Jump to content
Shipfriends

N.E.Λ.


Recommended Posts

Δικαιολογητικά φοιτητικών εκπτώσεων

Δελτίο Τύπου

Λόγω της αναμενόμενης φετινής καθυστέρησης έκδοσης του φοιτητικού πάσο, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα δέχεται σε όλα τα πλοία το έγγραφο με τίτλο "ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ" και αναγραφόμενο έτος 2011.

Το παραπάνω ισχύει έως τις 31/12/2011.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Να δούμε δύο σημερινές φωτό από τα Αμπελάκια της Σαλαμίνας. Εκτός από τα πλοία που φαίνονται, σημειώστε και το CYCLADES EXPRESS που βρίσκεται στην πρύμη του ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ.

Για τους φαν ...του είδους, να δούμε σε κοντινότερα πλάνα από τα Αμπελάκια της Σαλαμίνας τα ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ και ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ,

gallery_2102_201_258587.jpg

και τα ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι, ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ και ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΞΠΡΕΣ.

gallery_2102_201_231211.jpg

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη δεξαμενή Περάματος:

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: 24/10/11-25/10/11

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 08/11/11-09/11/11

Υπάρχει καποιο πλάνο πως θα πάνε οι ακινησίες των πλοίων της εταιρείας και οι αντικαταστάτες τους στη γραμμή;

Link to comment
Share on other sites

Εάν τηρηθεί ο προγραμματισμός τους (γιατί πέρυσι δεν τηρήθηκε για το Μυτιλήνη), ο Ταξιάρχης θα δέσει πρώτος τον Οκτώβριο και το Μυτιλήνη στη συνέχεια. Το Μυτιλήνη θα πάει στη θέση του Ταξιάρχη και το European Express θα κάνει δρομολόγια όπως το Μυτιλήνη την άνοιξη (4 δρομολόγια) στη γραμμή της Χίου Μυτιλήνης.

Link to comment
Share on other sites

Με τη φυγή του ΜΥΤΙΛΗΝΗ τις Τρίτες δεν θα υπάρχει κανένα δρομολόγιο από Πειραιά. Το ίδιο ισχύει και για τις Παρασκευές από τα νησιά προς Πειραιά. Μάλλον όσοι είχαν την ελπίδα να ξαναδούν τον ΘΕΟΦΙΛΟ στη γραμμή κορμού θα μείνουν με την ελπίδα...Επίσης, μόλις επιστρέψει ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ θα δέσει το ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Οπότε ίσως μέχρι τις γιορτές, να μείνει η γραμμή μόνο με το European από πλευράς ΝΕΛ...Τέλος, η σκάντζα μεταξύ ΤΑΞΙΑΡΧΗ -ΜΥΤΙΛΗΝΗ θα γίνει Τρίτη απόγευμα στο Βαθύ Σάμου.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

o χαμαιλεων ξαναθυμαται τη ΝΕΛαρα

post-1817-0-43919400-1317673508_thumb.jp

Η πολύπαθη επιχείρηση ενισχύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με 98 εκατ. ευρώ μετρητά από τρεις "επενδυτές", ωστόσο η τρέχουσα κεφαλαιοποίησή της είναι μόλις 30,5 εκατ. ευρώ και η τρέχουσα τιμή του τίτλου υποχώρησε κάτω από το επίπεδο των 10 λεπτών (-99,5% στην πενταετία, ή αλλιώς η σημερινή μετοχή των 9 λεπτών ήταν διαπραγματεύσιμη πάνω από τα 20 ευρώ το καλοκαίρι του 2007)
Link to comment
Share on other sites

Η NEL LINES προστατεύει το περιβάλλον

Δελτίο Τύπου

Η NEL LINES, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ενέργειες, που προωθούν την οικολογική συνείδηση, συνεχίζει να πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας στο Ε/Γ-Ο/Γ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. την ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών απορριμάτων. Συγκεκριμένα, όλες οι μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες και χάρτινες συσκευασίες συλλέγονται σε ειδικούς κάδους με τις κατάλληλες ενδείξεις για το σωστό διαχωρισμό των απορριμάτων. Ταυτόχρονα υπάρχει ειδικός κάδος για τη συλλογή μπαταριών και σύντομα θα τοποθετηθεί και ένας για τα υπολείμματα τροφών. Με την ενέργεια αυτή το μεγαλύτερο ποσοστό των απορριμάτων του πλοίου ανακυκλώνεται.

Με την ενέργεια αυτή, το Ε/Γ-Ο/Γ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ., γίνεται το πρώτο πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη προς το Δικελί και το Αϊβαλί της Τουρκίας, στο οποίο πραγματοποιείται η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμάτων. Το κόστος της προσπάθειας καλύπτεται με τη μορφή χορηγίας από την εταιρεία “Χυτήρια Λέσβου” και με την υποστήριξη του Φυσιολατρικού Ομίλου Μυτιλήνης “Υδάτινος”.

