Jump to content
Shipfriends

Sf_X

eMembers
  • Posts

    690
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Herakleion

Recent Profile Visitors

5,085 profile views
  1. Ότι οι Καναδοί πέταξαν τόσα λεφτά για να μας το γυρίσουν πίσω ούτε 30 χρόνων όταν αντικατέστησε 50χρονο Μάλιστα...
  2. Θα συμφωνήσω με τον Nikos_Chania! Το πόσο θέλει η εταιρεία να είναι το μέγιστο του ορίζει ανάλογα και την γκρίνια ή μη των επιβατών που γνωρίζουν απο τα πάντα όταν είναι να διαμαρτυρηθούν! Σε όσους δεν αρέσει ή αγοράστε το και ανοίξτε το και με 45 αν πάει ή βρείτε κάτι πιο δημιουργικό να ασχοληθείτε!
  3. Κάθε καλοκαίρι γίνεται το ίδιο πράγμα με όποιο απο τα 2 μεγάλα δουλεύει σαν 2ο πλοίο στα Δωδεκάνησα. Δεν είναι η πρώτη φορά! Εφόσον συντηρούνται σωστά δεν έχουν πρόβλημα, το έχουν αποδείξει.
  4. Πλέον με την έλευση του Ιουλίου και μέχρι 30/8 τα Σαββατοκύριακα το Kύδων Παλάς θα ξεκινά απο τον Πειραιά 11.00 με άφιξη Χανιά στις 18.00 και επιστροφή 22.30-06.30
  5. Απλά εκεί που πάει κάτω απο 40 αδικαιολόγητα χάνεται το στίγμα του λες και δεν μπορεί να υπολογίσει κανείς average point to point....
  6. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Έξω δεν ειναι διαδεδομένο να βγαίνουμε με το κουβαδακι τη μπογια και να ριχνουμε ενα χερακι στις σκουριές καθε μήνα, να πέφτουν κ λιγες μπογιές στο ντοκο, και λίγο στη θάλασσα για να λέμε ότι ειμαστε μερακλήδες. Μια χαρά φαίνεται, ούτε τα χρώματα του εχουν χάσει την ζωντάνια τους ούτε ξεφτάνε σαν κάτι άλλα που βάφτηκαν "με μεράκι" σε 48 ώρες. Ανατρέξτε λίγο στην gallery να δείτε πως είχε έρθει ο Ικαρος το 2012 στον Πειραιά κ συγκρίνετε το χαρακτηρισμό "ταλαιπωρημένο"
  7. Ένα ακόμα δείγμα απο τα πολλά ότι ο όμιλος είναι στον autopilot σε πολύ απλά πράγματα (και ας ελπίσουμε όλοι ότι δεν είναι σαν αυτόν των grounded 737Max)
  8. Επειικως άθλιο... Επίσης τσιγκουνευτηκαν 2 μέτρα πιο ψηλές εξαγωγές και θυμίζει τα 1,2 αλλα σε βάθρο. Μας φαινόταν ψηλα τα παλάτια αλλά εδώ ξέφυγε τελείως
  9. Για πόσο και με τι μεσοπρόθεσμες συνέπειες μηχανικά? Αν ειναι να το πιεσουν για μιας βδομάδας δρομολόγια και ψοφήσει στο δρόμο δεν αξίζει προφανώς
  10. Μπορεί η Έλυρος να μην έχει όλα τα ορίτζιναλ Τζαπανικά στοιχεία που θα θέλαμε να διατηρηθούν, παρόλα αυτά το δίδυμο της κοινοπραξίας αυτές τις μέρες για Χανιά-Ηράκλειο τραβά τα βλέμματα, προσφέροντας οφθαλμόλουτρον. Πάμε να δούμε και τον Όλυμπο λίγο παραδίπλα, εχθές, λογικά πριν του ευχηθεί ο @Nick the Greek καλό ταξίδι.
  11. Sf_X

    Olympus

    Piraeus 5/6/2020
  12. Departing to Japan

    © Τασος Κουνέλης

  13. Αύριο φαίνεται στο σύστημα απογευματινό για Ανκόνα. Θα ξεκινήσει απόψε για Πάτρα?
  14. Όταν και στα λιμάνια που θα έπρεπε να είσαι κύριος (Σούδα & Πειραιά) έχοντας 3 ώρες επίσημη φόρτωση, καταφέρνεις ο κανόνας να είναι να καθυστερείς, δεν μπορει κανείς να πάρει στα σοβαρά το ωράριο. Ειδικά στον Πειραιά, την ώρα αναχώρησης βάσει προγράμματος έχει απ έξω στην καλύτερη 40 κομμάτια κάθε βράδυ. Το αδελφό Τσαμπιον πως φόρτωνε όταν δούλευε στο Ηράκλειο ?
  15. Υπάρχει κάποιο update για την γραμμή ? Γίνονται έστω κάποια αραιά δρομολόγια ή εξυπηρετείται μόνο μέσω Περάματος ?
×
×
  • Create New...