Jump to content
Shipfriends

TASOSNAXOS

eMembers
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TASOSNAXOS

  1. Χθες σε συζήτηση ακουσα οτι ολες οι εταιρειες πλην Blue Star και Minoan χρωστανε απο 5 εως 10 μηνιατικα.Σε περπτωση στρατολογισης πρεπει να ταξιδεψουν αμισθοι;Μηπως προχωρισουν σε επιταξη των πλοιων των εταιριων που χρωστανε; Και αν αυτο παιζει σαν σεναριο δεν ειναι κατα των εταιριων που χρωστανε(μιας και στην απεργια δεν πληρωνουν μεροκάματα ενω σε αλλη περιπτωση προσμετρώνται κανονικα);Και σε αυτη την περιπτωση πως θα εξυπηρετηθούν τα νησια που δεν πηγαινουν οι εταιριες που δεν χρωστανε;
  2. Το προγραμμα ειναι αλλαγμενο και για τις 24/12.Αναχωρηση στις 18:00 οπως παλια!
  3. Συνυπολογισμος γραμμης Παρου,Ναξου,Ιου και Σαντορινης συν την προσεγγιση της Συρου (οπου ειναι διακινει και την περισσοτερη κινηση στην αλλη γραμμη),συν την απουσια των λειτουργικων εξοδων του Ιθακι για 2 μηνες αυτο θα εφερνει ενα κερδος της ταξης των 2,5 εκ.Τωρα αν ειναι κερδος λογο κερδοφορειας ή απλη μειωση των συνολικων ζημιων-εξοδων της γραμμης δυστηχως εκει δεν μπορεσα να το διευκρινισω.
  4. Η εταιρια με την διμηνη σταση δρομολογιων του ιθακη θα ειχαν οπως υπολογιζετε 2,5 εκ. Ευρω κερδος,αν δεν βρεθει λυση σε αυτο καλος η κακος η εταιρια θα κοιταξει το συμφερον της,ετσι νομιζω.
  5. Απο Συρο για Πειραια θα εχει καθε μερα γυρω στις 12:00,το αλλο Blue Star που θα εχει επιστροφη απο Αμοργο,Μικρες Κυκλαδες,Ναξος,Παρος,Συρος και τελος Πειραιας.
  6. Το προγραμμα εχει μονο μια προσεγγιση Συρο και αυτη ειναι πρωι.Αναχωρηση απο Σαντορινη 20:00 απο Ναξο 22:30 και απο Παρο 23:40 με αφιξη Πειραια 05:00.
  7. Ειναι οριστικο,θεμα χρονου να ενημερωθουν και τα on line συστηματα
  8. Την καλησπερα μου. Εχω καιρο να μπω και δεν ξερω αν εχει γραφτει πριν.Σημερα ακουσα οτι απο 1/12 σταματαει το Ιθακι στης γραμμη Συρος-Τηνος-Μηκονος μεχρι νεοτερας και τα δρομολογια του B.S.Paros & Naxos τροποιουντε. Πρωινη αναχωρηση απο Πειραια 07:25 για Συρο-Παρο-Ναξο-Ιο-Σαντορινη και αναχωρηση απο Σαντορινι στις 20,00 για Ιο-Ναξο-Παρο-Πειραιας(αφιξη Πειραια τα ξημερωματα). Η απογευματινη αναχωρηση απο τον Πειραια μενει ως εχει,οι μονη τροποποιηση ειναι της Παρασκευης οπου το πλοιο θα κλιθει να μεινει απο το βραδυ της Παρασκευης εως την Κυριακη τα ξημερωματα στο λιμανι της Ναξου,προσωπικα το θεωρω απιθανο μαλλον καποιο παιχνιδι για τις αγονες παιζουν,το λιμανι μας ειναι το πλεον ακαταληλο σε δυσκολες καιρικες συνθηκες για ασφαλες αγκυροβολιο. Επισης αλλαγη υπαρχει στην πρωινη επιστροφη απο τα νησια προς τον Πειραια οπου το πλοιο μετα στην Παρο θα συνεχιζει προς Συρο και μετα Πειραια δηλαδη το πλοιο θα εχει αφιξη Πειραια γυρο στις 16:00.
  9. Μηπως εχει καποιος λινκ για να κατεβασω παλι το Agean Sea scenery?
  10. Το καραβακι 23 του μηνα τελευταιο δρομολογιο,στην θεση του μπαινει το Ναξος...
  11. Και ποιο στην Ελληνικη ακτοπλοια δουλευει 12 μηνες?
  12. Το πλοιο αποψε επιασε Λαυριο συμφωνα με το ΑΙS.Κατι ακουσα οτι αποβηβασε 2 ατομα που μαλλον ηταν υπο την επηρεια ναρκωτικων.
