΟς ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟύ ΣΥΜΒΟΥΛίΟΥ ΕίΠΕ όΤΙ, ΣύΜφωΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖόΜΕΝΑ ΣΤΟ άΡθΡΟ 67, ΠΑΡάΓΡΑφΟ 7, ΤΟΥ ΝόΜΟΥ 3852/2010 (ΠΕΡί ΣΥΓΚΛήΣΕως ΔΗΜΟΤΙΚΟύ ΣΥΜΒΟΥΛίΟΥ), ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚό ΣΥΜΒΟύΛΙΟ έχΕΙ ΔΙΚΑίωΜΑ ΝΑ ΑΠΟφΑΣίΖΕΙ, ΜΕΤά ΑΠό ΣχΕΤΙΚή ΠΡόΤΑΣΗ-ΕΙΣήΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟέΔΡΟΥ ή ΤΟΥ ΔΗΜάΡχΟΥ ή ΣΥΜΒΟύΛΟΥ ΕΠί ΚΕφΑΛής ΔΗΜΟΤΙΚής ΠΑΡάΤΑξΗς, ΚΑΙ χωΡίς ΣΥΖήΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠόΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟψΗφίΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟύ ΑΡΙθΜΟύ ΤωΝ ΜΕΛώΝ ΤΟΥ, όΤΙ έΝΑ θέΜΑ ΤΟ ΟΠΟίΟ ΔΕΝ ΕίΝΑΙ ΓΡΑΜΜέΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡήΣΙΑ ΔΙάΤΑξΗ ΕίΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕίΓΟΝ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤήΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠάΡΕΙ ΑΠόφΑΣΗ ΓΙ' ΑΥΤό ΜΕ ΤΗΝ ίΔΙΑ ΠΛΕΙΟψΗφίΑ, ΠΡΙΝ ΑΠό ΤΗΝ έΝΑΡξΗ ΤΗς ΣΥΖήΤΗΣΗς ΤωΝ θΕΜάΤωΝ ΤΗς ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙά­ΤΑξΗς.

ΓΙ΄ ΑΥΤό, Ο ΠΡόΕΔΡΟς ΠΡόΤΕΙΝΕ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗθΕί ΕΚΤός ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙάΤΑξΗς ΚΑΙ ΝΑ ΛΗφθΕί ΑΠόφΑΣΗ, ΜΕ ΤΟ χΑΡΑΚΤήΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕίΓΟΝΤΟς ΤΟ θέΜΑ: «ΠΑΝΣΑΜΙΑΚή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡίΑ-ΚΛΕίΣΙΜΟ ΤωΝ ΥΠΗΡΕΣΙώΝ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ ΣΤΙς 18-19 /1/2012 ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΒάθΜΙΣΗ ΤΗς ΣάΜΟΥ».

ΑΚΟΛΟύθΗΣΕ ψΗφΟφΟΡίΑ ΚΑΙ ΟΜόφωΝΑ ΕΓΚΡίθΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕίΓΟΝ ΤΟΥ θέΜΑΤΟς.

Ο ΠΡόΕΔΡΟς ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΝΑΓΓέΛΛΟΝΤΑς ΤΟ 5Ο ΕΚΤός ΤΗς ΗΜΕΡήΣΙΑς ΔΙάΤΑξΗς θέΜΑ έΔωΣΕ ΤΟ ΛόΓΟ ΣΤΟ Κ. ΔήΜΑΡχΟ, Ο ΟΠΟίΟς ΕΝΗΜέΡωΣΕ ΤΟ ΣώΜΑ όΤΙ: «Η ΣΥΝΕχής ΑΠΟΔόΜΗΣΗ ΤΗς ΣάΜΟΥ ΕΚ ΜέΡΟΥς ΤΗς ΚΕΝΤΡΙΚής ΔΙΟίΚΗΣΗς ΤΟΥ ΑθΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟύ ΚΡάΤΟΥς ΣΥΝΕχίΖΕΤΑΙ.

