KARAVI Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Μήπως θέλει να "εκμεταλλευτεί" την απουσία των "διπλών" του Speedrunner?
hsw Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Νομίζω θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία γενικότερα απογευματινού πλοίου για Δυτικές και πρωινού από τα νησιά, αλλά και τη μικρό χωρητικότητα των υπόλοιπων πλοίων στη γραμμή. Πάντως ήδη το Speedrunner και ο Σολωμός νομίζω χτυπάνε συχνά πρωτόκολλο.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Τα δρομολόγια του Champion Jet 2 προς τις Δυτικές Κυκλάδες μάλλον θα γίνονται από το World Champion Jet
Champion Jet_2 Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 (edited) Το champion 2 πήγε Πειραιά πάντως σήμερα.Εφυγε δηλαδή από ΝΜΔ Edited July 4, 2020 by Champion Jet_2
ΘΕΤΙΣ Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 (edited) Από χθες ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια του Σολωμού. Καλή δύναμη στο πλήρωμα! Edited July 15, 2020 by proud_ionian
Neptune Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Πως τα καταφερανε παρασκευη που το απογευματινο δρομολογιο ειναι πιο εμπορικο παραδοσιακα να μη φευγει κανενας δεν το καταλαβαινω
ΘΕΤΙΣ Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 13 hours ago, basilis89 said: Εξουθενωτικά για Τ πλήρωμα τα δρομολόγια.... Το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ έχει 2 Πλοιάρχους , 2 Α' Μηχανικούς και 2 Ηλεκτρολόγους νομίζω αλλά - παρά τις βάρδιες - τα δρομολόγια είναι όντως εξουθενωτικά και για το υπόλοιπο πλήρωμα. Ωστόσο, αφού δεν υπάρχει άλλο βαπόρι στη γραμμή, πρέπει να εξυπηρετηθούν και τα νησιά.
togias_k Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Δεν θα μπορούσε άραγε να παει πχ το Αικατερίνη Π ή το Azores Express ή κάποιο άλλο πλοιο για να βοηθήσει λίγο την κατάσταση? Δεν γίνεται ένα συμβατικό για 5 νησιά να τα σηκώσει όλα
proud_ionian Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 με τις φετεινες συνθηκες δε νομιζω οτι χρειαζεται και αλλο συμβατικο. ΥΓ: καθε θερινη περιοδο αυξανονται τα δρομολογια και συνολικα και ανα πλοιο, στις περισσοτερες γραμμες. δε συμβαινει φερος στο σολωμο για πρωτη φορα
Neptune Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Στο παρελθον Μηλος και Πηγασος εκαναν 8 κυκλικα τη βδομαδα, με μονα πληρωματα. Και ταξιδια μερα/νυχτα. Ακομα πιο πισω τα θρυλικα δρομολογια του Γεωργιος Εξπρες με 72 προσεγγισεις τη βδομαδα..
MILTIADIS Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Εκτακτα δρομολογια απο/προς Μηλο το Σαββατο 25/7 απο τα Κνωσος και Φαιστος Παλας.
George...f Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) 5 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Σίγουρα θα ξανά βγει για δοκιμαστικό. Με τον χαμο που γίνεται στις Δυτικές θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία να χωθεί η εταιρία σε αυτά τα νερά. Ακούω από παντού ότι τα εισητηρια για Δυτικές του Σολωμού και δη για οχήματα είναι δυσεύρετα. Edited July 28, 2020 by proud_ionian
togias_k Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Αυτο ηταν και το αναμενόμενο.Εκτος της Μήλου, δεν υπάρχει αλλο συμβατικό πλοιο εκτος απο τον Σολωμό. Πιστεύω οτι αν ολα πανε καλα με τις μηχανές της Αικατερίνης τοτε σιγουρα πρέπει να παει στις Δυτικές.
