Jump to content
Shipfriends

billpatra

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About billpatra

  • Birthday 06/09/1974

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,150 profile views
  1. Εγώ πάντως σε μια επίσκεψη που έκανα πρόσφατα ( για άσχετο λόγο ) σε γνωστό ναυπηγείο όπου είναι ελλιμενισμένο είδα πως έκαναν εργασίες περιμετρικά του πλοίου, χαμηλά στο ζωνάρι, αν είναι σωστός ο όρος.
  2. Τα ειπες ολα σωστα εκτος του οτι κατα την επιστροφη τα γεμιζουν νερο. Μπορει να γινονταν παλια αυτο, τωρα ομως εχει "ατονήσει" 😉 το μετρο.
  3. ΥΓ: Το gas free ειναι ακριβώς αυτή η διαδικασία. Γεμίζουν νερό για να φύγουν όλα τα αέρια. Χαχαχαχα ......... κοιτα μην βρεις κανενα γεματο νερο 😉
  4. Τα βυτια που ειναι γεματα καυσιμα μετακινουνται σε οποιοδηποτε νησι μονο με ειδικο δρομολογιο "καυσιμων" οπως λεγεται. Οταν ομως το βυτιο επιστρεφει στην βαση του, η μετακινηση μπορει να γινει και με το καράβι της γραμμής. Ειναι κενό φορτίου και εννοειται έχει βγάλει gas free για τις δεξαμενές του.
  5. Οι τσιμινιέρες δεν βρίσκονται στην ίδια ευθεία ή με γελούν τα μάτια μου ?
  6. Έμαθα "εκ των έσω" ότι πλέον οι συζητήσεις έφτασαν στο τέλος και κάνουν απογραφή αυτές στις μέρες μέσα στα καράβια.
  7. Οι εργασίες που γίνονται εκεί γίνονται για να μετασταθμεύσει σε μόνιμη πλέον θέση το πυροσβεστικό πλοίο. Ακριβός από πάνω είναι και οι εγκαταστάσεις το Λιμενικού Πυροσβεστικού Σταθμού.
  8. Ερώτηση αδαούς προς το αντικείμενο, (και συγνώμη κιόλας αν έχει αναφερθεί). Γιατί οι cpt αλλάζουν κάθε τόσο καράβι. ?
  9. το οποίο "μπλε καπέλο" δεν το έχουν βάψει και στην πίσω μεριά......
  10. συγνώμη κιόλας, εκεί στο βίντεο στο 0:32 βλέπω καλά, είναι ένα τζιπάκι εκεί μπροστά αριστερά που έμεινε άθικτο από τέτοια φωτιά ???
  11. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το καράβι έχει μέσα καμιά 10αριά νταλίκες με ελαιόλαδο προς εξαγωγή, ενώ εχτές που φόρτωνε έμειναν απ' έξω 5-6 ακόμα, φανταστείτε τι έχει να γίνει.
×
×
  • Create New...