ΑΠΟΔΕΚΑΤίΖΟΝΤΑΙ ΔΟΜές ΤΟΥ ΔΙΑΡθΡωΤΙΚΟύ χάΡΤΗ ΣΤΟ ΥφΙΣΤάΜΕΝΟ ΣύΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟχής ΥΠΗΡΕΣΙώΝ ΠΡΟς ΤΟΥς ΠΟΛίΤΕς ΤωΝ ΝΗΣΙώΝ ΜΑς. ΛΑΜΒάΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟφάΣΕΙς χωΡίς ΓΝώΣΗ ΤΗς ΓΕωΓΡΑφΙΚής ΣύΝθΕΣΗς ΚΑΙ χωΡΙΚής ΚΑΤΑΝΟΜής ΤωΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚώΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤήΤωΝ ΚΑΙ χωΡίς ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕίΤΑΙ ΓΝωΜΟΔόΤΗΣΗ ΤωΝ ΤΟΠΙΚώΝ φΟΡέωΝ ΣΕ ΣχέΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚώΜΕΝΟ ΑΠΟΤέΛΕΣΜΑ ΤωΝ ΕΝΕΡΓΕΙώΝ ΤΟΥς.

ΤΟ ΠΛέΓΜΑ ΥΠΟΒάθΜΙΣΗς ΤΗς ΣάΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒάΝΕΙ όΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚή ΔΙάΡθΡωΣΗ ΑΠό ΤΟΝ ΠΡωΤΟΓΕΝή ΤΟΜέΑ, ΤΙς ΜΕΤΑφΟΡές, ΤΙς ΣΥΓΚΟΙΝωΝίΕς έως ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝή ΠΑΡΑΓωΓΙΚή ΑΛΥΣίΔΑ. ΑΠΟφάΣΕΙς ΠΟΥ ΣΤΟ όΝΟΜΑ ΣΤΡΕΒΛής ΟΙΚΟΝΟΜΙΚής ΔΙΑχΕίΡΙΣΗς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕξΥΠΗΡέΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜόΣΙΟΥ χΡέΟΥς, ΕΠΙΤΕίΝΟΥΝ ΤΗΝ ύφΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥξάΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚό ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚό ΚόΣΤΟς ΤΗς ΚΑθΗΜΕΡΙΝής ΕξΥΠΗΡέΤΗΣΗς ΤΟΥ ΠΟΛίΤΗ.

Η ΕΠΙΚΑΛΟύΜΕΝΗ ΜΕΤΑΡΡύθΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕξΟΙΚΟΝόΜΗΣΗ ΠόΡωΝ ΔΕ ΛΑΜΒάΝΕΙ ΥΠόψΗ ΤΟ ΥφΙΣΤάΜΕΝΟ ΣύΣΤΗΜΑ ΔΙάΔΟΣΗς, ΔΙάθΕΣΗς ΚΑΙ χΡήΣΗς ΤωΝ ΠΛΗΡΟφΟΡΙΑΚώΝ ΣΥΣΤΗΜάΤωΝ ΑΠό ΠΛΕΥΡάς ΤΟΥ ΝΤόΠΙΟΥ ΠΛΗθΥΣΜΟύ. ΠΑΡάΛΛΗΛΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚές ή ΠΡΟΣωΡΙΝές ΛύΣΕΙς ΠΟΥ ΠΡΟΤΕίΝΟΝΤΑΙ χωΡίς ΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛή ή ΕΚΣΥΓχΡΟΝΙΣΜό ΤΗς ΚΕίΜΕΝΗς ΝΟΜΟθΕΣίΑς ΑΠΟΤΡέΠΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚές ΕΥΚΑΙΡίΕς, ΕΝΙΣχύΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣωΣΤΡέφΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΖώΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚή Ζωή ΤΟΥ ΤόΠΟΥ.