nomikos Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 (edited) Τόση πολύ κίνηση έχει η γραμμή;Με τη Μήλο να εξυπηρετείται από 4 συμβατικά(των Μινωικών,Όλυμπος,Πρέβελης Σολωμό) και με 3 ταχύπλοα καθημερινα (2 της Sea Jet και το Speedrunner.Επιπλέον Κέα Κύθνο εξυπηρετούνται από Λάυριο με άλλα 3 συμβατικά.Τώρα αν τα δρομολόγια δεν επαρκούν είναι πολύ θετικό να έχουν αυτά τα νησιά μεγάλη τουριστική κίνηση.Απλά μου κάνει εντύπωση πως τόσα βαπόρια δεν επαρκούν.Από ότι έχω ακούσει είναι πως η Σίφνος πάει πολύ καλά και ίσως αυτό το νησί να έχει το πρόβλημα. Edited July 28, 2020 by ΝΟΜΙΚΟΣ
gtogias Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Μακάρι να έχουν τόση κίνηση οι δυτικές και να μη φτάνουν τα ήδη δρομολογημένα πλοία. Το ίδιο μακάρι να ισχύει και για τις άλλες γραμμές, να βγουν τα πλοία, να δουλέψει ο κόσμος. Έχετε διαθέσιμα τα στοιχεία της κίνησης που δείχνουν την ανάγκη προσθήκης και άλλων πλοίων? Αν ναι,. μπορείτε να τα δημοσιεύσετε εδώ?
speedrunner Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Τα εισιτήρια στα περισσότερα δρομολόγια έχουν εξαφανιστεί, αλλά όλοι περιμένουν την αύξηση του πρωτοκόλλου που χει ανακοινωθεί πολλές μέρες πριν αλλά ακόμη τίποτα!!!
Annivas Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Μέχρι 4/8 ισχύει το 60-65% από εκεί και πέρα αναμένεται νέο ΦΕΚ για να δούμε τι θα ισχύσει.
basilis89 Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Τελικά και με ένα συμβατικό η γραμμή βολεύτηκε μια χαρα.. όσον αφορά τα φορτηγά..
Agaios Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Όντως . Πολύ καλό βέβαια έκανε και η παρουσία του champion jet 2 που σχεδόν κάθε μέρα ήταν γεμάτο από επιβάτες,χωρίς να έχει την ίδια εικόνα στο γκαράζ. Το Σπιντρανερ κλασσική αξία ,ενώ και τα superjet και seajet 2 είχαν πολύ κόσμο κυρίως από Πειραιά για Σίφνο και στην επιστροφή από Σίφνο και Σέριφο προς Πειραιά. Ακόμη υπήρχαν πολλοί τουρίστες που επισκέφθηκαν κυρίως τη Σέριφο και τη Σίφνο από άλλα νησιά όπως η Μύκονος,η Πάρος και η Σύρος. Έβαλε και το Άρτεμις το λιθαράκι του. Γενικά φέτος η γραμμή πήγε πάρα πολύ καλά αν αναλογιστούμε την κατάσταση.
Neptune Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Φετος η Σεριφος εδωσε ρεστα. Το βαπορι αδειαζε στο κατεβα και γεμιζε στο ανεβα.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Το Champion Jet 2 σταματάει τα απογευματινά δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες τη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και από τη Δευτέρα γυρνάει σε πρωινά δρομολόγια από το Πειραιά μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, παρά την αντίδραση των ανταγωνιστών (Speedrunner III και Διονύσιος Σολωμός) για τη τροποποίηση των δρομολογίων του.
margaritis24 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Τις Παρασκευες θα κανει απογευμα οχι πρωι
basilis89 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 (edited) Εφόσον δεν συντρέχουν συγκοινωνιακές ανάγκες πως τουν δίνουν αδεια; Με το έτσι θελω; Edited September 5, 2020 by proud_ionian quote αντί reply
togias_k Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Ωραία, με κανένα απογευματινό οι δυτικές...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now