Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Από την Δευτέρα 03 Ιουνίου το Σουπερσταρ θα αναχωρεί από Βόλο στις 08:45 και μόνο όταν θα έχει τοπικό δρομολόγιο μέχρι Σκιάθο θα αναχωρεί στις 07:30 (φαίνεται ότι στα διπλά δρομολόγια του καλοκαιριού κόβεται η προσέγγιση στον Αγνώντα Σκοπέλου). Επίσης από αρχές Ιουνίου το Ιωλκός θα έχει 3 αναχωρήσεις από Μαντούδι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή και από 1η Ιουλίου καθημερινές αναχωρήσεις από Βόλο για Σποράδες Μαντούδι.
  3. Όντως ο γέροντας ζωντάνεψε! Άντε και καλή συνέχεια!
  4. Στην Ελευσίνα είχε φτάσει μέχρι 14.5, αλλά μάλλον δεν θέλανε να δουν την ταχύτητα. Τώρα πάει 17.8, δεν θυμάμαι πριν σταματήσει να τα έφτανε πάντως...
  5. Υστερα απο καλη ανακατασκευη ή μεγαλη επισκευη μηχανων ανοιγεις σταδιακα.....Θα δειξει παρακατω...τωρα 17.5....
  6. Και στο δοκιμαστικό πριν καιρό στην Ελευσίνα πάνω απο 11 δεν είχε πάει πάντως .Μακάρι να έπεσε χρήμα στα μηχανικά και να μην έγιναν μόνο «λάδια- φίλτρα»
  7. Πραγματικά γελάνε και τα τσιμέντα. Μετά από τόσους μήνες και χωρίς δοκιμαστικό, κάνει εμπορικό δρομολόγιο. Με το που βγήκε από την μπούκα του Πειραιά, άνοιξε στους 16 κόμβους και τώρα έχει πέσει στους 10-11. Αυτό που ελπίζω, είναι να κάνει και το δοκιμαστικό μαζί (!), πράγμα ούτως ή άλλως απαράδεκτο γιατί έχει κόσμο μέσα, και να μην πρόκειται για καμιά βλάβη με το καλησπέρα σας! Αν συμβαίνει αυτό, εκεί στην ΑΤΤΙΚΑ είναι για πολλές μπάτσες!
  8. Να πουμε οτι εφυγε μεν ,αλλα σερνεται με 11 κομβους δε Βασικα μια που ανοιξε στους 15-16 κομβους και μετα επεσε στους 10-11. Καλα θα παει αυτο σημερα
  9. Today
  10. Πολυ σωστή παρατήρηση . Η πρόθεση έχει άμεσο δόλο μόνο η αμέλεια μπορεί να έχει ενδεχόμενο δόλο .
  11. Αυτό το "από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο" δεν το καταλαβαίνω. Όταν έχω πρόθεση έχω και τον δόλο δεδομένο. Μήπως εννοεί από αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο, οτι δηλαδή υπήρχε μεν αμέλεια, αλλά εν γνώση του ότι από τις πράξεις του ή τις παραλήψεις του μπορούσε να επέλθει θάνατος ανθρώπου. Κάτι σαν την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών. Οτι οδηγώ υπο την επήρεια των παραπάνω, με γνώση οτι θα προκαλέσω ατύχημα ή δυστήχημα.
  12. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι ταχύτητες, ούτε ο καιρός. Εστιάζεται κυρίως στο δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης, καθώς οι παραμονές στα λιμάνια είναι πολύ πάνω από τον προγραματισμένο χρόνο. Ενδεικτικά χτες στο Καρλόβασι η παραμονή ήταν 1 ώρα και στην Μυτιλήνη σχεδόν 2 ώρες. Μέχρι το Βαθύ, είχε ήδη μαζέψει πάνω από 1 ώρα καθυστέρηση και έφυγε στις 0330 αντί την 0215. Και αυτά γίνονται από τις μεταφορικές που πάνε με 1 τράκτορα να βγάλουν έξω ή να φορτώσουν 5 καρότσες. Αν το προσεξετε, συμβαινει στα λιμάνια που έχουν κίνηση φορτηγών.
  13. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται να μην βλέπουν αυτό το χάλι. Και στο Πρέβελης βαράει άσχημα αλλά ειδικά στον Βενιζέλο είναι απαράδεκτα τα σινιάλα.
  14. Το πρωι που πηγε στο μωλο που κανουν πλαγιοδετησεις ηταν το Queen κ ο Θεολογος οποτε θα εμενε πολλες ωρες στην αγκυρα κ εφερνε μεσα κυμα κ αερα στο καινουργιο
  15. Η σκονη ειναι δεν ειναι οι ζημιες,σε ολα τα πλοια βαζουν
  16. ναι ισχυει αυτο, οταν το εφερναν στην ελλαδα μετα την φωτια ειχε φτασει 42+
  17. Καλησπερα, μηπως υπαρχει καποιο νεο για το ποτε θα ξεκινησει δρομολογια το πλοιο?
  18. Ξεκίνησε δοκιμαστικά πριν λίγες μέρες
  19. Υποθέτω ο @cyclades_shipping εννοεί προστατευτικο νάιλον για να μη γινουν ζημίες στη διάρκεια των εργασιών
  20. Το Αχαιός σταμάτησε τα δρομολόγια του την Τετάρτη 8 Μαϊου και από την επόμενη ημέρα βρίσκεται δεμένο στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου ενόψει του δεξαμενισμου του στις 17/05/24 έως τις 19/05/24 στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.
  21. Ο cpt Χάρης Αποστολατος στο Ελ. Βενιζέλος στη θέση του cpt Βαγγέλη Παπουτσάκη.
  22. Το Aqua Jewel αναμένεται να φύγει μεθαύριο από τη Σύρο για να έρθει στον Πειραιά έτσι ώστε από την Τρίτη να αναλάβει την γραμμή των Κυθήρων.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...