ΕΠΕΙΔή ΤΟ ΠΟΤήΡΙ ξΕχΕίΛΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΕχόΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝόΤΑ, όΠως ΤΗ ΚΑΤάΡΓΗΣΗ ΤωΝ ΤΕΛωΝΕίωΝ ΠΥθΑΓΟΡΕίΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΛΟΒάΣΟΥ, ΤΗ ΚΑΤάΡΓΗΣΗ ΤΗς Δ.Ο.Υ. ΚΑΡΛΟΒάΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛή ΛΕΙΤΟΥΡΓίΑς ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜάΤΟς ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΚΑΡΛΟΒάΣΟΥ, ΤΗ ΝΗΟΛόΓΗΣΗ ΠΛΟίωΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΕΤίΑς (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤάΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ), ΤΗ ΜΟΝΟΠωΛΙΑΚή ΕΚΜΕΤάΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕίωΣΗ ΤωΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚώΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓίωΝ (ΑΠΟχώΡΗΣΗ ΤΗς AEGEAN ΜΕΤά ΑΠό ΣΥΜφωΝίΑ ΜΕ OLYMPIC AIR), ΤΗΝ έΛΛΕΙψΗ ΣφΑΓΕίωΝ ΜΕ ΕξΑθΛίωΣΗ ΤΗς ΚΤΗΝΟΤΡΟφΙΚής ΔΡΑΣΤΗΡΙόΤΗΤΑς, ΤΗ ΜΗ ΟΜΑΛή ΛΕΙΤΟΥΡΓίΑ ΤωΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕίωΝ ΚΑΙ ΤΗΝ φΗΜΟΛΟΓΟύΜΕΝΗ ΕΠΕΡχόΜΕΝΗ ΚΑΤάΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙωΜέΝΟΥ ΚΑΤά 30% φΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙά ΤΟΥ ΑΙΓΑίΟΥ. ΓΕΓΟΝόΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟφΙΚές ΣΥΝέΠΕΙΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚή ΟΙΚΟΝΟΜίΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝωΝίΑ.

ΣΕ ΣύΣΚΕψΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙήθΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑφΕίΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙφΕΡΕΙάΡχΗ ΣάΜΟΥ, ΠΑΡΟΥΣίΑ ΤΟΥ ΔΗΜάΡχΟΥ ΣάΜΟΥ, ΠΕΡΙφΕΡΕΙΑΚώΝ ΣΥΜΒΟύΛωΝ, ΕΚΠΡΟΣώΠωΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟύ ΚέΝΤΡΟΥ ΣάΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟύ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡίΟΥ, ΤΟΥ ΤΕχΝΙΚΟύ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡίΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕφωΝΙΚή ΕΠΙΚΟΙΝωΝίΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟύς φΟΡΕίς ΚΑθώς ΚΑΙ ΜΕ ΤΙς ΔΗΜΟΤΙΚές ΑΡχές ΙΚΑΡίΑς ΚΑΙ φΟύΡΝωΝ, ΑΠΟφΑΣίΣΤΗΚΕ:

- Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟίΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙήΣΕωΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡίΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑξίωΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔόΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟύ ΣάΜΟΥ.

- ΤΟ ΚάΛΕΣΜΑ όΛωΝ ΤωΝ φΟΡέωΝ ΤωΝ ΝΗΣΙώΝ ΜΑς ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟχή ΣΕ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡίΑ ΠΡΟς ΤΗΝ ΚΥΒέΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙφΡόΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤάΛΕΙψΗ ΤωΝ ΜόΝΙΜωΝ ΚΑΤΟίΚωΝ ΤΗς ΑΚΡΙΤΙΚής ΠΕΡΙΟχής ΤΗς ΠΑΤΡίΔΑς ΜΑς, ΣΤΙς άφΡΟΝΕς ΕΝέΡΓΕΙΕς ΤωΝ ΜΑΝΔΑΡίΝωΝ ΤΗς ΚΕΝΤΡΙΚής ΔΙΟίΚΗΣΗς.

- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚή ΑΝΑΣΤΟΛή ΤΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓίΑς ΤωΝ ΥΠΗΡΕΣΙώΝ ΤΗς ΠΕΡΙφΕΡΕΙΑΚής ΕΝόΤΗΤΑς ΣάΜΟΥ, ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ, ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΙΚΑΡίΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ φΟύΡΝωΝ ΚΑΤά ΤΟ ΔΙήΜΕΡΟ ΑΠό 18 έως 19 ΙΑΝΟΥΑΡίΟΥ ΤΟΥ 2012, ΜΕ ΤΑΥΤόχΡΟΝΕς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙήΣΕΙς όΠως ΑΥΤές θΑ ΑΠΟφΑΣΙΣθΟύΝ ΑΠό ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚά ΌΡΓΑΝΑ ΤωΝ φΟΡέωΝ ΤωΝ ΝΗΣΙώΝ ΜΑς.

