Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Σε καμία Νάπολη δεν πάει το πλοίο, κανονικά για Μεσίνα συνεχίζει, όπου από εκεί, λογικά (αν δεν έχουμε κι άλλες στάσεις), θα συνεχίσει το ταξίδι του για την Ισπανία.
  3. Today
  4. Αυτή την στιγμή αναχωρεί για Ραφήνα ,προκειμένου σήμερα το μεσημέρι να ξεκινήσει τα δρομολόγια του στη γραμμή μετά από 5 χρόνια απουσίας.
  5. Επιστροφή στην Τυρρηνική για λογαριασμό της GNV στις γραμμές Genova-Palermo-Malta και Genova-Malta
  6. Από τη Νεάπολη στη Νάπολη. Ευτυχώς που δεν έχει καμιά άλλη τέτοια πόλη στην υπόλοιπη διαδρομή, θα σταματούσε κι εκεί. 😜
  7. Επιστροφή στη μαμά DFDS και στη γραμμή Yalova-Sete
  8. Το πλοίο πάει στην Νάπολη της Ιταλίας για ανεφοδιασμό
  9. Τελικά σταμάτησε στην Νεάπολη σύμφωνα με το Ais και αυτή την ώρα συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό την Μεσίνα
  10. Καλημέρα, το ξύπνημα 2 -3 ώρες πριν είναι στανταράκι στον G, με 3 ώρες παραμονή στο λιμάνι οι καμαρώτοι θέλουν με την άφιξη να έχουν τελειώσει με τις καμπίνες για να κάνουν μόλις αδειάσει το πλοίο ένα συμμάζεμα στους κοινόχρηστους χώρους και να ξεκουραστούν. Το "κόλπο" είναι να μην δίνεις καμμία σημασία στις ανακοινώσεις απο τα μεγάφωνα και να αδειάζεις την καμπίνα μόλις ο καμαρώτος χτυπήσει για δεύτερη ή τρίτη φορά στην πόρτα. Θα καταλάβεις ότι είναι ώρα να την κάνεις γιατί θα ωρίεται και θα ανοίξει με το πασπαρτού.
  11. https://stefenson.gr/2024/05/apergia-sto-o-k-aigaio/ Απεργία στο ωκεανογραφικό <<Αιγαίο>>
  12. η Seajets είχε δηλώσει και το Aqua Blue στη γραμμή (και δεν το τήρησε) ενώ φέρεται να'χει δηλώσει το Superstar απ'το φθινόπωρο. Ψάχνεται ώστε αργά ή γρήγορα να επιστρέψει στη γραμμή με συμβατικό ή απλά είναι βολική λύση, κουτσοί στραβοί όλοι στην Αγία...Ραφήνα; Κι αν ισχύει το πρώτο, αυτό σημαίνει ότι έληξε το μορατόριουμ με τους αφούς ή απλά η συμφωνία είχε εξαρχής περιορισμένη χρονική διάρκεια;
  13. Στην επιστροφή στις 24/6 έχουν μείνει μόνο business και vip παρόλο που το champion jet 1 το δείχνει με λιγότερο χρόνο και φθηνότερη τιμή!
  14. Yesterday
  15. Ας πούμε και ένα dessous που έφτασε σήμερα στα αυτιά μου σχετικά με τα επερχόμενα Ποσειδώνια. Υπάρχει καλλιτέχνης ο/η οποίος/α λένε οι κακές γλώσσες θα εμφανιστεί όχι σε ένα, όχι σε δύο, ούτε σε τρείς, αλλά σε 5 διαφορετικά events κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων. Η αμοιβή του/της είναι συνήθως 5 ψήφια, πολύ κοντά όμως σε 6ψήφια. Κάντε τον υπολογισμό..
  16. Για να δούμε..αν ερθει τελικά ας ελπίσουμε να μην είναι καλοκαιρινή αρπαχτή..
  17. Θεοί αυτοί της Adria Ferries, μόλις ξεφύλλιζα τη μπροσούρα τους που βρήκα στην Ανκόνα κατά το πρόσφατο ταξίδι μου, και φυσικά στο σημείο που παρουσιάζουν το AF Claudia, χρησιμοποιείται αυτή η φωτογραφία. Τουλάχιστον έχουν γούστο .
  18. Όπως βλέπουμε από τη φωτό του @Stratos, παραμένει στο εξωτερικό μπαστούνι
  19. Δεμένο στο εξωτερικό μπαστούνι
  20. Πήραν τελικά, αν κατάλαβα καλά, παράταση τα δρομολόγια του για το καλοκαίρι (όπως και του Άρτεμις)? Γιατί ακόμα δεν τα είδα αναρτημένα
  21. Διαβάζουμε το θέμα του πλοίου όπου υπάρχουν οι απαντήσεις, δες παραπάνω.
  22. Super fast levante στη Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς το λόγο;α
  23. Thunder

    Norwegian Viva

    Tο Norwegian Viva έξω απο το παλιό λιμάνι τής Μυκόνου.

    © mykonos.ships

  1. Load more activity
×
×
  • Create New...