Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Τελευταια τον βλεπουμε στα μαυρα του τα χαλια ,οποτε ηρθε η ωρα να τον δουμε και στην πρωτη νιωτη του μεσα απο μια φωτογραφια του 1979 σαν NILS HOLGERSSON με τα σινιαλα της  ΤΤ-Linie .Το πλοιο ειναι στην αρχικη του μορφη χωρις το κουτι στην πρυμη

Edited by polmyt
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Πολύ πιο όμορφο έτσι αλλά το κουτί ήταν το χαρακτηριστικό του Θεόφιλου.

• 8 months later...
Posted

Ας δουμε ενα βιντεο με μια μανουβρα του πλοιου στη Μυτιληνη απο το 2010.

Στο τελος του βιντεο μπορουμε να δουμε οτι ενω το πλοιο εχει φτασει πολυ κοντα στο ντοκο στεκεται σχεδον ακινητο και τελικα ερχεται σιγα σιγα πισω μονο με τους καβους.Χαρακτηριστικη σκηνη και οι ναυτες οι οποιοι ειναι ετοιμοι και με το που ακουμπαει ο κατεπελτης ριχνουν τα πεδιλα του

Εκεινη τη μερα ηταν το ΜΥΤΙΛΗΝΗ στο παλιο γαμα,το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ στο νεο γαμα ,οποτε ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ εδεσε μπροστα απο το τελωνειο

• 3 months later...
Posted (edited)

Άμα το παρατήρησε κανείς έχουν σβηστεί και τα σινιάλα από την δεξιά μπάντα. Επίσης και στο φουγάρο πιο πολύ για βαμμένο μου φαίνεται το σήμα , όχι τόσο να έχει αποκολληθεί.  

Edited by george p.
Posted

Ακούγεται πως ίσως έρθει η ώρα τους με το Μυτιλήνη , αλλά αυτό το ακούω χρόνια τώρα . Αν κατάφεραν να μεταφέρουν όλα τα χρέη σε άλλο πλοίο (σαν ανεν η σαν νελ δε ξέρω )

Posted

Μαλλον ανεμοσκαλα πρεπει να ειναι ,αλλα εχω την εντυπωση οτι ειχε και απο παλια κρεμεσμενη

Posted

Από φωτογραφίες στο Fb παρατήρησα ότι έχουν σβηστεί τα σινιάλα και από τις 2 πλευρές. Κάτι θα σημαίνει αυτό θεωρώ...

Posted
On 4/18/2022 at 11:21 AM, Petros P said:

Ακούγεται πως ίσως έρθει η ώρα τους με το Μυτιλήνη , αλλά αυτό το ακούω χρόνια τώρα . Αν κατάφεραν να μεταφέρουν όλα τα χρέη σε άλλο πλοίο (σαν ανεν η σαν νελ δε ξέρω )

Αν βρέθηκε η λύση με τα χρέη τους τα πλοία θα φύγουν . Όσο ξέρω πουλημένα είναι ήδη . Εδώ και … 2 χρόνια 

Posted

Ευκαιρία να κοπούν τώρα που είναι παχιές οι μύγες με τις τιμές των μετάλλων μπας και ξεχρεωθεί κάνας άνθρωπος. 

Posted

Στην σελιδα του παντελη φυσσα στο facebook γραφεται ότι θα φυγει για απεναντι  ρυμουλκουμενο απο το christos lxi ισως και σήμερα. 

Posted
On 5/6/2022 at 12:00 AM, Petros P said:

Αν βρέθηκε η λύση με τα χρέη τους τα πλοία θα φύγουν . Όσο ξέρω πουλημένα είναι ήδη . Εδώ και … 2 χρόνια 

Εχει βρεθεί η λύση,το πλοίο φεύγει.Στο καλό να πάει .

Posted

νομίζω πως δεν έχει φύγει ακόμα πάντως, δεν βλέπω κάποιο ρυμουλκό να κινείται.

Posted

Από το 1994 σε ελληνικά χέρια, στην αρχή για λίγο Αδριατική και από το καλοκαίρι του 95 στο βόρειο Αιγαίο όπου ταξίδεψε 19 χρόνια. Στο τέλος έγινε συνώνυμο της ταλαιπωρίας σε γενικό πλαισιο παρακμής της νελ. Έγραψε τη δική του ιστορία. Τελευταιο ταξίδι 30/7/2014. Έκτοτε σαπιζε. Με πηγαινοεφερνε Μυτιλήνη όταν υπηρετουσα στο στρατό. Προσπαθουσα να ταξιδευω τις μέρες που είχε δρομολόγιο το Μυτιλήνη που λάτρευα αλλά δεν το κατάφερνα παντα. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. 

Posted

Κι ομως, υπηρχαν πολλοι φανταροι που το προτιμουσαν γιατι τους βολευαν αυτα τα οκτακλινα υπνωτηρια απεναντι απο το μπαρ-ντισκοκλαμπ (με λαικα και σκυλαδικα) που ειχαν φτειαξει..