Panagia Ekatontapiliani Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Αυτή τη περίοδο στο πλοίο πρέπει να γίνονται ξηλωματα στο εσωτερικό του.
Petros P Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Αν ισχύει αυτο που ξέρω, 10 Ιανουαρίου θα ειναι Πειραιά,αρα λογικά Δευτέρα θα ξεκινησει
Petros P Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ακομα δεν έχει ξεκινήσει ,αλλα το ξήλωμα οσων θα αλλαχτούν σίγουρα συνεχίζεται . Έχει κανεις κανενα νεοτερο?
AQUA JEWEL Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Η μετασκευή είναι απαιτητική και χρονοβόρα γι' αυτό θα πρέπει το πλοίο να έρθει σιγά σιγά προς τα πέριξ του Περάματος αν θέλουν να μην χάσουν το καλοκαίρι.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ακόμα δεν ξέρω πότε θα έρθει το Σολωμος στο Πειραιά αλλά και αύριο να έρθει, προσωπική εκτίμηση μου είναι ότι πριν τον Ιούνιο δεν θα είναι έτοιμο το πλοίο.
Hastaroth Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Οπότε μόλις και μετά βίας θα προλάβη "ολίγη" απ'την φετινή καλοκαιρινή περίοδο (άν υποθέσουμε ότι έχει ήδη φτάσει στο Πέ4ραμα,ότι έχουν ήδη ανέβει επάνω τα συνεργεία και έχουν στρωθεί στην δουλειά).Απ'ό,τι είδα στό σχεδιάγραμμα που έχει αναρτηθεί στο shipfriends,είναι ούκ ολίγη δουλειά που πρέπει να γίνη.
pathfinder Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 εκεινο το "υπηρεσιακοι ταχυτητα" στην περιγραφη είναι "ολα τα λεφτα"
AQUA JEWEL Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Το ότι η εταιρεία έχει πραγματική πρόθεση να μετασκευάσει το πλοίο δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, απ' τη στιγμή κιόλας που υπάρχει και η απόδειξη της ανάθεσης της αντίστοιχης μελέτης σε τεχνικό ναυπηγικό γραφείο. Μήπως όμως θέλησε με την συγκεκριμένη δημοσίευση της μετασκευής να φρενάρει τις προθέσεις άλλων μνηστήρων που ίσως να σκέπτονταν την δρομολόγηση κάποιου πλοίου τους στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων; Δηλαδή θέλω να πω ότι μήπως δείχνοντας την έμπρακτη πρόθεσή της να δρομολογήσει τον Σολωμό κατάφερε να αναχαιτίσει τυχόν ανταγωνιστές; Γιατί άλλο να έρθεις να ανταγωνιστείς Κοραή & Κάλβο και άλλο Σολωμό & Κοραή. Έτσι μήπως τσίμπησαν το δόλωμα οι τυχόν ανταγωνιστές και τώρα η εταιρεία επαναπαυμένη βγάλει άλλο ένα καλοκαίρι με Κοραή & Κάλβο, μεταφέροντας την μετασκευή για του χρόνου ???
Petros P Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Η καθυστέρηση προμηνύει κάτι τέτοιο,αλλα απο την άλλη έχω ακούσει "ξηλώνεται" το πλοίο εντός ..
Panagia Ekatontapiliani Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Η μετασκευη του πλοίου θα γίνει φέτος στο Πέραμα, οπως γίνεται και η εσωτερική του ανακαίνιση (ξενοδοχειακό) στη Ζάκυνθο αυτή τη περίοδο. Τώρα εάν θα βάλουν το Σολωμο το καλοκαίρι στις Δυτικές ή στο Ιόνιο, μπορεί να αλλάξει απόψεις η εταιρεία του μέχρι το καλοκαίρι.
proud_ionian Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 για τις δηλωσεις ετσι ειναι, για τα υπολοιπα θα φανει
polmyt Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 7 hours ago, georgekaravia said: λένε επίσης οτι κάθε καμπίνα θα έχει δικό της μπάνιο Καλα,αλλοιμονο το 2017 να μην ειχε η κάθε καμπινα το δικο της μπανιο
Strofades Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Από ότι είδα έχουν ξυλώσει ακόμη και παγκάκια στο ανοικτό κατάστρωμα, λέτε να το δούμε ala fior di levante με καναπέδες;
Ariadne Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Καλά, το πλοίο χωράει κοντά 1.000 άτομα. Πόσο πιο πολλούς να πάρει;
Neptune Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Αμα το καλοκαιρι δε μπορει να παρει 1500+ δεν θα κανει τιποτα
Panagia Ekatontapiliani Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 1500 άτομα για το συγκεκριμένο γκαράζ θα ήταν για κάποια άλλη γραμμή εκτός Δυτικων Κυκλάδων. Εδώ το καλοκαίρι δεν χτυπάει εύκολα πρωτόκολλο (λιγότερο από 1000 άτομα) το Αδαμαντιος Κοραής που είναι στη γραμμή!!
proud_ionian Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 περα απο κλεισιμο πλωρης, φρεσκαρισμα εσωτερικων χωρων και εναρμονιση με τα ισχυοντα για το μεςο υψος κυματος στο αιγαιο, δε θελει κατι αλλο. κατα τι γνωμη μου παντα. σε λιγο θα μας πουν οτι στις δυτικες θελουν 3000, ατομα πρωτοκολλο.
