Jump to content
Shipfriends

Power_Jet

eMembers
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Power_Jet

  1. Ξαναβλέποντας την φωτο του Nick, θα δεις ότι δεν είναι πρόβλημα το ότι μεγάλωσε το αστέρι, αλλά ότι το ένα άκρο έχει μείνει μικρό σε σχέση με τα άλλα. Και στο delos είναι μεγάλο το αστέρι αλλά δεν φαίνεται άσχημο, επειδή είναι συμμετρικό σε όλα τα άκρα. Γενικώς παρατηρείς μια "τσαπατσουλιά" στα σινιάλα του bc2, οπώς στο όνομα στην πλώρη, που είναι γραμμένο κανονικά ένα κομμάτι, ενώ το υπόλοιπο είναι με bold (Blue Carrier 2), ή στο S από το Star στις μπάντες που είναι κοντό στο κάτω ακρό σε σχέση με το πάνω. Λογικό να μην τους νοιάζει τόσο η εμφάνιση ενός cargo πλοίου, αλλά κρίνοντας από το bc1 που αντικειμενικά είναι κόσμημα από θέμα σινιάλων, θα μπορούσε να γίνει πιο προσεκτική δουλειά στο βάψιμο του bc2. Έπρεπε να τα πω! Εδώ τα references:
  2. Τα αστεράκια στις τσιμινιέρες δεν θα τα σχολιάσει κανένας; 😆
  3. Που αυτομάτως πάει να πει πως η εταιρεία τελικά δεν πωλήθηκε..;
  4. Κάτι νεότερο σχετικά με αυτό; Ξέρουμε μήπως πότε θα αρχίσει να προσεγγίζει και στην Μύκονο;
  5. Και η τσιμινιέρα γιατί βάφτηκε μπλε τότε; Πιο πολύ σε AML φέρνει...
  6. Από εμένα δεν την γλίτωσε πάντως!
  7. Όσο αυτό μας έρχεται λοιπόν, ας δούμε ένα έντιτ που έφτιαξα για το πως ίσως να φαίνεται... (Η αρχική φώτο είναι από το MarineTraffic και ανήκει στον χρήστη "KUO YUAN HUNG")
  8. Υπάρχει περίπτωση να είναι για τον Ηλιόπουλο που ακούγεται πως ψάχνει roro τελευταία;
  9. Εμένα πάντως μου παραπέμπει σε όνομα παρόμοιο με άλλα Κ/Ζ παρόμοιας ηλικίας, που στο τέλος πάντα καταλήγουν στην αμμουδιά κάποιας παραλίας. Θυμηθείτε Salamis Filoxenia, Zentih, Costa Romantica... Σίγουρα κιόλας τα χρόνια που έχει στην πλάτη του δεν το βοηθούν να συνεχίσει στη καριέρα του ως Κ/Ζ, μιλάμε για 42 ετών σκαρί, μην το ξεχνάμε αυτό...
  10. Καλή χρονιά σε όλους/ες και από εμένα!! Ας μπει η νέα χρονιά με αγάπη, ευτυχία και πάνω απ'όλα υγεία σε εμάς και στις οικογένειές μας!!
  11. Ό,τι ξέρεις ξέρουμε, αν υπήρχε κάποια εξέλιξη θα γραφόταν σίγουρα εδώ.
  12. Απίστευτο... Δεν υπάρχουν λόγια... Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου και ντροπή στο πλήρωμα... Απλά ντροπή...
  13. Άντε σε έφτιαξα και εσένα!
  14. Εγώ προσωπικά, για εκεί το βλέπω το Άρτεμις...
  15. Σε ευχαριστώ πολύ @Strofalos!! Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει το βίντεο!! Ο στόχος μου ήταν να βγει συγκινητικό και φαίνεται το πέτυχα!
  16. Καιιι κάπως έτσι θα ήταν τα fossen αν περνούσαν στη σούπερφαστ και έβαζαν την αετίσια τσιμινιέρα... Υ.Γ. Συγγνώμη αν σας έβγαλα τα μάτια
  17. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Στην μετασκευή δεν αναφέρθηκα, διότι 1. δεν ήξερα ποτέ ακριβώς είχε γίνει, οπότε δεν ήθελα να δώσω λανθασμένες πληροφορίες και 2. δεν βρήκα αρκετές φωτογραφίες έτσι ώστε να μπορώ να δείχνω τη διαφορά περιγράφοντάς το. Όσο για τις πηγές, είναι αυτές που αναφέρω και στη περιγραφή, γιατί περιέχουν και τις φωτογραφίες αλλά και την ιστορία του πλοίου! Βέβαια, θα μπορούσα να διευκρινίσω καλύτερα το ότι εκεί βρίσκονται και οι πληροφορίες!
  18. Κάπως έτσι θα μοιάζει το Blue Horizon (Ψηλορείτης) αν τελικά περάσει στην Ανεκ!
  19. Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! @bluestar2000, εγώ και τα τρία που έβαλα στην αρχή του βίντεο τα βρήκα με μια απλή αναζήτηση στο google. Επίσης, υπάρχουν διάφορα διαφημηστικά και στη gallery του shipfriends! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη πηγή που να κρατάει αρχείο από τέτοια φυλλάδια και διαφημηστικά, αν κάποιος βρει κάτι ας μας ενημερώσει!
  20. Εδώ αφήνω ένα λινκ για ένα αφιέρωμα που έφτιαξα για το πλοίο, που περιέχει την ιστορία του! Ελπίζω να σας αρέσει!!
×
×
  • Create New...