Jump to content
Shipfriends

KAVOS

eMembers
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KAVOS

  1. κάποιος μου είπε ότι χθες ήρθε ένα ταξιδάκι στη Μυτιλήνη ο Βαρδινογιάννης.Είναι αλήθεια?
  2. κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης το πλοίο <<ακούμπησε>> στα μπαλόνια του ντόκου αλλά το ζωνάρι(πίσω δεξιά) είναι ψηλότερα από τον μώλο με αποτέλεσμα να κάνει μία γρατζουνιά. Το Λιμεναρχείο-υπέρβάλλοντας κατά την γνώμη μου- διέταξε επιθεώρηση κτλ. Αναχώρησε περίοπου 23.30
  3. Μετά τις 15/9 το ΛΙΣΣΟΣ αλλάζει μέρες. ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ από Χίο, ΤΡ-ΠΕ-ΚΥΡ από Πειραιά. Επίσης το ΜΥΤΙΛΗΝΗ αλλάζει αντίστοιχα ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ από Πειραιά, ΤΡ-ΠΕ-ΚΥΡ από Χίο.
  4. Σύμφωνα με τo σύστημα της forthcrs από 1/10 Πειραιά-Χανιά ξανά με ΛΙΣΣΟΣ-ΛΑΤΩ!
  5. τα ίδια και στην αναχώρηση.Εμπλεξαν οι άγκυρες- από τις 1 μέχρι τις 4 προσπαθούσε να τις ξεμπλέξει. Εφυγε μετά τις 6 για Μυτιλήνη
  6. αυτή η ιστορία με τα <<απονερα???>> του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ μου μυρίζει στημένη.. Ας πάει κάποιος να μας δείξει τί απόνερα κάνει.
  7. Δεν είναι έκτακτη Τακτικό δρομολόγιο κάθε Πέμπτη-Σάββατο
  8. Δεν είναι έκτακτη Τακτικό δρομολόγιο κάθε Πέμπτη-Σάββατο
  9. και έβαλε πράκτορες στα δύο νησιά ανεξάρτητους από ΝΕΛ και HELLENIC
  10. Στη Χίο πάντως έρχεται 18.30-18.45, βάλε και 5+ λεπτά να δέσει αρχίζει να ξεφορτώνει 18.50. Ε μετά τα ξέρετε, μποτιλιάρισμα, ανυπαρξία λιμενικών, τα ΙΧ περιμένουν στον καταπέλτη γιατί με 20+ ΙΧ μπλοκάρει η παραλία.Αν φύγει πριν τις 1930 από Χίο είναι άθλος. Ετσι φτάνει στη Μυτιλήνη με 30 λεπτά καθυστέρηση
  11. Χθες ακούστηκε στη Μυτιλήνη και το σενάριο δρομολόγησης του ΠΡΕΒΕΛΗΣ.
  12. ΤΕΛΟΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ για το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ από το πρωί έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος στη Μυτιλήνη
  13. η χθεσινή πρώτη προσέγγιση του κρουαζιεροπλοίου στο λιμάνι της Χίου, κατά τη γνώμη μου ανέδειξε για άλλη μια φορά -πέρα από την ανεπαέρκεια του λιμανιού με την σημερινή του μορφή- την ιδιομορφία του χαρακτήρα των Χιωτών. Φώναζαν τόσα χρόνια ότι δεν έχει αφίξεις το νησί και στην πρώτη άφιξη αντέδρασαν αρνητικά καθώς δεν έδειξαν διατεθιμένοι να θυσιάσουν έστω και για λίγο την ηρεμία τους. Τους ενόχλησε ο δρόμος που έκλεισε(που πρέπει να κλείνει και κατά την άγιξη ΕΓ/ΟΓ), η <<υποτυπώδης>> υποδοχή που έγινε ακόμα και το γεγονός ότι δούλεψαν μερικά μαγαζίά και όχι όλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού που πουλούσε κεριά πήρε τηλέφωνο σε εφημερίδα και διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πούλησε ούτε ένα κερί!! Ελεος!!
  14. KAVOS

    AZAMARA QUEST

    AZAMARA QUEST IN CHIOS 11/06/2008
  15. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!Αν γίνει αυτό θα είναι μία αφορμή για αποχώρηση από τη γραμμή. Και σας επαναλαμβάνω.μην υποτιμάτε την MIG (με την εκβάθυνση του λιμανιού της Χίου το BLUE STAR 1 μπαίνει άνετα στη Χίο)
  16. αφού πουλάει εισιτήρια (forthcrs) με τα υπάρχοντα δρομολόγια μέχρι τον Σεπτέμβριο. Είναι δυνατόν να αλλάξει?Ο κόσμος που έχει εισιτήρια τί θα κάνει? ΣΥΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ? ή ΣΥΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΧΙΟ?
  17. Εγώ πιστεύω ότι αν τολμήσει η hellenic να βγάλει το ΧΙΟΣ από τη Χίο, την άλλη μέρα το πρωί θα βρίσκεται εκεί ένα BLUE STAR δεδομένου του ενδιαφέροντος της εταιρείας για τη γραμμή.
×
×
  • Create New...