Jump to content
Shipfriends

Panagia Ekatontapiliani

eMembers
 • Content Count

  58,817
 • Joined

Everything posted by Panagia Ekatontapiliani

 1. Το Flying Cat 3 θα επιστρέψει λογικά σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, έτσι ώστε να ξεκινήσει δρομολόγια στο Σαρωνικό για το καλοκαίρι.
 2. Το Super Express θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του από τη Ραφήνα τη Παρασκευή το απόγευμα, όπου θα γίνει η τράμπα με το Superspeed.
 3. Το Σεμπέκο ΙΙ εμφανίζεται με την επωνυμία Alko Ferries (www.alkoferries.gr), ενώ ετοιμάζεται το πρακτορείο του πλοίου και οι τιμές για Αίγινα και Αγκίστρι μετά επιστροφής είναι 19€ & 20€ αντίστοιχα.
 4. Στο συγκεκριμένο πλοίο έχουμε συνάντηση δασκάλου και του μαθητή, οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον στις μανουβρες, γιατί είναι οι κορυφαίοι στο συγκεκριμένο τομέα!!! Αφήστε λίγο χρόνο στο πλοίο και στο πλήρωμα να βρουν τη συνοχή και να μάθουν τις ιδιαίτεροτητες του.
 5. Το θεωρητικό πρόβλημα τους είναι ότι το Νικόλαος δεν έχει ασανσέρ, αλλά αναβατοριο για τους ΑΜΕΑ. Που δεν είναι θέμα εφόσον είναι σύμφωνα με τις διεθνείς κανονισμούς!!
 6. Το Γλυκοφιλουσα VIII πραγματοποιησε σήμερα δοκιμαστικό, όπου έπιασε σχεδόν 14 κόμβους. Με το πέρας του δοκιμαστικου έδεσε για πρώτη φορά στα Παλούκια.
 7. Έφτασε η ώρα να γίνει το επόμενο ΣΑΣ τη Παρασκευή 21 Ιουνίου με τα εξής θέματα. themataSAS_03_2019.pdf
 8. Το Όσια Μεθοδία λογικά στα μέσα Ιουλίου θα είναι έτοιμο για τη καθέλκυση του.
 9. Η DFDS ανέλαβε χθες τη γραμμή Gothenburg-Zeebrugg και το Schieborg μετονομάστηκε Belgia Seaways και το Slingeborg σε Gothia Seaways
 10. Ο τελευταίος δεξαμενισμός του Blue Galaxy ήταν το Φεβρουάριο του 2018, οπότε φέτος δεν έχει στο πρόγραμμα δεξαμενισμό.
 11. Ένα βίντεο από τη πρόοδο της κατασκευής του Mestre Jaime Feijo
 12. Μια ναυτιλιακή εταιρεία που εδρεύει στην Αιτωλικού 6-8 είναι η Delfi SA
 13. Το Super Express αύριο αναμένεται να πάει για πιστοποίηση στα λιμάνια του δρομολογίου του (Πάρο Νάξο Μύκονο Τήνο Άνδρο Ραφήνα). Φαντάζομαι ότι η θέση του Super Express στο λιμάνι του Πειραιά θα είναι στην Ακτή Τζελέπη εκεί που δένουν τα δυο μικρά της Golden Star Ferries και το Super Cat να πάει στο δόντι της Ακτής Τζελέπη.
 14. Super Express in Piraeus 17-06-19
 15. Super Express in Piraeus 17-06-19
 16. Το Δημήτριος Σ πήγε στο ναυπηγείο του Μπεκρή για την ακινησία του.
 17. Η GMC υπέγραψε έγγραφο προθέσεως εξαγοράς του 80% του στόλου λιμένος και επιχειρησιακών ενδιαφερόντων του ομίλου εταιρειών Ζουρου
 18. Σωστά υποθέτεις μιας και το Μενεκράτης θα κάνει δρομολόγιο των καυσίμων για Σουβαλα, ενώ εάν υπάρξει πρόβλημα με το καταπέλτη στη προβλήτα θα πάει στην Αίγινα.
 19. Και ο cpt Μάρκος Βλάμης ως δεύτερος πλοίαρχος στο Hellenic Highspeed.
 20. Το Bohus (ΙΜΟ Νο: 7037806) είναι ναυπηγημένο το 1971 στο ναυπηγείο Aalborg Værft στη Δανία. Το πλοίο έχει μήκος 123,45 μέτρα, πλάτος 19,60 μέτρα, φοράει 8 κύριες μηχανές Nohab SF 112 V. Προηγούμενα του ονόματα είναι Prinsessan Desiree, Europafarjan, Europafarjan ΙΙ & Lion Princess. Σύμφωνα με το Shippax φαίνεται ότι πουλήθηκε στην εταιρεία Tnitsea Shipping, θυγατρική της Northbay Transportes Maritimos Lda που έχει το Red Star 1, με παράδοση στο τέλος του καλοκαιριού.
 21. Ο cpt Απόστολος Κουντουρης στο Hellenic Highspeed στη θέση του cpt Νίκου Αθανασίου.
 22. Μάλλον θα δούμε να απομακρύνεται ο Σταυρός της Μάλτας από τα φουγάρα των πλοίων της DFDS και αντί αυτού να γράφεται το DFDS με μια θαλασσί πινελιά στη βάση της τσιμινιέρας εάν κρίνουμε από το Ark Germania
 23. Το Volcan de Tagoro βγήκε από το υπόστεγο του ναυπηγείου της INCAT. Το ταξίδι του Volcan de Tagoro προς την Ευρώπη θα γίνει μέσω της διώρυγας του Παναμά και ενδιάμεσο σταθμό στο Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά.
 24. Σήμερα θα εκτελεστεί έκτακτο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη στις 21:15 και από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 23:15.
 25. Στις 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή τοποθέτησης της τρόπιδας του Iona στο ναυπηγείο Meyer Werft Ενώ το πρώτο mega block του πλοίου βγήκε από το υπόστεγο του ναυπηγείου.
×
×
 • Create New...