Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Δε γεμιζε κ ποτε το γκαραζ μονο 10 μερες τον Αυγουστο
  3. Μόλις ήφτασε. Κάτι αυτή κάτι το Spirit που είναι έτοιμο να φύγει, μαύρισε ο τόπος ΥΓ: Αντάλλαξαν και σφυρίγματα.
  4. Κάτι άκουσα ότι αφαίρεσαν ράμπες στο γκαράζ του.
  5. Today
  6. Αυτή την απορία την έχω και εγώ. Ειδικά στο Καρλόβασι πέρασε απέξω. Περίμενα και εγώ να μπεί.
  7. Το πιο αγαπημένο μου! Όντως πανέμορφο! κ η μπουρου του επική 😁
  8. Απορία ψαλτου βηξ. Αφού πήγε μέχρι εκεί για πιστοποίηση γιατί δεν πήγαινε και στα άλλα λιμάνια του νομού (Ευδηλο και Καρλοβασι ) να είναι πιστοποιημένα και αυτά για πιθανότητα μελλοντικής δρομολόγησης ;;
  9. Σωστά πιστοποιηση στα λιμάνια Φούρνων και Μαλαγαρίου. Στα άλλα του δρομολογίου έχει ξαναπάει (Μύκονο και Αγιο Κήρυκο).
  10. Άνδρο γενικα το ταχύπλοο δεν συμφέρει (εδώ δεν πιάνει και η GSF) όταν κάνει 1 ώρα και 10 λεπτά με εισιτήριο 38 € ενώ τα συμβατικά 1:50 λεπτά με εισιτήριο 25 € ,είναι πολύ μικρή χρονικά διαφορά και δεν ξερω αν αξιζει κιολας.
  11. Για την ιστορία, Άνδρο έπιανε το 2010 το Highspeed 1 στο απογευματινό του δρομολόγιο ενώ και πιο παλιά, συγκεκριμένα μέχρι το 2006, υπήρχε συμβατικό με τελευταίο το Express Athina. Φυσικά από τότε στη HSW έχουν αλλάξει τα πάντα. Νομίζω φίλε @cyclades_shipping αυτό ακριβώς που περιγράφεις το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό η Golden Star πέρσι. Μέσα σε ελάχιστους μήνες δρομολόγησης του Andros Queen στην απογευματινή ζώνη κατάφερε να οδηγήσει τη Fast Ferries σε συνεργασία. Προφανώς και έχεις δίκιο για την αξιοπιστία της Fast αλλά τελικά δεν είναι τόσο άτρωτη όσο φανταζόμαστε. Όταν δρομολογήθηκε-επιτέλους-απέναντι στο Θεολόγο πλοίο με καλό γκαράζ και όχι "πρωινάδικα" όπως τα Superferry, Superferry ΙΙ/Superstar ή ακατάλληλα όπως το Aqua Blue, φάνηκε ότι τόσα χρόνια τη διαφορά δεν την κάνει μόνο η εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών της Fast αλλά και η ακαταλληλότητα, η ανυπαρξία ή ακόμα και η ατολμία των ανταγωνιστών.
  12. Α οκ, όπως κάνουν κανει χρονο υποθέτω
  13. Επανήλθε χθες στην άγονη της Λήμνου. Παρότι τις Παρασκευές αναχωρεί παραδοσιακά από Λαύριο στις 15:00 χθες είχε κατ' εξαίρεση αναχώρηση στις 21:00.
  14. Πειραιάς-Ικαρία(Άγιος Κήρυκος)-Φούρνοι-Σάμος(Βαθύ) έκανε σήμερα το Hellenic Highspeed, να υποθέσω κενό επιβατών;
  15. Μετά από τόσα χρόνια, το πλοίο εξακολουθεί να μεταφέρει νερό στις Σπέτσες. Ας το απολαύσουμε στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, περίπου ένα μήνα πριν.
  16. Επέστρεψε στα δρομολόγια του στις Βαλεαρίδες το πλοίο, στις γραμμές Barcelona - Ibiza και Barcelona - Mahon. Καλύπτει έτσι το κενό του GNV Sealand.
  17. BS CHIOS

    Ιωάννης Ι

    Σπέτσες 23/3/2024

    © BS CHIOS

  18. Του έβαλαν νέες τουρμπίνες;
  19. Από εδώ και στο εξής, οι αναχωρήσεις του πλοίου για τα Κανάρια θα γίνονται από το λιμάνι του Cadiz, αντί της Huelva. Έτσι διπλώνει το Ciudad de Valencia, προσθέτοντας μια δεύτερη εβδομαδιαία αναχώρηση από το Cadiz, κάθε Σάββατο.
  20. οι ανανεωμένες τουρμπίνες έκαναν τη δουλειά τους! 😍 ποιος ξέρει αν ήταν αυτοί που ήταν στο Αιγόκερω..... 🤔
  21. 45,5 έπιασε το κτήνος! no comments !!!
  22. Ενόψει απεργίας η Seajets θα έχει τις εξής τροποποιήσεις : 1/5 OLYMPIC CHAMPION JET : ΠΕΙΡΑΙΑΣ (22:00) - ΝΑΞΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΠΕΙΡΑΙΑ POWER JET : ΠΕΙΡΑΙΑΣ(22:00) - ΣΕΡΙΦΟ - ΣΙΦΝΟ - ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ CHAMPION JET 1 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ(22:00) - ΠΑΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ CHAMPION JET 2 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ(22:00) - ΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  23. Τελικά οι εργασίες κράτησαν παραπάνω από ότι περίμεναν οι Ιταλοί και η επιστροφή του στη δράση πήγε ένα μήνα πίσω. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες τα δρομολόγιά του στη γραμμή Genova - Palermo, με τα χρώματα της GNV.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...