Alex80 Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 15 hours ago, wysiwid said: Και εγω αυτη την πληροφορία εχω οτι θα ανέβει για να αλλάξει το Σκιάθος τον χειμώνα και μετά θα μείνει στην γραμμή . ισχύει η πληροφορία οτι η επιδότηση Θεσσαλονίκη - Μαντούδι θα ειναι διαθέσιμη για δυο ακομη χρονια και οτι η Seajet θα έχει την προτεραιότητα ; Μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι
nomikos Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Σε σχέση με Πρωτέα και Σκιάθος το Σταρ,δε νομίζω να υστερεί κάπου.Λογικό να είχε θέματα από τα λίγα χρόνια παροπλισμού που είχε,όμως βρήκε τα πατήματα του και τελευταία εξυπηρέτησε απροβλημάτιστα.Εδώ νεότευκτα όταν βγουν έχουν θέματα και παιδικές ασθένειες.Μια χαρά είναι το βαποράκι.
wysiwid Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Προσωπικά προτιμώ το Superferry II οπως και να εχει θα μαθουμε σύντομα
speedrunner Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Παντως και εγω άκουσα την φήμη για ενδοκυκλαδικα τον χειμώνα!!!
Kaptennemo Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Το βαποράκι που το ταξίδεψα στις αρχές Σεπτεμβρίου με εξέπληξε ευχάριστα εσωτερικά , καθαρό , μοντέρνο και πολύ φωτεινό . Ωστόσο σε καμια περίπτωση η πρώτη θέση δεν είναι σαν τις πρώτες θέσεις που έχουμε συνηθίσει ακόμα και σε παλαιότερα πλοία (ένα απλό σαλόνι με πολυθρόνες που θυμίζουν οικονομικές θέσεις των πλοίων της ΝΕΛ ). Εξωτερικά το πλοίο ήταν απεριποίητο με αρκετά σταξιματα σκουριάς και κακοβαμενα ή και σκουριασμένα ντεκ . Μακάρι το πλοίο να κάνει ένα καλό φρεσκάρισμα εξωτερικά για να αναβαθμιστεί και να είναι ένα αξιοπρεπές βαποράκι .
gtogias Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Όταν λέτε πρώτη θέση, εννοείται το σαλόνι Platinum με τα αεροπορικά, το πλωριό σαλόνι με τραπεζάκια, ή το VIP, που είναι συνήθως κλειστό?
Kaptennemo Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Το πλωριο σαλόνι με τραπεζάκια , αυτό μου σύστησαν ως πρώτη θέση που είχα κλείσει Edited September 27, 2021 by proud_ionian
kouskousakias Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Καλησπέρα σε όλους.υπαρχει κάποιο νέο για το πλοίο;;; αρκετό καιρό κάθεται έξω.μηπως ετοιμάζεται για κάπου;
proud_ionian Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 On 9/22/2021 at 8:24 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Το Aqua Star έφυγε πριν από λίγο από το λιμάνι του Λαυρίου για να πάει στο ναυπηγείο της Χαλκίδας, ρυμουλκούμενο από το Έκτωρ. εχω την εντυπωση οτι απλα ειναι παροπλισμενο στην Αυλιδα, χωρις να γινονται εργασιες
Takisg Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει καμία εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα όσο δεν βγαίνουν οι επιδοτούμενες γραμμές όλα τα συμβατικά πλοία της εταιρίας δουλεύουν μόνο με τις επιδοτήσεις!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) 39 minutes ago, proud_ionian said: εχω την εντυπωση οτι απλα ειναι παροπλισμενο στην Αυλιδα, χωρις να γινονται εργασιες Γίνονται κάποιες εργασίες στο πλοίο και αναμένεται να δεξαμενιστει στο ναυπηγείο της Χαλκίδας Edited November 7, 2021 by polmyt
TritoN Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) Παίζει μήπως να πάρει την δεύτερη γραμμή των ενδοκυκλαδικών; Έχει βγει πρόσκληση για την ανάθεσή της από το Υπουργείο... Edited November 7, 2021 by TritoN
Annivas Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Εργασίες γίνονται για να συμμορφωθεί με το ΠΔ 104/2016 και πρόθεση είναι να αυξήσει τα κρεβάτια του στα 100
kouskousakias Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) Το οποίο τί λέει αν επιτρέπεται;δεν είμαι κ πολύ σχετικός. Edited November 8, 2021 by proud_ionian quote
Panagia Ekatontapiliani Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 (edited) On 9/25/2021 at 6:43 PM, Panagia Ekatontapiliani said: πιστεύω ότι το Aqua Star θα δρομολογηθεί στις Σποράδες τη καλοκαιρινή περίοδο. Στην έκθεση Filoxenia κυκλοφορεί banner με το Aqua Star για το δρομολόγιο Βόλο Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησο, μαζί με το Superrunner Jet από τη Θεσσαλονίκη για Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησο Μαντούδι. Edited November 12, 2021 by Panagia Ekatontapiliani
Strofalos Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Πιστευω πως αν πραγματοποιηθεί αυτός ο σχεδιασμός θα είναι κίνηση Ρουά-Ματ στις Σποράδες. Στην κυριολεξία θα πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα..!
Takisg Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Η πραγματικότητα είναι ότι φέτος το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σποράδες-Εύβοια πήγε πολύ καλά!! Και γιατί όχι να μην δοκιμάσει με συμβατικό πλοίο από Βόλο για Σποράδες και θα χτυπήσει και την Hsw και την Anes κατά την γνώμη μου!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Το Aqua Star μάλλον θα ξεκινήσει δρομολόγια από το Βόλο προς τις Σποράδες γύρω στις 13 Φεβρουαρίου 2022.
express skiathos Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Έχουμε κάποια εικόνα για τα ωράρια που έχει πάρει?
Panagia Ekatontapiliani Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Το Aqua Star αναμένεται να δεξαμενιστει στα τέλη του Ιανουαρίου στο ναυπηγείο της Χαλκίδας και από ότι μαθαίνω θα προστεθεί βολβός.
Nikos_Chania Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Ο Π. Φυσσας μιλάει και για κλεισιμο του πρυμνιου ανοιχτού ντεκ αλλά και αλλαγή ονόματος σε Sporades Star στον επικείμενο δεξαμενισμό.
Power_Jet Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα να κρατήσει το Aqua Star.... Ακούγεται πιο ωραίο όνομα.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 43 minutes ago, Nikos_Chania said: Ο Π. Φυσσας μιλάει και για κλεισιμο του πρυμνιου ανοιχτού ντεκ αλλά και αλλαγή ονόματος σε Sporades Star στον επικείμενο δεξαμενισμό. Aπο τα καθε λογης Εξπρες των 80'ς στα Star,Jet , Βlue,Aqua και δε συμμαζευεται...
Recommended Posts