Jump to content
Shipfriends

ΕΥΔΟΞΟΣ

eMembers
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. Ετσι ακριβώς οπως γράφεις το πλοίο φημολογείται οτι θα κάνει δρομολόγια, διότι φέτος το έχουν τελείως ξεχασμένο και αυτό διότι : - Τα δρομολόγια του Πάσχα δηλ. Μεγάλη Πέμπτη απο τον Πειραιά και Δευτέρα του Πάσχα απο τη Σάμο δεν αναφέρονται πουθενά. - Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου, που ουτε η ιστοσελίδα της Blue Star, ουτε αυτή της Hellenic Seaways τα αναφέρουν. Τελικά σε ποιά απο τις 2 εταιρείες θα ανήκει 😞 απο το Πάσχα και μετά ;
 2. Καλορίζικα 😓 Βλέπω 2φραγκο για Σάμο (απο 49 σε 51). Η Επιτροπή Ανταγωνισμού τι λέει ;
 3. Και την Παρασκευή είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Είδα 2 βυτιοφόρα να βρίσκονται στο πλοίο.
 4. Με νέα ονομασία το πλοίο: Yasasin Jale. Το περίεργο ομως είναι οπως με πληροφόρησε φίλος απο τη Μυτιλήνη, οτι για την ώρα στην μεν πλώρη φαίνεται μόνο το Jale, στον δε φωτεινό πίνακα που έχει στην είσοδο του πλοίου γράφεται ακόμα το παλιό όνομα ! Ολα αυτά συμβαίνουν λόγω ενδοοικογενειακής κόντρας των αδελφών Ζαλέ, οι οποίοι μέχρι πριν λίγα χρόνια σχεδόν μονοπωλούσαν τη γραμμή Μυτιλήνης - Τουρκίας.
 5. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για αρκετά μεγάλο αριθμό υπαλλήλων της Hellenic Seaways και πολύ μικρότερο της Blue Star/Superfast, οι οποίοι προτίμησαν τον δρόμο της εθελούσιας, παρά να βρεθούν χωρις δουλειά με τις κανονικές αποζημιώσεις...
 6. Είναι η φιλοσοφία των νέων 'ιδιοκτητών' της εταιρείας οτι πρώτα τους ενδιαφέρει το χρήμα και μετά ο επιβάτης. Ουδέποτε επι ημερών αυτόνομης Hellenic συνέβη κάτι σαν το σημερινό (εκτος φυσικά των προαναγγελθέντων δρομολογίων), απλώς χανόταν πολλές φορές, οταν υπήρχε απαγορευτικό, το δρομολόγιο της Δευτέρας. Αλλά βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό να περιμένεις 1 μέρα και άλλο να 5 ολόκληρες μέρες ! Το υπουργείο είναι κοιμώμενο, αλλά σε πιό βαθύ ύπνο ήταν εκείνοι της περιβόητης επιτροπής ανταγωνισμού, οι οποίοι ... μελέτησαν εξονυχιστικά τους φακέλους και αποφάσισαν το μονοπώλιο !!
 7. Η απάντηση είναι : Τα πάντα στον αέρα ! Εδώ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρουν αν θα έχουν δουλειά αύριο...
 8. Απλά ακύρωσε το σημερινό δρομολόγιο απο την Αγκώνα και στην ουσία λέει στους επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια 'κόψτε το λαιμό σας' η' περιμένετε το επόμενο πλοίο !!! WE INFORM YOU THAT ON 22/11/2018, THE DEPARTURE OF CRUISE OLYMPIA FROM ANCONA TO IGOUMENITSA AND PATRAS HAS BEEN CANCELLED. PASSENGERS CAN CHOOSE, ACCORDING AVAILABILITY, AMONG OTHER ITINERARIES, THE DEPARTURE WITH: - CRUISE EUROPA ON 23/11/2018 FROM ANCONA AT 16:30 TO IGOUMENITSA AND PATRAS, OR - CANCEL THEIR TICKETS FOR FULL REFUND. PORT OFFICES HAVE BEEN INFORMED IN ORDER TO ASSIST YOU AND ALL PASSENGERS, WITH THIS INCONVENIENCE. For any compensation request, passengers are kindly advised to send their request directly at [email protected]
 9. Εχω την εντύπωση οτι το πλοίο ιδιοκτησιακά ανήκει στην (πρωην Thomson) TUI και δεν εμπλέκεται σε καμία χρονική περίοδο η Louis με καθεστώς ναύλωσης.
 10. Και εγώ το χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια και πραγματικά θυμάμαι οτι βρήκα αμέσως ήταν ομως Απρίλιος. Ομως φέτος και επειδή αρχικά δεν πίστευα, μεσολάβησα και με άλλα τηλέφωνα νο βοηθήσω, ήταν ομως αδύνατο. Οσον αφορά ομως το Cosmote, τις τελευταίες 2 περιόδους είχε βελτιωθεί η παροχή και ο τρόπος εύρεσης, οπότε ήσουν άμεσα σε θέση να μάθεις αν έχει η' δεν έχει.
 11. Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Με το πρώτο μπορούσες να ταξιδέψεις ακόμα και 1 άτομο και έπαιρνες και το αυτοκίνητο δωρεάν στην επιστροφή. Με το δεύτερο πρέπει να ταξιδεύουν τουλάχιστον 2 άτομα (CU) η' 4 άτομα (Thank you η' οπως τέλος πάντων το λένε) - το αυτοκίνητο αν έχεις το πληρώνεις κανονικά. Ασε που γνωστοί μου παιδευόντουσαν 1 ολόκληρη εβδομάδα αρχές Ιουλίου να παρουν κωδικό και μόνιμα η απάντηση ήταν οτι οι θέσεις για όλες τις γραμμές εξαντλήθηκαν !
 12. Ειτε χρυσοί, είτε ... επίχρυσοι, παίξαμε και χάσαμε ! Σήμερα επικοινώνησα με το τμήμα Seasmiles, επειδή το θέμα ενδιέφερε και μένα, και απλά όσοι είχαμε ταυτόχρονα και τη Seasmiles, συνεχίζουμε σαν 'αρχάριοι' ο,τι δηλαδή είχε η κάρτα μέσα. Επίσης οπως μου είχαν εξηγήσει προ ημερών απο την Hellenic Seaways, ακόμα και αυτοί που είχαν υπόλοιπο 100€ και άνω είναι χαμένοι, διότι με 100 πόντους στη Seasmiles δεν πάς πουθενά, ενώ με 100€ στη Bonus miles εκανες και 2 ταξίδια σε προορισμούς οπως Σάμο η' Χίο η' Μυτιλήνη.
 13. Ουσιαστικά σε απαλλάσσει απο την υποχρέωση να έχεις πραγματοποιήσει πριν την έκδοση της κάρτας ένα ταξίδι με ένα απο τα πλοία του ομίλου.
 14. Και εγώ αυτό θυμόμουνα για τη Μύκονο, αρα ουτε και αυτό υπάρχει. Επίσης στην Καβάλα είχαν 2 Πράκτορες ένα ανα πλοίο, τώρα μόνο ο ένας.
 15. Εχουμε λοιπον η' μάλλον είχαμε μέχρι και 31/10 : Παρος - Polos tours Νάξος - Naxos Tours Σαντορίνη - Pelikan travel Καρλόβασι - Διακογεωργίου Χίος - Michalakis travel Για τη Μύκονο δεν είμαι απολυτα σίγουρος, γι'αυτό αν και θυμάμαι ένα όνομα Πρακτορείου, δεν το διακινδυνεύω.
×
×
 • Create New...