Jump to content
Shipfriends

JohnR730

eMembers
  • Posts

    730
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About JohnR730

  • Birthday April 3

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    North Aegean Sea

Recent Profile Visitors

4,412 profile views
  1. Οι γιατροί αυτοί κάνουν το αγροτικό τους ή είναι της εταιρείας? Στις προκηρύξεις των αγροτικών υπάρχουν θέσεις σε πλοία αλλά δεν ξέρω εάν πλέον υπηρετούν. Πάντως δεν τα προτιμούν οι νέοι γιατροί.
  2. Μήπως ακολουθήσει και αυτό το αδερφάκι του στο Μαρόκο?
  3. Πάντως το συγκεκριμένο φορτηγό το βλέπω εκεί σχεδόν κοντά από τα Χριστούγεννα, με κάποια διαλείμματα που έφευγε και ερχόταν ξανά.
  4. Το τελευταίο καράβι που πουλάει η Carnival από το 2019 και τον Κοβιντ
  5. Κατά τη γνώμη μου το Fakta πολύ δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο site. Κακά τα ψέματα στο Fakta δεν μπαίναμε για τις φωτογραφίες, ποιοτικές φωτογραφίες βρίσκει κανείς και στο marinetraffic και στο shipspotting. Στο Fakta μπαίναμε για τις πληροφορίες, το ιστορικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα μοναδικά site που μπορούμε να πάρουμε μερικές πληροφορίες είναι μερικά διάσπαρτα με πολύ μικρό αρχείο καθώς και το Wikipedia. Όπως και να έχει ακόμα και τώρα ξεχνιέμαι μερικές φορές και μπαίνω στο Fakta μιας και είναι ακόμα στη γρήγορη αναζήτηση.
  6. Μάλλον κάποιο λόφο έχει η περιοχή γιατί το μοναδικό drone που μου έρχεται στο μυαλό και που να μπορεί να σηκώσει μια Canon 700D είναι αυτό
  7. Από ότι κατάλαβα ο άνθρωπος πέρα από την ηλικία είχε και προβλήματα υγείας (πόνος στο δεξί του ώμο όπως αναφέρει). Κρίμα ήταν ένα εξαίρετο site και ίσως η καλύτερη εγκυκλοπαίδεια σε θέματα πλοίων.
  8. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ποτέ αλλά να αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο πλοίο ήταν να επιβιβαστούν οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης 4590 με εκείνο το Concorde που ποτέ δεν πήρε ύψος και έπεσε πάνω σε ένα ξενοδοχείο. Το πλοίο ξεκινούσε από τη Νέα Υόρκη.
  9. Να πούμε και την αλήθεια το Βέλος έχει κερδίσει την καρδιά των Θεσσαλονικιών
  10. Ας είναι να πάρει κάτι προσεγμένο
  11. Το πλοίο εν πλω προς Αλεξανδρέττα προφανώς για να φιλοξενήσει τους σεισμόπληκτους
×
×
  • Create New...