Η NEL LINES, συνεπής στη στρατηγική που έχει χαράξει, συμβάλλει σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβλέπει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Link to comment
Share on other sites

Γνωστοποίηση παραίτησης μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα πλαίσια της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει την παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Ευστάθιου Βεντουρή του Γεωργίου-Ιωάννη. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην προχωρήσει επί του παρόντος στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Link to comment
Share on other sites

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η διοίκηση προς τους εργαζόμενους των γραφείων της εταιρείας, κάνουν το μνημόνια και την εφεδρεία να μοιάζουν με εργασιακό παράδεισο… :(

Edited by Orestis
Link to comment
Share on other sites

Κατι ακουσα και γω αλλα δεν το χω διασταυρωσει. Υποχρεωτικες 3μηνες συμβασεις που ΘΑ ανανεωνονται.... Θα δουλευουν 2 μερες τη βδομαδα με το αναλογο κοψιμο στο μισθο.... Και οποιος δε συμφωνει μπορει να φυγει δημοκρατικα ηρεμα και ωραια...

Αλλα επαναλαμβανω το ακουσα χωρις να το εχω διασταυρωσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλά για τις 3μηνες συμβάσεις άντε πάει κι έρχεται...για τη δουλειά 2 μέρες την εβδομάδα κάπως περίεργο δεν είναι ; δηλαδή γενκώς οι υπάλληλοι εκεί κάθονται και δεν έχουν δουλειά καθόλου, σε τέτοιο βαθμό που αρκει να δουλεύουν μόνο 2 μέρες από τις πέντε ; αν είναι έτσι πως και δεν ακολουθείται το παράδειγμα μεγάλης ναυτιλιακής της ακτοπλοϊας που έδιωξε κόσμο και ντουνιά από τα γραφεία λίγο μόλις καιρό πριν ; who knows...

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω από χρηματιστηριακά θέματα, αλλά (όπως άκουσα) πως είναι δυνατόν να έχει αύξηση της μετοχής κατά 20% χθές, υπήρχε κάποια ιδιαίτερη πληροφορία;

Link to comment
Share on other sites

Ταξίδι γνωριμίας της Λέσβου στο Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Πρακτόρων (HATTA) έκανε η NEL LINES

Η NEL LINES θέλοντας να ενισχύσει την τουριστική κίνηση στη γενέτειρά της, τη Λέσβο, είχε την πρωτοβουλία να προτείνει στο Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Πρακτόρων (HATTA) να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι γνωριμίας στο νησί. Έτσι , πολλά πρακτορεία-μέλη της HATTA, με τη στήριξη και τη διοργάνωση της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου, φιλοξενήθηκαν στο νησί με σκοπό να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτιστικό του πλούτο. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού και γνώρισαν αυτόν τον πολλά υποσχόμενο προορισμό.

Με την προοπτική της δημιουργίας ελκυστικών πακέτων ταξιδιού, επισκέφτηκαν με το πλοίο της NEL LINES «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.» το Αϊβαλί της Τουρκίας, οπού έτυχαν λαμπρής υποδοχής και εξαιρετικής ξενάγησης.

Η κίνηση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι φιλοξενούμενοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η NEL LINES, πιστεύει και ελπίζει ότι η Λέσβος μπορεί να αποτελέσει ένα νησί με έντονο ενδιαφέρον και πρώτη προτεραιότητα στις επιλογές των Ελλήνων τουριστών.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

εδω ειναι που λενε: ολα τα΄χει η μαριωρη ο φερετζες της λειπει. ακρωτηριαζουν τη μισθοδοσια των υπαλληλων με μεθοδους ΝΑ Ασιας, δεν μπορουν να επισκευασουν το πλοιο τους και μενουν εκτος της βασικης τους γραμμης και απο την αλλη διοργανωνουν εκδρομες για αζμπετε (to know as better) και κ@λοφρεσκαδα

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μ αρεσουν οι γνωστες δικαιολογιες(φταιει η οικονομικη κριση)που παρουσιαζει η εταιρια(οπως και ολες αλλωστε)αντι να πουν 'κυριοι οι επιλογες της διοικησης μας εφτασαν εδω που μας εφτασαν' :rolleyes: Κατα τ αλλα κοψιμο των μισθων στους απλους υπαλληλους αλλα οχι σε επιπεδο διοικησης - που ειναι οι πραγματικοι υπευθυνοι για την καταντια της εταιριας B)

ΥΓ.Ερχονται και οι περικοπες στις αγονες και στις επιδοτησεις τους,οποτε μυριζει ηδη που παει το πραγμα... :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

μα εδώ γίνονται στην κοινωνία στις εταιρίες δεν θα γίνει ??

οκ για την ΝΕΛ μάθαμε..για βάλτε και πόσες άλλες έχουν κάνει περικοπή μισθών απολύσεις κ.α

πόσες έχουν Ρουμάνους και Βούλγαρους με 600-700 ευρώ...κατα τ άλλα μας φταίει ο έλληνας που δεν πάει

όσο πιο γρήγορα το πάρουμε όλοι χαμπάρι ότι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και χρεοκοπήσαμε σε όλους τους τομείς τόσο το καλύτερο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...