- ΑΠΟφΑΣίΣθΗΚΕ ΕΠίΣΗς, Η ΠΑΡΑίΤΗΣΗ ΤωΝ ΑΙΡΕΤώΝ ΟΡΓάΝωΝ ΤΗς ΠΕΡΙφΕΡΕΙΑΚής ΕΝόΤΗΤΑς ΣάΜΟΥ, ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ, ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΙΚΑΡίΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ φΟύΡΝωΝ ΚΑθώς ΚΑΙ ΤωΝ ΑΝΑΠΛΗΡωΜΑΤΙΚώΝ ΜΕΛώΝ ΤΟΥς, ΣΕ ΠΕΡίΠΤωΣΗ ΜΗ ΕΠίΛΥΣΗς ΤωΝ ΑΙΤΗΜάΤωΝ ΚΑΙ έΚΔΟΣΗς ΝΟΜΟθΕΤΙΚώΝ ΠΡάξΕωΝ, όΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕίΤΑΙ».

ΑΚΟΛΟύθΗΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒάΣΕΙς ΤωΝ ΕΠΙΚΕφΑΛής ΤωΝ ΠΑΡΑΤάξΕωΝ ΤΟΥ Δ.Σ. (ΛΕΠΤΟΜέΡΕΙΕς ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟφωΝΗΜέΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚά).

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚό ΣΥΜΒΟύΛΙΟ έχΟΝΤΑς ΥΠόψΗ:

1) ΤΗΝ ΕΙΣήΓΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜάΡχΟΥ

2) ΤΙς ΔΙΑΤάξΕΙς ΤωΝ άΡθΡωΝ 65, 67ΚΑΙ 69 ΤΟΥ Ν.3582/2010.

ΑΠΟφΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟψΗφΙΑ

  • ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟίΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙήΣΕωΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡίΑς ΕΝάΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚή ΠΟΛΙΤΙΚή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑξίωΣΗ, ΠΕΡΙφΡόΝΗΣΗ, ΕΓΚΑΤάΛΕΙψΗ, ΣΥΝΕχή ΥΠΟΒάθΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚά ΑΠΟΔόΜΗΣΗ ΤΗς ΚΟΙΝωΝΙΚής ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚής Ζωής ΤωΝ ΚΑΤΟίΚωΝ ΤΗς ΣάΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚόΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟύ ΣάΜΟΥ.

  • ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚή ΑΝΑΣΤΟΛή ΤΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓίΑς ΤωΝ ΥΠΗΡΕΣΙώΝ ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ, ΚΑΤά ΤΟ ΔΙήΜΕΡΟ ΑΠό 18 έως 19 ΙΑΝΟΥΑΡίΟΥ ΤΟΥ 2012, ΜΕ ΤΑΥΤόχΡΟΝΕς ΜΑΖΙΚές ΚΙΝΗΤΟΠΟΙήΣΕΙς, όΠως ΑΥΤές θΑ ΑΠΟφΑΣΙΣθΟύΝ ΑΠό ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚά ΌΡΓΑΝΑ ΤωΝ φΟΡέωΝ (ΠΕΡΙφΕΡΕΙΑΚή ΕΝόΤΗΤΑ ΣάΜΟΥ, ΔήΜΟς ΣάΜΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΗΤήΡΙΟ ΣάΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΚΟί ΣύΛΛΟΓΟΙ, ΔήΜΟΙ ΙΚΑΡίΑς ΚΑΙ φΟύΡΝωΝ, ΣύΛΛΟΓΟΙ Κ.Α.).

  • ΤΗΝ ΠΑΡΑΠέΡΑ ΚΛΙΜάΚωΣΗ ΤωΝ ΑΓωΝΙΣΤΙΚώΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙήΣΕωΝ ΜΕ ΠΑΡΑίΤΗΣΗ ΤωΝ ΑΙΡΕΤώΝ ΟΡΓάΝωΝ (ΤωΝ ΤΑΚΤΙΚώΝ ΚΑθώς ΚΑΙ ΤωΝ ΑΝΑΠΛΗΡωΜΑΤΙΚώΝ ΜΕΛώΝ ΤΟΥς) ΤΟΥ ΔήΜΟΥ ΣάΜΟΥ, ΤΗς ΠΕΡΙφΕΡΕΙΑΚής ΕΝόΤΗΤΑς ΣάΜΟΥ ΚΑΙ άΛΛωΝ φΟΡέωΝ, ΣΕ ΠΕΡίΠΤωΣΗ ΜΗ ΕΠίΛΥΣΗς ΤωΝ ΑΙΤΗΜάΤωΝ ΚΑΙ έΚΔΟΣΗς ΝΟΜΟθΕΤΙΚώΝ ΠΡάξΕωΝ, όΠΟΥ ΑΥΤό ΑΠΑΙΤΕίΤΑΙ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΠάΝω ΑΠόφΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡψήφΙΣΑΝ ΟΙ Κ.Κ. ΒΟΓΙΑΤΖής ΙωάΝΝΗς ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΟΣΜάς χΡ., ΠΟΥ ΖήΤΗΣΑΝ ΤΗΝ άΜΕΣΗ ΠΑΡΑίΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟύ ΣΥΜΒΟΥΛίΟΥ ΚΑΙ Ο Κ. ΠΑΝΟΥΡάΚΗς ΒΑΣ., ΠΟΥ ψήφΙΣΕ ΠΑΡώΝ.

