Jump to content
Shipfriends

JohnR730

eMembers
 • Posts

  635
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JohnR730

 1. Ας δούμε ακόμα μια φωτογραφία από τη γνωστή μακάβρια σελίδα του Facebook
 2. Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση κ. Βίκτωρα, πραγματικά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλα πλοία που φοράνε μηχανές από άλλα κατεστραμμένα.
 3. Εγώ έχω την εξής απορία!! Πως οι μηχανές μετά από δύο φωτιές και δύο φορές που μισοβυθίστηκε βγήκαν αλώβητες και ξαναδούλεψαν σε άλλο πλοίο?
 4. Πότε γέρασαν τα Superjet και Seajet 2;;; Ιδίως με το Seajet 2 έχει μόλις τρία χρόνια διαφορά.
 5. Το πρωινό δρομολόγιο σήμερα από Πειραιά ήρθε στις 5:20 το πρωί, κάτι που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει, ούτε επίσης και το απογευματινό του Σάμος.
 6. Ολίγον από Μυτιλήνη στα Aliaga από story Τούρκου εργάτη των διαλυτηριων
 7. Το μαζέψαν τα ρυμουλκά του διαλυτηρίου.
 8. Το πλοίο μέσα στον κόλπο κοντά στο νησάκι απέναντι από τα διαλυτήρια.
 9. Η Θεσσαλονίκη έχει απίστευτο τουρισμό από Τούρκους πολίτες, οι οποίοι ποσώς ενδιαφέρθηκαν για τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας, εξάλλου μια βόλτα στο κέντρο να κάνεις ένα τούρκικο πούλμαν θα το δείς. Δε θεωρώ τη γραμμή καταδικασμένη και μάλιστα πιστεύω πως αυτοί που θα το σηκώσουν θα είναι Τούρκοι. Θεωρώ πως το καράβι περισσότερο γι αυτούς μπαίνει παρά για τους Έλληνες. Τώρα οι Θεσσαλονικείς απ' όσο έχω καταλάβει δεν τους νοιάζει και πολύ το θέμα του πλοίου από Σμύρνη και αμφιβάλλω αν θα κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση αντίδρασης.
 10. Δεν μπορούσαν να το βάλουν από πάνω στο άσπρο να μην κάνει τέτοια αντίθεση.
 11. Στο πλοίο έχει γίνει χώρος για να γραφτεί μπανερακι στο μέσον του πλοίου δίπλα στο hellenic seaways
 12. Φούντωσε στο φουγάρο σήμερα το Carnival Freedom στο Grand Turk. Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πρέπει να έχει ξαναπάρει φωτιά, μπορεί ωστόσο να κάνω και λάθος. Πάντως η carnival έχει μια προϊστορία με τις φωτιές στα καράβια της.
 13. Με μια σπασμένη ηλεκτρομηχανή και με τόσα χρόνια παροπλισμού δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει μια τέτοια κίνηση.
 14. Προσωπικά θεωρώ πως αμφότερα υστερούν σε πολυτέλεια και αριθμό κρεβατιών. Ιδίως το Μυτιλήνη είχε απίστευτους εσωτερικούς χώρους
 15. Η άποψη του καθ' ενός είναι υποκειμενική. Εγώ προσωπικά το πλοίο το θεωρώ πανέμορφο και πλωράκλα. Ξεφεύγει απλά από τα δεδομένα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ άσχημο. Ας περιμένουμε βέβαια και το τελικό αποτέλεσμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Όσο αφορά το εστιατόριο του πλοίου και τους αυτόματους πωλητές να πούμε πως σχεδόν όλα τα γιαπωνέζικα έτσι λειτουργούν. Είναι ένα ακόμα από τα χαρακτηριστικά των Ιαπώνων στα καράβια τους.
 16. Εδώ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω καθώς και η τεχνική που χρησιμοποίησα στο Lightroom ήταν εκείνη για το Panorama. Απλά η όλη λήψη επικεντρώθηκε στο πλοίο.
 17. Σύμφωνα με το Νησί αύριο στις 12΄00 θα φύγει από Χίο για Μυτιλήνη για να αφήσει τα φορτηγά και μετά κενό φορτίου για δεξαμενή και επιθεώρηση.
 18. Ας καλωσορίσουμε το πλοίο με τις πρώτες φωτογραφίες του στο forum και στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση μας ήταν βέβαια βραδινή πάνω από το Μύκονος. Ελπίζω να το πετύχω σε κάποια φάση μέρα με καλό φωτισμό. Για την ιστορία έφυγε κατα τις 10 από τη Θεσσαλονίκη για Λεμεσό. Εδώ βλέπουμε τη συνάντηση με το εναπομείναντα αδερφό του Πελαγίτη στο Θερμαϊκό. Μιας και το αναφέραμε μήπως να το μετακινήσουμε και στον τομέα των φορτηγών οχηματαγωγών μιας και για αυτό χρησιμοποιείται?
 19. Cenk T and Pelagitis at Thessaloniki anchorage
 20. JohnR730

  CENK T

  CENK T at the port of Thessaloniki
 21. JohnR730

  CENK T

  CENK T at the port of Thessaloniki
×
×
 • Create New...