Jump to content
Shipfriends

European Express (IMO 7355272)


Recommended Posts

  • Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kαλα φοβερό φριχτό εγώ ξεκίνησα το απόγευμα να ταξιδέψω με το Μυτιλήνη για να το πάρω το πρωί από Χίο και από το πρακτορείο μου είπαν οτί αναβλήθηκε για το Σάββατο και ότι δεν μπορούσαν να κόψουν εισητήρια.Και σαν να μην φτάναν όλα αυτά έγινε και κάτι άλλο στο λιμάνι που είναι εκτός θέματος και αυτή ήταν η χειρότερη μου μέρα γι αυτό το καλοκαίρι .Τι να πώ τέτοια ατυχία σήμερα....

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα ότι θα φύγει στις 22:00. Τρέχουν στο υπουργείο να υπουργείο να υπογραφτουν τα χαρτιά. Δεν είναι σίγουρο αυτό καθώς βλέπω και κόσμο να μπαίνει μέσα. Θα δούμε σε λίγο

Τρέλα πράγματα, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά

Link to comment
Share on other sites

Κάτι περίεργο γίνεται πάντως γιατί εγώ πήγα να κλείσω επιστροφή για τις 2/8 και δεν ήταν δυνατόν!!Μόνο κράτηση έκανα, το σύστημα δεν δεχόταν αγορά εισιτηρίου!

Για σήμερα δε, μήπως είναι κάποιο ειδικό δρομολόγιο;(πχ, μήπως έχει γίνει κάτι αντίστοιχο με το Κολοσσός;) γιατί μου κάνει εντύπωση, μπαίνει μέσα κόσμος χωρίς να ξέρει πότε θα φύγει ουσιαστικά; αν ήμουν στη θέση τους θα έπαιρνα το λοστό και θα ξεκινούσα να κοπανάω το βαπόρι!!:D υποθέσεις και μόνο κάνω:rolleyes:

ας, περιμένουμε, περισσότερα σε λίγο υποθέτω...

Link to comment
Share on other sites

Στο σύστημα όντως η αναχώρησή του μεταφέρθηκε για τις 22:00 σήμερα και το έργο συνεχίζεται...

Η ΝΕΛ έβγαλε μία ανακοίνωση που απλά όμως μας λέει ότι το βαπόρι θα ξεκινήσει σήμερα. Όμως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο εξακολουθούν και παραμένουν κλειστές οι κρατήσεις όπως λένε οι φίλοι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σίγουρο σε όλη την ιστορία είναι οτύ κάτι γίνεται με τα έγραφα του πλοίου για αυτό όλη η ταλαιπωρία.Τι να το κάνεις χαλάστικα σήμερα τσάμπα οι χαρές :(

Link to comment
Share on other sites

Έφυγε το παιδί!!!(τώρα παιδί ετών 37 κοντα είναι άλλο θέμα:D)

Καλά ταξίδια, καλές θάλασσες στους ναυτικούς του, και μακάρι να προσφέρει τις υπηρεσίες του απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα για όσο χρόνο χρειαστει!

Link to comment
Share on other sites

Καλα ταξιδια να εχει και παντα καλες θαλασσες! Ας ειναι η αρχη της αναγγενησης της ΝΕΛ διοτι χρειαζονται εταιρειες ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος σε ολες τις γραμμες..... και οχι μονο τρεις εταιρειες που θα κανουν οτι γουσταρουν στο Αιγαιο! Εγω θα παω κοντρα σε ολες τις αποψεις εδω μεσα και ευχομαι η ΝΕΛ να τα παει οσο το δυνατον καλυτερα στα ανοιγματα που κανει το τελευταιο καιρο.

Link to comment
Share on other sites

εγω απλα θα σταθω στη σημειολογια της ημερας:D

15/07/1965, γινεται η αποστασια (η γνωστη:rolleyes:) που (μαζι με αλλα γεγονοτα) οδηγησε στο Πραξικοπημα και τη Δικτατορια.