Η ΑΠόφΑΣΗ ΑΥΤή ΠήΡΕ ΑύξΟΝΤΑ ΑΡΙθΜό 429/2011

ΑφΟύ ΑΝΑΓΝώΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚό ΑΥΤό ΥΠΟΓΡάφΕΤΑΙ ως ΑΚΟΛΟύθως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΖάχΑΡΗς ΝΙΚόΛΑΟς T.Y

ΣάΜΟς 29 ΔΕΚΕΜΒΡίΟΥ 2011

ΑΚΡΙΒές ΑΠόΣΠΑΣΜΑ

Ο ΔήΜΑΡχΟς ΣάΜΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝός Δ. θάΝΟς

Link to comment
Share on other sites

Νταξ απόφαση δημ συμβουλίου κατά το στέλΝω επιστολές στις εταιρίες. πολύ μπλα μπλα και αποτέλεσμα μηδέΝ. αΝ δεΝ πιέσουΝ το σωστό άτομο δεΝ θα γίΝει τίποτα! :mad:

Link to comment
Share on other sites

προς:

1) υπουργείου ανάπτυξης, ανταγωνιΣτικότητας και ναυτιλίας

2) ανεκ Lines - αιγαίον πέλαγος

θέμα: ακύρωΣη προγραμματιΣμένων δρομολογίων για ικαρία

Σύμφωνα με ενημέρωΣη από ταξιδιωτικά γραφεία του νηΣιού μας και του πειραιά, δεν εκδίδονται από Σήμερα ειΣιτήρια καθώς δεν προβλέπεται προΣέγγιΣη (αφού δεν υπάρχει Στα πλάνα της εταιρίας) του πλοίου «ιεραπετρα» Στο λιμάνι του ευδήλου ικαρίας, κατά το προγραμματιΣμένο δρομολόγιο του της παραΣκευής 20 ιανουαρίου 2012 από πειραιά προς ικαρία, φούρνους, Σάμο.

Όλα αυτά Συμβαίνουν αυθαίρετα παρά το γεγονός της έγκριΣης των Συγκεκριμένων δρομολογίων ,Στην γραμμή κατά την αντικατάΣταΣη του πλοίου «ν.μυκονοΣ» .

παρακαλούμε να μας ενημερώΣετε άμεΣα για την θέΣη Σας καθώς και για τους λόγους αυτής της απόφαΣης.

πορής ηλίας (πρόεδρος Συνδικάτου οικοδόμων)

κλείτΣα νατάΣα (πρόεδρος Σωματείου επιΣιτιΣμού)

λεΣΣε Σοφία (πρόεδρος Συλλόγου δημοκρατικών γυναικών ικαρίας)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

όπως γνωρίζουμε η ετιαρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει-ακυρώσει το δρομολόγιο χωρίς προειδοποίηση και δεδομένου ότι απ όσο γνωρίζω ο εύδηλος δεν περιλαμβάνεται στο επιδοτούμενο τμήμα, μάλλον πως δεν χρειάζεται κάποια άλλη απάντηση. αν κάνω λάθος, ενημερώστε με...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ μαζί με τα τυπικά, αλλά αυτή είναι πολιτική Σοβαρής εταιρίας ή πρακτική κοινών εκβιαΣτών;

εγκαταλείπουν ένα λιμάνι που τρώνε ψωμί πολλά χρόνια τώρα, γιατί κάποιοι τόλμηΣαν να διαμαρτυρηθούν;

και να ΣημειώΣω ότι η διαμαρτυρία ήταν προγραμματιΣμένη και επαναλήφτηκε Σε όλα τα λιμάνια (εκτός φούρνων).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...