Jump to content
Shipfriends

ΕΥΔΟΞΟΣ

eMembers
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Marella Celebration (IMO 8027298)

  Εχω την εντύπωση οτι το πλοίο ιδιοκτησιακά ανήκει στην (πρωην Thomson) TUI και δεν εμπλέκεται σε καμία χρονική περίοδο η Louis με καθεστώς ναύλωσης.
 2. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Προσφορές και εκπτώσεις

  Και εγώ το χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια και πραγματικά θυμάμαι οτι βρήκα αμέσως ήταν ομως Απρίλιος. Ομως φέτος και επειδή αρχικά δεν πίστευα, μεσολάβησα και με άλλα τηλέφωνα νο βοηθήσω, ήταν ομως αδύνατο. Οσον αφορά ομως το Cosmote, τις τελευταίες 2 περιόδους είχε βελτιωθεί η παροχή και ο τρόπος εύρεσης, οπότε ήσουν άμεσα σε θέση να μάθεις αν έχει η' δεν έχει.
 3. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Προσφορές και εκπτώσεις

  Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Με το πρώτο μπορούσες να ταξιδέψεις ακόμα και 1 άτομο και έπαιρνες και το αυτοκίνητο δωρεάν στην επιστροφή. Με το δεύτερο πρέπει να ταξιδεύουν τουλάχιστον 2 άτομα (CU) η' 4 άτομα (Thank you η' οπως τέλος πάντων το λένε) - το αυτοκίνητο αν έχεις το πληρώνεις κανονικά. Ασε που γνωστοί μου παιδευόντουσαν 1 ολόκληρη εβδομάδα αρχές Ιουλίου να παρουν κωδικό και μόνιμα η απάντηση ήταν οτι οι θέσεις για όλες τις γραμμές εξαντλήθηκαν !
 4. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Brand Loyalty Cards

  Ειτε χρυσοί, είτε ... επίχρυσοι, παίξαμε και χάσαμε ! Σήμερα επικοινώνησα με το τμήμα Seasmiles, επειδή το θέμα ενδιέφερε και μένα, και απλά όσοι είχαμε ταυτόχρονα και τη Seasmiles, συνεχίζουμε σαν 'αρχάριοι' ο,τι δηλαδή είχε η κάρτα μέσα. Επίσης οπως μου είχαν εξηγήσει προ ημερών απο την Hellenic Seaways, ακόμα και αυτοί που είχαν υπόλοιπο 100€ και άνω είναι χαμένοι, διότι με 100 πόντους στη Seasmiles δεν πάς πουθενά, ενώ με 100€ στη Bonus miles εκανες και 2 ταξίδια σε προορισμούς οπως Σάμο η' Χίο η' Μυτιλήνη.
 5. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Brand Loyalty Cards

  Ουσιαστικά σε απαλλάσσει απο την υποχρέωση να έχεις πραγματοποιήσει πριν την έκδοση της κάρτας ένα ταξίδι με ένα απο τα πλοία του ομίλου.
 6. Και εγώ αυτό θυμόμουνα για τη Μύκονο, αρα ουτε και αυτό υπάρχει. Επίσης στην Καβάλα είχαν 2 Πράκτορες ένα ανα πλοίο, τώρα μόνο ο ένας.
 7. Εχουμε λοιπον η' μάλλον είχαμε μέχρι και 31/10 : Παρος - Polos tours Νάξος - Naxos Tours Σαντορίνη - Pelikan travel Καρλόβασι - Διακογεωργίου Χίος - Michalakis travel Για τη Μύκονο δεν είμαι απολυτα σίγουρος, γι'αυτό αν και θυμάμαι ένα όνομα Πρακτορείου, δεν το διακινδυνεύω.
 8. Οχι, δεν διατηρείται κανείς ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πειραιάς οπου ακόμα και στον Πειραιά, αν και υπάρχει μέχρι και σήμερα τουλάχιστον το Κεντρικό Πρακτορείο της Hellenic στο υπάρχον κτίριο, φαίνεται οτι είναι υπό κατάργηση και ηδη αναφέρουν τον ένα εκ των δύο που έχει η BSF. Στη Ραφήνα ουτως η' άλλως παρουσία η BSF το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά ξέρω οτι έχει γίνει ηδη αλλαγή και στην Πάρο και στη Νάξο και στη Σαντορίνη και στη Χίο και στη Μυτιλήνη (οπου απο το φετεινό καλοκαίρι υπήρχαν ένας για το Ν. Ρόδος, ο οποίος και παραμένει και ο άλλος για το Ν. Σάμος, ο οποίος καταργείται), οπως επίσης και αυτός στο Καρλόβασι. Φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν θα μπορούν να εκδίδουν εισιτήρια, αλλά δεν θα είναι πλέον Κεντρικοί.
 9. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Minoan Lines

