Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Από χθες ανέλαβε τη γραμμή Motril - Tanger Med, αντικαθιστώντας το Volcan de Tauce.
  3. Το Βήμα σήμερα, στην έντυπη έκδοση, αναφέρει ότι εντοπίστηκε το Ναυάγιο. Προσωπικά είχα την, λανθασμένη προφανώς, εντύπωση ότι είχε εντοπιστεί.
  4. Ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του στη γραμμή Motril - Tanger Med και από σήμερα βρίσκεται στο Algeciras. Φαίνεται πως η ναύλωση του στη Balearia έφτασε στο τέλος της και πως τους επόμενους, καλοκαιρινούς μήνες θα δουλεύει για την Armas. Στο σύστημα κρατήσεων είναι περασμένο στη γραμμή Motril - Al Hoceima, από τις 15 Ιουνίου.
  5. Today
  6. Έκτακτο δρομολόγιο του ΙΩΛΚΟΣ την Πέμπτη 30-05 στις 08:30 από Βόλο για Σκιάθο- Γλώσσα και την Παρασκευή του ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ στις 19:30 από Βόλο για Σκιάθο.
  7. Το πλοίο οδηγήθηκε ρυμουλκούμενο για διάλυση στην Τουρκία τον περασμένο χρόνο έπειτα από πολλά χρόνια παροπλισμού. https://theferryforums.com/viewtopic.php?t=114&start=150
  8. Στο Falmouth από σήμερα και σε κανένα μήνα επιστροφή στα δρομολόγια με τα νέα σινιάλα. Οι συνασθενείς από Ιρλανδία και Βρετανία κάνουν διάφορες προβλέψεις για το όνομα του. Οι πιο πολλές τρολάρουν τη σημαία και την εθνικότητα των πληρωμάτων. Η πιο σοβαρή ήταν το Samuel Beckett.
  9. Superexpress : 100 ΙΧ και πάνω από 600 άτομα πήρε σήμερα από το νησί.
  10. Πρώτη άφιξη WorldChampion Jet στη Σύρο για το 2024! (25/05/24)
  11. ας δούμε το πλοίο και από ψηλά φτάνοντας τη μ.Εβδομάδα στη Μύκονο με αρκετό αέρα, και ωραία μανούβρα από τον cpt. Θανάση Χαλά
  12. Μετά τον cpt Σωτήρη Γκλιάτη,άλλος ένας πλοίαρχος του Σαρωνικού κατάθεσε τα χαρτιά για σύνταξη. Πρόκειται για τον cpt Απόστολο Λαζαρίδη, πλοίαρχο του Άγιος Νεκτάριος Αίγινας.
  13. μακάρι γιατί τουλάχιστον τα χρώματα των πλοίων του πάντα είναι στην πένα χωρίς σκασίματα, σκουριές, τρεξίματα κλπ
  14. Άφιξη του Superrunner Jet στην Ραφηνα απόβιβαστηκαν : 300 επιβάτες περίπου (συμπεριλαμβανομένων αυτών που ήταν σε οχήματα) και 43 ΙΧ.
  15. μια φωτογραφία του στην Ρόδο από μακριά

    © Ioannis Kostidis

  16. © Ioannis Kostidis

  17. Τα κοκκινα ηταν πιο αργα δεν ειναι μυστικο πια,απλα το xi xii ηταν πιο ελαφρια κ τσιμπαγαν 0.5 μιλι παραπανω κ 28 σε συγκριση με v vi που εκαιγαν κ τον πατο τους
  18. Σε λίγα λεπτά εξέρχεται από τη διώρυγα του Σουέζ με αναφερόμενο προορισμό τη Λεμεσό
  19. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζει, έφυγε το πρωί από τη Μήλο απευθείας για Σαλαμίνα. Στη θέση του από τη Μύκονο και πέρα μπήκε το Express Jet.
  20. Έτσι για την ιστορία μιας και πιάσαμε τις ταχύτητες στο παρελθόν, σε εκείνο το ταξίδι το Olympia Palace, για αρκετή ώρα στην αδριατική, ταξίδευε με στρογγυλό 30.
  21. Για να έχουμε μια ιδέα τι γινόταν τον παλιό καλό καιρό, που τα καράβια ήταν καινούργια και το πετρέλαιο φτηνό, τότε που δεν γράφαμε ταχύτητες από το marine traffic, αλλά αυτές που είχαμε καταγράψει με φορητά gps από τα ταξίδια που κάναμε.
  22. Ηταν τα πιο γρηγορα εκεινη την εποχη δεν ειναι μυστικο,ειδικα οπου πετυχαιναν τα κοκκινα τα περναγαν απο πανω μιας που οι κρητικοι τα ανοιγαν κιολας δεν τα πηγαιναν safe
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...