Petros P Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Στα πιο βασικά,πότε θα ανέβει? Να υποθέσουμε πως ολα τα εσωτερικά έγιναν/γινονται στο Ζάντε και απλά εδω θα ερθει να ΄μπεί η πλώρη ?
gtogias Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Γίνονται τα "εσωτερικά" στο Ζάντε? Και ποιος τα παρακολουθεί? Έχουν πάει συνεργεία και υλικά στο νησί? Δεν έχει κόστος αυτό? Υπάρχει η δυνατότητα επισκευών-μετασκευών στη Ζάκυνθο? Τι στο καλό, μόνο στην Αλεξανδρούπολη δε γίνονται δουλειές? Φωτογραφίες από τις εκτελούμενες εργασίες υπάρχουν? Edited February 20, 2017 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 δεν επιτρεπονται δουλειες με χρηση φλογας ξηλωματα γινονται. δεν εχω δει φωτο, αλλα το εχουν αναφερει αρκετοι εκ ζακυνθου. και περσυ, που δεν ειχε ανεβει καθολου πειραια, στο σολωμο εγιναν αρκετα πραγματα στη ζακυνθο, στο μωλο αγιου νικολαου που εχει δεσει και φετος. On 27/9/2016 at 1:42 PM, Ariadne said: Για να μη μείνει παραπονεμένος ο αγαπημένος μου Σολωμός, να πούμε πως έχουν αλλαχθεί τα καθίσματα στο άνω σαλόνι, έχει επενδυθεί ο χώρος της σκάλας (δυστυχώς αφαιρέσανε τα πρώην Ιαπωνικά σήματα ), η σκάλα έχει ντυθεί με απομίμηση ξύλου και έχει τοποθετηθεί αυτόματη πόρτα στην έξοδο του κύριου σαλονιού προς το άνοιχτο κατάστρωμα.
gtogias Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Μου κάνει εντύπωση. Και το λέω γιατί δε γίνεται αναφορά μόνο για αλλαγή ταπετσαρίας και κουρτινών ή απλά ξηλώματα. Διαβάζω, πχ για προσθήκες-τροποποιήσεις μπάνιων κλπ, που απαιτούν σωληνώσεις, άρα εκτεταμένες δουλειές. Δουλειές που δε γίνονται από το πλήρωμα ή κάποιους ντόπιους μαστόρους αλλά απαιτούν τη συνδρομή οργανωμένων συνεργείων, προφανώς από Αθήνα και τα πέριξ. Άρα έχουν το έξτρα κόστος του εκτός έδρας και απαιτούν και την παρουσία-έλεγχο από όποιον έχει την ευθύνη.
KARAVI Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Το πλοίο ποτε αναμένεται να παει στον Πειραιά για την αλλαγή πλώρης? Η ανακαίνιση του ξενοδοχειακού προχωράει ?
Captain_Nionios Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 On 10/3/2017 at 5:35 PM, AQUA JEWEL said: Ο πίνακας δρομολογίων του Αδαμάντιος Κοραής για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο του 2017. Ξεχωρίζουν, η εξπρές επιστροφή της Παρασκευής (Θήρα - Φολέγανδρος - Σίφνος - Πειραιάς), καθώς και η αντίστοιχη μετάβαση το πρωί του Σαββάτου (Πειραιάς - Σίφνος - Φολέγανδρος - Θήρα), πράγμα που προσφέρει όσον αφορά την Σαντορίνη άκρως ανταγωνιστικά ωράρια στον συνολικό χρόνο ταξιδιού σε σχέση με το Blue Star Delos! On 10/3/2017 at 7:20 PM, speedrunner said: Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα δρομολόγια για την Φολέγανδρο θα είναι 5 την εβδομάδα απο Πειραιά, στα δρομολόγια του Κοραή υπάρχουν 4 οπότε το πέμπτο θα είναι απο το Σολωμός κάθε Κυριακή Ειδικα το σαββατιατικο δρομολογιο του Κοραη απο Πειραια αφηνει πολλα νησια εξω, οποτε πρεπει να καλυφθουν απο ενα βαπορι του μεγεθους του Σολωμου δεν αρκει ο Καλβος. Εχουμε φτασει ομως κοντα στα μεσα Μαρτιου... Θα προλαβει να φτιαξει την πλωρη;
Recommended Posts