Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. λιγο off topic αλλα πιστευω (δεν εχω σιγουρη πληροφορια) οτι επειδη ανηκει στο ελληνικο νηολογιο μπορει καποια χρονια να κατεβει το hellenic highspeed στο μαροκο και να ερθει αυτο εδω
  3. Χούι είναι αυτό φίλε..δεν αλλάζει ο Θεός ο ίδιος να κατέβει στου Ξαβέρη..! Δες τις S.., τους έχουμε πιεί το αίμα ΚΑΙ θα συνεχίσουμε να τους το πίνουμε μέχρι το 2030. 50 χρονών σκαριά! Ελπίζω οι νέες γενιές να βγουν πιο λογικές από τις δικές μας...
  4. @DadoIT ούτε και οι ίδιοι στην Άττικα δεν ξέρουν τι θα κάνουν..! Λογικά, τελευταία εβδομάδα θα μάθεις τι σε περιμένει...
  5. Νομίζω προς τα εκεί κινούνταν και κινούνται. Η εικόνα έδειχνε ότι πηγαινε σε ένα προσωρινό σχήμα με τις δρομολογήσεις και τα χρώμματα, μέχρι να γίνει κατι πιο μόνιμο μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Απλώς η συνταγή δεν είχε καλά υλικά (Κρήτη ΙΙ) ούτε και καλή εκτέλεση (Ακινησίες χωρίς καλο προγραμματισμό) κι έκοψε πριν πάρει την βράση του καλοκαιριου. Ο σεφ μαλλον δεν τα πήγε καλά.
  6. Today
  7. Το 2022 όταν ήμουν στο σκάφος είδα ότι είχε 2 τουρμπίνες που λειτουργούσαν στις 3000rpm και και τους 4 κινητήρες MTU στις 1100rpm. Η ταχύτητα ήταν 34 κόμβοι. Όταν ήταν στην Ιταλία θυμάμαι καλά ότι ταξίδευε με τις τουρμπίνες πάνω από τις 4000rpm/4500rpm και τους 4 κινητήρες MTU στις 1100rpm. Η ταχύτητα ήταν πάνω από 39 κόμβους.
  8. Ειμαστε ευχαριστημενη με 1 ταχυπλοο που βγαζει 32.4 κομβους μετα απο 24 χρονιας ζωης κ το θελουμε στο Αιγαιο! Γεματο δε θα 30αριζει κ θα μας περνει 80 ευρω να μας παει στα νησια,επανασταση δλδ
  9. 30-32 κόμβους ήταν η υπηρεσιακή του.Παραπάνω,πολύ δύσκολα.
  10. Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Aqua Jewel στα Κύθηρα
  11. Προχτές είχε στο πρόγραμμα και τη Σκόπελο, θυμάται κανείς αν είχε ξαναπιάσει εκεί? Σκιάθο έχει ξαναπάει σίγουρα.
  12. Έχω παραλείψει να αναφέρω πως την εβδομάδα πρίν την Μεγάλη του Πάσχα, στο δρομολόγιο της Παρασκευής για τα Χανιά πραγματοποίησε και δύο προσεγγίσεις στη Μήλο. Πρώτη και μοναδική φορά νομίζω.
  13. Το Corfu Spirit αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 05/06/24 έως τις 09/06/24.
  14. Βαίνουμε πρός κανονικότητα, ήδη ναυλωτές δίνουν πάλι τη Βαλτιμόρη σαν λιμάνι φόρτωσης ή εκφόρτωσης, με το κανάλι πια να είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και όχι μόνο την ημέρα. Τα βαθικά είναι 47 ποδάρια(όπως και πρίν το συμβάν δηλαδή) σύν 3 ποδάρια σαν UKC(Underhull Keel Clearance), με μάξιμουμ δύναμη ανέμου τους 20 κόμβους.
  15. Το Τάλως αναμένεται αύριο να μπει στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.
  16. Η πλώρη και ο καθρέφτης του ήταν όντως πολύ όμορφα.! Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες.
  17. Πανέμορφο, απλά πανέμορφο το Πάρος στις φωτογραφίες του @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ. Με τα σινιάλα του Μουλόπουλου στον σχετικά λίγο καιρό που δούλεψε για λογαριασμό του.
  18. Φαίνεται να έκαναν καλή δουλειά…κρίμα που το έδωσαν. Θα δουλευε πολυ καλά απο ραφήνα ή ακόμα και σαντορίνη ηράκλειο..
  19. Μάλλον σε μιά τέτοια φάση το πέτυχε και ο @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την φωτογραφία. Η θέση είναι κεφάλι Τζελέπη, είναι εκεί που τώρα έχει τη ράμπα και δεν χρησιμοποιείται. Πίσω του το Κύδων σε μια εποχή που ακόμη δεν έχει κατασκευαστεί το δόντι. Στον Άγιο Διονύση μαζί τα Κνωσσός και Φαιστός ενώ στην Ακτή Κονδύλη, μπροστά από το Μέγαρο Καραγεώργη, βλέπουμε και το Άγιος Γεώργιος(Ξιφίας).
  20. Πρόσκρουση του Εμπεδοκλής με το Πρωτοπόρος XIV στη Σαλαμίνα
  21. Μαύρα τα μαντάτα, για τη Σερενάτα. Μισο-βυθίστηκε στη θέση που βρίσκεται εδώ και χρόνια. Άρθρο και φωτογραφία από το Maritime Executive. Δε νομίζω πως υπάρχει σωτηρία πια.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...