Jump to content
Shipfriends

ΘΕΤΙΣ

eMembers
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΘΕΤΙΣ

  1. Με έκτακτες ανακοινώσεις, η Saronic Ferries - χθες και σήμερα (για το πρωϊνό τουλάχιστον δρομολόγιο) - έβγαλε εκτός προγράμματος το ΦΟΙΒΟΣ.
  2. Το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ έχει 2 Πλοιάρχους , 2 Α' Μηχανικούς και 2 Ηλεκτρολόγους νομίζω αλλά - παρά τις βάρδιες - τα δρομολόγια είναι όντως εξουθενωτικά και για το υπόλοιπο πλήρωμα. Ωστόσο, αφού δεν υπάρχει άλλο βαπόρι στη γραμμή, πρέπει να εξυπηρετηθούν και τα νησιά.
  3. Παρά το ότι κάποιοι θα το ήθελαν και το προσπάθησαν, όχι ... δεν βγήκε στη σύνταξη ο καπτα-Σταμάτης. Για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, ο καπτα-Σταμάτης δεν παρέδωσε σε κανέναν απολύτως την Πλοιαρχία του Ποσειδών Ελλάς, Απλώς , μετά την ακινησία δεν προσκλήθηκε να πάει ξανά στο πλοίο.
  4. Κρίμα το βαπόρι. Αν το είχε αγοράσει μια εταιρεία της προκοπής θα ήταν διαφορετική η τύχη του, αλλά στα χέρια εκείνου που έπεσε...... Καλά τα λες!!! Δεν κοιτάζουν εκεί να το ξεκαθαρίσουν να το στείλουν για καρφίτσες ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν και εκείνοι που έχει φεσώσει ο Μανούσης, οι διατυπώσεις μας μάραναν.
  5. Δυστυχώς, μάλλον πρόκειται για σοβαρή βλάβη που θα κρατήσει το βαπόρι εκτός δρομολογίων για αρκετό καιρό ακόμη...
  6. ΘΕΤΙΣ

    poseidon2

    "Ποσειδών Ελλάς" με τη νέα του φορεσιά - 26/06/2015

    © ΘΕΤΙΣ

  7. Το όνομα ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ δόθηκε τότε που φτιάχτηκε το βαπόρι και ο Πωλ Παπαιωαννίδης κατείχε το 51% αυτού. Οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν υπάρχει και λόγος.
  8. O Capt. Σταμάτης Μαρινάκης επέστρεψε στο Ποσειδών Ελλάς από την άδεια του στη θέση του capt.Κώστα Δρίβα.
  9. Ήταν η πρώτη φορά που έπεσε με την πλώρη επειδή ήταν και η πρώτη φορά που χρειάστηκε να αφαιρεθεί ο καταπέλτης για να επισκευαστεί.
  10. Mάλλον πολύ σύντομη η άδεια;;; Από σήμερα το πρωί ο Capt.Σταμάτης και πάλι στον Ποσειδώνα.
  11. Χθες το βράδυ βρέθηκα στο λιμάνι του Πόρου την ώρα που έφτασε το βαπόρι για να κάνει την προγραμματισμένη του διανυκτέρευση. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να είναι ο καπτα-Σταμάτης στα χειριστήρια. Ξέρει κάποιος φίλος κάτι; Μήπως βγήκε σε άδεια;
  12. To ότι σταμάτησε το βαπόρι για 4 ημέρες δεν είχε να κάνει με εργασίες για την ανάκτηση ταχύτητας κλπ. Η διακοπή δρομολογίων ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό και ήταν σχετική με την ανανέωση των πιστοποιητικών του πλοίου και τον έλεγχο του από τον νηογνώμονα που θα το αναλάβει.
  13. Ο Απόστολος Παρλαπανίδης δεν είναι στο Hellenic Voyager. Είναι στο ΝΕΦΕΛΗ στη θέση του Χρήστου Βαγιανού ο οποίος θα πάει στο Hellenic Voyager.
  14. Απ' ότι φαίνεται, για ακόμη μία φορά ο Απόλλωνας δεν θα βγει στην ώρα του. Προς το παρόν τα δρομολόγια του Ποσειδώνα παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη.
  15. Μακάρι να είναι αλήθεια ότι θα επιστρέψει το βαπόρι στη γραμμή του Αργοσαρωνικού. Εδώ είναι η θέση του και επιπλέον μεγάλη και η αναγκαιότητα να επιστρέψει μιας και η εταιρεία έδιωξε μεν το βαπόρι αλλά δεν μείωσε καθόλου τα δρομολόγια με αποτέλεσμα τα πληρώματα των υπολοίπων τριών πλοίων να εξουθενώνονται αφού ξεπερνούν κατά πολύ τα ωράρια.
  16. Ωστόσο, το Σάββατο που μας πέρασε αν και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά στις 17:00, δεν έφυγε λόγω κάποιου προβλήματος στη μηχανή ΑΛΛΑ μόλις το πρόβλημα απεκατεστάθη έφυγε λίγο πριν την αναχώρηση του Ποσειδών Ελλάς προκαλώντας καθυστέρηση στο βαπόρι σε όλο το δρμολόγιο. Τελικά σ' αυτή τη χώρα υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βάλει τάξη για να μη γινόμαστε μπάχαλο;
  17. Σταμάτης Μαρινάκης εννοείς; Πήγε σε Ro/Ro τελικά;
×
×
  • Create New...