  13. Σε χθεσινη κουβεντα με τον υπαρχο στην μεσημεριανη αφιξη του πλοιου απο Πειραια σχετικα με το θεμα μου μετεφερε την δικη του αποψη.Πρωτον οταν τον ενημερωσε ο επιβατης για το προβλημα και οτι προσπαθει με καλωδια να το βαλει μπρος,του ειπε οτι εχουν περιπου 15 λεπτα χρονο μεχρι να τελειωσει η φορτωση και δευτερον πριν την αναχωρηση απο καθε λιμανι το πλοιο ενημερωνει την προβλητα-λιμεναρχειο,αν το πλροβλημα ηθελε 2-3 λεπτα για να λυθει τοτε απλα το λιμεναρχειο θα ενημερωνε το πλοιο να περιμενει αυτα τα λεπτα. Νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση και για τους δυο.
  14. Ενας ατυπος κανονας οπου εχει παρανοηθει-δημιουργηθει και παρεξηγηθει μονο στην Ελλαδα.Οταν πληρωνεις δεν σημαινει οτι ειναι και μαγαζι σου και μπορεις να κανεις οτι θελεις...Παντα υπαρχουν κανονες λειτουργιας οπου εργαζομενος,εργοδοτης και πελατης οφειλουν να σεβονται. Κλασικος Ελληναρας....εργοδοτης σου αρα αφεντικο σου,αρα οτι σου λεω θα κανεις. Κυριοι ο μονος υπευθηνος αν εμενε ο κυριος εξω απο το πλοιο θα ηταν ο ιδιος και οχι το πλοιο η το πληρωμα.Αλλα μαλλον ειναι δυσκολο να το καταλαβει μιας και ο τροπος σκεψης τους ειναι εμμεσος υποτιμητικος προς τους εργαζομενους του πλοιου.Τι φταιει το πλοιο που εκεινος οσο περιμενε ακουγε ραδιοφωνο με ανοιχτες τις πορτες εξαντλώντας την μπαταρια του αυτοκινητου του αδιαφοροντας αν θα επερνε μετα μπροστα?Οταν το πλοιο εφτασε επρεπε να φτασει "η σειρα του" για να καταλαβει οτι ειχε προβλημα? Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει,εχουμε μπερδευτει,οπως το πλοιο εχει υποχρεωσεις απεναντι στον επιβατη ετσι εχει και ο επιβατης απεναντι στο πλοιο.
  15. Το πλοιο και χθες αλλα και σημερα οι ταχυτητες που ταξιδευε θυμιζαν Speedrunner ΙΙΙ της περασμενης σεζον.Δεν μπορουσε σε καμοια περιπτωση να πιασει πανω απο 29 μιλια.Το πρωινο σημερα που ηταν καο φορτωμενο ουτε 27!!!Μηπως ξερει κανεις αν εχει καμια βλαβη?Τα απογευματινα προς Συρο τα κανει το HS6 στην θεση του. Μια χαρα ματια!!!Τωρα ειδα οτι εχετε ποσταρει ιδη!!!
  16. Κατι επαθε ο βαπορας και γυρισε Ραφηνα,σε ανακοινωση που εβγαλαν στο πλοιο επικαλεστικαν μηχανικη βλαβη.
  17. Τα καυσιμα που του εβαλαν ηταν μαπα γι αυτο γυρισε πισω.
  18. Εγινε κατι παλι με το Χαισπιντ στης Μυκονο?Το 4 τροποιησε το δρομολογιο του και θα παει Ναξο-Παρο-Μυκονο-Τηνο-Συρο-Πειραια για λεει οτι καποιο πλοιο επεσε πανω στο 5.
  19. Η μανουβρα δεν του βγηκε και καβαλησε τα μποκια στην εισοδο,εκανε προσο εκεινη την ωρα και τα κουρεψε ολα απο κατω,βαζει νερα και γι αυτο το πανε Συρο
  20. Οσες πιθανοτητες και να υπαρχουν το κακο θα γινει,ητε γινουν οι απεργειες ητε οχι.Ο κοσμος που ειχε προγραμματισει να ερθει απλα θα ψαξει εναν αλλο προορισμο.Ελπιζω η απεργεια να ανασταλει το γρηγοροτερο συνατον η να κριθει παρανομη ακομα και σημερα.Τα λαικοφιλα τζιμανια του παμε και της αριστερας πρεπει να καταλαβουν οτι κοσμος χανει τις δουλειες του με αυτες τις κινησεις.
×
×
  • Create New...