15/07/1974, γινεται το Πραξικοπημα του Ιωαννιδη εναντιον του Μακαριου (Σαμψων κλπ) που οδηγησε στην Τουρκικη εισβολη στην Κυπρο (20/7/74) και στη Μεταπολιτευση (24/7/74).

15/07/2010, δρομολογειται το European:cool:. H δρομολογηση αυτη, σιγουρα θα φερει αλλαγες στη γραμμη του ΒΑ Αιγαιου. 15/07/10 ξεκινησε και το Αλβανικο Επος του Ολυμπιακου:P

Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο εφτασε κατα τις 6 και κατι στην Χιο και γυρισε με μια σχετικα γρηγορη

στο βορειο τμημα του λιμενα.Να πω την αληθεια δεν περιμενα να ειναι τοσο 'σβελτο' και ιδιαιτερα με το αερακι που φυσουσε αλλα το bow thruster φανηκε να κανει πολυ καλη δουλεια.

Απο επιβατες ελαχιστα πραγματα(20 μετα βιας)αλλα απο φορτηγα ειχε πολυ πραγμα το γκαραζ:eek: κι αν καταλαβα καλα σχεδον ολα ηταν για Μυτιληνη αφου σε μας κατεβηκαν 4-5 ξεκοτσαριστα μονο.Κατα τις 7 παρα

σιγα σιγα και μας αποχαιρετισε.

Ομορφο σκαρι και εντυπωσιακο(το εχω τονισει και στο παρελθον),καλοταξιδο να ειναι και ευχομαι να γινει στενος κορσες στο ΛΙΣΣΟΣ:D

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς με την αλλαγή στα ωράρια του πλοίου καταφέραμε να το δούμε ημέρα στο νησί μας.

Όντως επιβλητικό πλοίο με ταχύτητα τόσο στο πέλαγος όσο και στη μανούβρα. Το περίμενα σίγουρα πιο βαρύ και δυσκίνητο, αλλά μάλλον το βύθισμα (λιγότερο από 6μ σήμερα) και το προπελάκι κάνουν καλή δουλειά. Μόνη ένσταση οι κλίσεις που φαίνεται να παίρνει το πλοίο στη μανούβρα (ίσως οφείλονται και στις καμπύλες του βαποριού).

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας δούμε το πλοίο μαζί με το Μπούρτζι.

Αναχώρηση βιράροντας την άγκυρα.

Βγαίνοντας από το λιμάνι και

Η πλώρη του πλοίου.

Να ευχηθούμε καλοτάξιδο και πολλά νερά κάτω από την πλώρη του.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω ιδέα πραγματικά .Και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση με τόσο μεγάλες κλίσεις που είχε και τώρα είναι σηκωμένο σούζα !!!

Link to comment
Share on other sites

βρε παιδια σε οσες φωτογραφιες εχουμε δει απο τη Χιο και τη Μυτιληνη,γιατι το πλοιο μου φαινεται μπαταρισμενο?

μην σε ανησυχεί είναι επειδή στρίβει

Link to comment
Share on other sites

Μανο ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες, το βαπόρι φαίνεται ωραίο από μέσα. (απέξω είναι έτσι κι αλλιώς;) ) Τουλάχιστον φαίνεται ότι η ανακαίνιση έπιασε τόπο.

Καλή συνέχεια!

ΥΓ: Βλέπω μέχρι και στη γέφυρα έφτασε η χάρη σου ε;;:D τυχεράκια!!

Να σαι καλά φίλε!

Link to comment
Share on other sites

Το καμαρι της ΝΕΛ πρεπει να περασει ΚΤΕΟ:D για εχει ενα θεμα με τα καυσαερια.Ντουμανιασε ολο το λιμανι χτες το βραδυ και η γνωστη(ωραια) βαποριλα κυριαρχουσε στα ρουθουνια.Το θεμα ειναι οτι και δεμενο που ειναι,φαινεται σαν να εχει παρει φωτια η τεραστια τσιμινιερα με το ντουμανι που βγαινει...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...