  Εγω πάντως αν ήμουνα ο δημοσιογράφος και μιάς είχα συνομιλία με τον υπεύθυνο της εταιρείας, αντι να έκανα την εντελώς άσκοπη ερώτηση αν τα ναυλολόγια θα είναι τα ίδια κλπ., θα ρωτούσα που πρόκειται να γίνουν όλες αυτές οι δουλειές, δηλ. σε ποιό ναυπηγείο.
 10. Η επόμενη αλλαγή που έγινε απο σήμερα, είναι οτι οι μέχρι χθες Κεντρικοί Πράκτορες της Hellenic Seaways καταργήθηκαν και οπου πήγαιναν η' πηγαίνουν πλοία της Blue Star αναλαμβάνουν αυτοί !
 11. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Brand Loyalty Cards

  Η πρώτη σε βάρος βέβαια του επιβάτη αλλαγή που έγινε απο σήμερα με την ενοποίηση του συστήματος κρατήσεων Hellenic Seaways/Blie Star είναι οτι η έκπτωση για τα ΙΧ στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης με την κάρτα (αναγκαστικά τώρα) Seasmiles απο 50 περιορίζεται στο 40%.
 12. Και κάποια ακόμα λεπτομέρεια : Τα οικονομικά εισιτήρια της προσφοράς, τα οποία κοστίζουν πλεον 20€ (και οχι 19 οπως μεχρι σήμερα) δεν διατίθενται ποτέ μέσω του συστήματος κρατήσεων της Blue Star, παρα μόνο απο τα πρακτορεία Τέλος τα οικονομικά αυτα εισιτήρια (αν δεν κάνω λάθος 10 ανα δρομολόγιο) υπόκεινται στην εμπορική πολιτική της bsf δηλ. αν δεν φύγεις τη μέρα που έβγαλες το εισιτήριο, το έχασες ενω στην Hellenic τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια ήταν δυνατή η ολική ακύρωση.
 13. Εννοείται οχι ! Ισως μάθουμε απο κάποιο επιβάτη που θα μπεί στο πλοίο απο μεθαύριο και μετά !!
 14. Εδώ είδαμε και το παράδοξο για ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο που κάνει τα δρομολόγια ο Διαγόρας να έχει τα ωράρια της Hellenic που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια δηλ. 21.00 απο Πειραιά και 20.00 απο τη Μυτιλήνη, ενω το πλοίο οπως είναι γνωστό έχει μικρότερη ταχύτητα ειτε απο τα Μπλου Σταρ 1/2, ειτε απο το Πάτμος τα οποία πάντα ολόκληρη την χειμερινή περίοδο έφευγαν απο τον Πειραιά στις 20.00.
 15. ΕΥΔΟΞΟΣ

  Δρομολόγια Ικαρίας - Σάμου

  Μέχρι και τις 16.00 που ήμουνα σήμερα σε πρακτορείο τα δρομολόγια πάντως δεν είχαν καν καταχωρηθεί στο σύστημα κρατήσεων. Οσον αφορά την απορία σου τι μπορεί να συμβαίνει απο 1-8/11 ισως κάποιος (αν)αρμόδιος μπορεί να στη δώσει !
×