Takisg Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Εγώ δεν μπαίνω ούτε με άπνια και να με πληρώνεις!!!
Strofalos Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Νομίζω πως έφτασε η ώρα να είναι το πρώτο φέρυ παγκοσμίως που το εισητήριο για το "κάτω του γκαράζ ντεκ" να είναι αρνητικό (θα πληρώνονται δλδ οι επιβάτες για να κλείσουν θέση εκεί κάτω εν έτη 2022).
Takisg Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Μπά.... ξέρεις πόσοι Έλληνες & Ξένοι που δεν θα γνωρίζουν περί τήνος πρόκειται θα την πατήσουν θέλοντας να πάνε στην Αίγινα!!!🤣
Strofalos Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Το μετά Τάκη θέλω να δω..που θα βγαίνουν πάνω από τα "μπουντρούμια"..! Ειλικρινά, περιμένω σχόλια.
Takisg Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!! Edited January 16, 2022 by Takisg
giorgos_249 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Εχετε μπει μέσα? Επειδη εχω μπει πολλές φορές στο αδελφό του στο Borkum στη Γερμανία να πω ότι δεν είναι καθόλου μπουντρούμι που λέτε, είναι ένα φυσιολογικό σαλόνι που δεν παίρνεις χαμπάρι ότι είναι κάτω από το γκαράζ. (Εδώ ολοκλήρη Viking Line και πουλάει ως σήμερα καμπίνες κάτω από το γκαράζ στο Cinderella η η Silja Line στο Europa.... )
Panagia Ekatontapiliani Posted January 30, 2022 Author Posted January 30, 2022 Από τα θέματα του ΣΑΣ την 1η Φεβρουαρίου, βλέπουμε ότι το Νήσος Αίγινα ζητάει εκπρόθεσμη δρομολόγηση στη γραμμή Πειραιά Αίγινα (Αγκίστρι) από την 1η Μαρτίου.
Nikos_Chania Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ομόφωνα θετικά υπο αναμενόμενες προϋποθέσεις 3 hours ago, express skiathos said: Η γνωμοδότηση του χθεσινού ΣΑΣ. Συγκεκριμένα : Quote ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΑΠΟ 01-03-2022 ΕΩΣ 28-02-2023 ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ 01/03/2022 ΕΩΣ 28/02/2023 ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: Α)ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, Β)ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΠ/ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Κ.Λ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ) ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ: Γ1)ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ (01) ΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΛΕΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. Γ2)ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΕΣ ΑΙΓΙΝΑΣ- ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 5, 2022 Author Posted March 5, 2022 Το Νήσος Αίγινα βγήκε χθες στο ναυπηγείο του Φραντζή για δεξαμενισμο.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 12, 2022 Author Posted March 12, 2022 Το Νήσος Αίγινα φαίνεται έτοιμο στα χρώματα της Leve Ferries. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ναυπηγείου Καπογιάννατος.
George...f Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Καλοτάξιδο να είναι το βαποράκι, αν και δεν θέλω να σκέφτομαι την αίσθηση των επιβατών σε φουρτουνιασμένο Σαρωνικο με τα κύματα δίπλα στα τζάμια…
kostas02 Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Ξέρουμε αν οι ξενοδοχειακοί φρεσκαριστήκαν και σε τι βαθμό;
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 On 3/12/2022 at 5:11 PM, George...f said: Καλοτάξιδο να είναι το βαποράκι, αν και δεν θέλω να σκέφτομαι την αίσθηση των επιβατών σε φουρτουνιασμένο Σαρωνικο με τα κύματα δίπλα στα τζάμια… Δεν νομίζω να μπαίνει κόσμος κάτω από το γκαράζ,άλλο η λιμνοθάλασσα που ταξίδευε...
