Jump to content
Shipfriends

NAYTONAS

eMembers
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Εμαθα ότι τέλη Ιανουαρίου θα αντικαταστήσει το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης με 4 δρομολόγια την εβδομάδα. Πιστεύω ότι είναι μικρό για τις ανάγκες της γραμμής.
  2. Είχε Αγιο ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ χθες το βράδυ. Μπαίνοντας στο λιμάνι της Χίου προερχόμενο από Μυτιλήνη, γύρισε το πλοίο όλο δεξιά προς το <<Μπούρτζι>> και με όλο ανάποδα κατάφερε να σταματήσει 1 μέτρο πριν τα βράχια του Βόρειου λιμενοβραχίονα...
  3. ΑΙΠΕ: Λόγω βλάβης στη μία μηχανή του με καθυστέρηση στον Πειραιά το πλοίο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
  4. Κάτι κινείται γύρω από την αγορά νέου πλοίου στη ΝΕΛ...
  5. το βαπόρι θα ακολουθήσει την τύχη των νεοαποκτηθέντων ρορο
  6. Tην Τετάρτη 15/11/06 ΩΡΑ 1200 η καθέλκυση του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ. Εχουν βγει και προσκλήσεις.
  7. Τα γδαρσίματα που έχει το πλοίο στη δεξιά πλευρά έγιναν χθες το βράδυ κατά την αναχώρηση από τη Χίο.
  8. o -άριστος στη δουλειά του και ιδιαίτερα αγαπητός στα λιμάνια -ύπαρχος Μάριος Καστόρης, αφήνει για λίγο το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ για το δίπλωμα του πλοιάρχου.
  9. πανδαιμόνιο εχθές το βράδυ στο λιμάνι της Χίου οπου το Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ αποβίβασε 1600 άτομα!!!!
  10. Σήμερα η απόφαση για την HSW 11/10/2006 08:54 Σήμερα, σύμφωνα με αντικρουόμενες πληροφορίες, θα ληφθεί η οριστική απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο των Μινωϊκών Γραμμών αν πωληθεί το 33,3% των μετοχών που κατέχει η εταιρεία στη Hellenic Seaways. Το πιθανότερο είναι η απόφαση να είναι θετική και να δοθούν οι μετοχές στον νέο αγοραστή, που θα αποκτήσει και τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τίμημα θα είναι υψηλό και θα εισπραχθεί αμέσως, κάτι που θα ανακουφίσει τις Μινωικές Γραμμές. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΕΛ έχει προσφέρει 3,5 ευρώ ανά μετοχή, η ΑΝΕΚ 3,2 ευρώ ανά μετοχή και ο Πάνος Λασκαρίδης 2,95 ευρώ ανά μετοχή. Η άμεση καταβολή του τιμήματος θα κρίνει και την οριστική απόφαση. Σάββας Αθανασίου
  11. . Γκάλης: Απορρόφηση της ΣΑΟΣ Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2006 11:33 To πράσινο φως για την απορρόφηση της ΣΑΟΣ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Σαμοθράκης από την εταιρεία Νίκος Γκάλης έδωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο της τελευταίας. Ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού ορίστηκε η 30ή Σεπτεμβρίου 2006.
  12. Αναχώρησε το πρωί για Τήνο-Πειραιά με γεμάτο γκαράζ. Φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά τα ηνία της γραμμής.
×
×
  • Create New...