Ariadne Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Το παρόμοια κατασκευασμένο Helgoland σε ένα χειμωνιάτικο ταξίδι του. Με κόσμο στο κάτω σαλόνι
Panagia Ekatontapiliani Posted March 14, 2022 Author Posted March 14, 2022 1 hour ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: Δεν νομίζω να μπαίνει κόσμος κάτω από το γκαράζ,άλλο η λιμνοθάλασσα που ταξίδευε... Δεν έχει πολλούς χώρους πάνω από το γκαράζ!! Πέρα από το ανοικτό κατάστρωμα πίσω από τη γέφυρα που δημιουργήθηκε εδώ και κάποιους καναπέδες στα καταστρώματα δεξιά αριστερά από το γκαράζ.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 (edited) Aυτό όμως δεν είναι λόγος να επτρέπεται κόσμος κάτω από το γκαράζ. Edited March 14, 2022 by Nick the Greek Quote
polmyt Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Τελικα τι ισχυει σε αυτο το θεμα ; Ειχε γινει μια κουβέντα στη 2η σελιδα αλλα δεν βγαλαμε ακρη Προσωπικα πιστευω οτι θα βρεθει τροπος να χρησιμοποιηθει το σαλονι αλλα αν δεν μπορεσει να βαλει κοσμο στο κατω σαλονακι ,μειωνεται πολυ και το πρωτοκολλο του πλοιου και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι λειτουργικο. Στο εικαστικο μερος ,μπορω να πω οτι εγινε καλυτερο απο οτι ηταν ,αλλα και παλι ομορφο δεν το λες σε καμια περιπτωση
stathis Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Δεν έχω δει τον σχετικό κανονισμό αλλά υποθέτω θα λέει ότι απαγορεύονται επιβάτες κάτω από το κύριο κατάστρωμα.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 14, 2022 Author Posted March 14, 2022 Έχει δυο σαλόνια κάτω από το γκαράζ. Ένα που είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας (αυτό σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί) και ένα σαλόνι πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας αλλά κάτω από το γκαράζ (εκεί που είναι τα παράθυρα), που θα είναι βασικό σαλόνι του πλοίου.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 On 3/12/2022 at 4:13 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Το Νήσος Αίγινα φαίνεται έτοιμο στα χρώματα της Leve Ferries. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ναυπηγείου Καπογιάννατος. Όκκια δεν βλέπω...πού πήγαν οι άγκυρες;;;
Neptune Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Ειναι κατω απο τα μαγουλα δε φαινονται εδω σ αυτη τη φωτο
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 (edited) Στο παρελθόν θυμάμαι 2 πλοία που είχαν σαλόνι στην ή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας,το ΑΙΓΕΥΣ του Λ.Νομικού κ το ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΗΛΙΟΣ. Δεν ξέρω όμως τι ίσχυε τότε κ τι ισχύει τώρα.Τι γίνεται σε περίπτωση πυρκαϊάς,σε μιά πρόσκρουση με αυτά τα μεγάλα παράθυρα στην ίσαλο::: Πάντως βαπόρι ... 48 Μαϊων οπισθοδρόμηση γιά την ακτοπλοϊα είναι.Βλέπω να αλλάζει γραμμή ή να απασχολείται σαν ρο-ρό. Edited March 15, 2022 by Neptune quote
Panagia Ekatontapiliani Posted March 15, 2022 Author Posted March 15, 2022 (edited) Σήμερα το Νήσος Αίγινα καθελκύστηκε στο ναυπηγείο του Φραντζή. Edited March 15, 2022 by polmyt σωστο link
nomikos Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Για το σαλόνι κάτω από το γκαράζ,ούτε εμένα μου αρέσει,αλλά μία συνήθεια είναι για τον επιβάτη.Ούτως ή άλλως με τόσα φιλιστρίνια είναι και φωτεινό και όχι κλειστοφοβικό.Βλέπω επίσης πως έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά σε όλο το βαποράκι κάτι αξιοσημείωτο.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 On 3/15/2022 at 9:05 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Σήμερα το Νήσος Αίγινα καθελκύστηκε στο ναυπηγείο του Φραντζή. Μήπως Καπογιαννάτου;;
Recommended Posts