Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Για τις 22 Ιουλίου αναβλήθηκε η Γ.Σ. των Μινωϊκών Γραμμών

Πηγη Marinews.gr

Αναβλήθηκε, όπως αναμενόταν η Γ.Σ. των Μινωϊκών Γραμμών για τις 22 Ιουλίου. Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωϊκών, Αντώνης Μανιαδάκης, αφού οι μετοχές που του είχαν εξουσιοδοτήσει έφθαναν το 5,5%. Όπως επισημάνθηκε, ο λόγος αναβολής ήταν η μη έγκαιρη μεταφορά στον Όμιλο Λασκαρίδη του 22,5% , λόγω της γραφειοκρατίας. Όπως έχουμε ξαναγράψει το θέμα ήταν και ηθικό αφού δεν μπορεί ο μεγαλομέτοχος του Ομίλου να εμφανιστεί μόλις με 5% λόγω γραφειοκρατικής καθηστέρησης.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

[...]The Laskaridis group holds interests in a number of sectors, including its recent entry in Greece's passenger-shipping sector. Last week, the company announced the acquisition of a 22.25% stake in Minoan Lines of Greece worth $126.9m. Until recently, the Greek owner held 4.38% of the Crete-based passengership company.

This week, Laskaridis announced a fleet-expansion project for Minoan that will either involve two newbuilding contracts or secondhand purchases...

Yiota Gousas Athens published: 29 June 2007

Source: www.tradewinds.no

Αναδημοσίευση από το marine-marketing.gr

Επειδή έχω χάσει επεισόδια...πότε έκανε τέτοια ανακοίνωση ο Λασκαρίδης για τις Μινωικές?

Ή μήπως πρόκειται περί λάθους?

Link to comment
Share on other sites

Προφανως εχει μπερδευτει ο αρθρογραφος με καποια αλλη εταιρία. Στις Μινωικες δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα... Αμεσα τουλαχιστον

Link to comment
Share on other sites

Στα εκδοτήρια της εταιρίας στο λιμάνι του Ηρακλείου τοποθέτησαν τον καινούργιο πρίγκιπα,τον ίδιο με αυτόν στα πλοία αλλά σε μικρότερη κλίμακα.

Η ΜΙΝΟΑΝ εδώ και λίγο καιρό απέκτησε καινούργιο πρακτορείο (κιόσκι) με τα νέα χρώματα της εταιρείας και στο Πειραιά μετά από σχεδόν 3 μήνες σε σύγκριση με το Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Άριστα πληροφορημένο το χθεσινό δημοσίευμα του cretetv.gr προέβλεψε με ακρίβεια τις σημερινές εξελίξεις στη Γενική Συνέλευση, ενώ περιγράφει και το κλίμα που υπάρχει στην Κρητική εταιρία.

Νέα μέλη στο Δ.Σ. των Μινωικών εξελέγησαν οι: Πάνος Λασκαρίδης, Αντώνης Μανιαδάκης (επανεκλογή), Μιχάλης Βαβουράκης (επανεκλογή), Γιάννης Δρυλλεράκης

Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Δρυς & Κωνσταντίνος Μαμαλάκης.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ενας φίλος Κρητικός μου είπε ότι οταν δημιουργήθηκαν οι Μινωικές ο Κληρονόμος είχε το 37% της εταιρείας σα βασικός μέτοχος ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό γιατι ομολογώ οτι μου φάνηκε λίγο extreme

Link to comment
Share on other sites

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...Δεν ξέρω αν όταν δημιουργήθηκε είχε καν μετοχές γιατί μιλάμε 35-40 χρόνια πίσω που ο Κληρονόμος τι ήταν τότε. Φάνταζομαι όπως κάθε εταιρεία λαικής βάσης, έτσι και στις Μινωικές υπήρχε όριο μετοχών. Αυτό είναι κάπου στο 5% στη περίπτωση μας. Το μόνο που μπορεί να ισχυει είναι ότι το 37 % των μετόχων ψήφισαν για το Κληρονόμο

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν όταν δημιουργήθηκε είχε καν μετοχές γιατί μιλάμε 35-40 χρόνια πίσω που ο Κληρονόμος τι ήταν τότε.

Αλήθεια! Τί ήταν τότε? Γνωρίζει κανείς?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τότε δεν ζεύσα να σου πω με βεβαιότητα...Πάλι εκτιμώ πως τότε στα ξεκινήματα δεν ήταν κάποιος...

Σιγά σιγά ανακατεύτηκε με τα πολιτικά και αν θυμάμαι καλά από τη δεκαετία του 80 ήταν βουλευτης του ΠΑΣΟΚ στο Δημοκρατικό Ηράκλειο...

Αργότερα υπήρξε Ευρωβουλευτής πάλι με το ΠΑΣΟΚ και μετά Δημαρχος Ηρακλείου πάλι με το ΠΑΣΟΚ... Αν θυμάμαι καλά όλα αυτά σε 15 περίπου χρόνια 1981-1996.

Μετά αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στις μινωικές (ήταν από πολύ πιο πριν πρόεδρός της).

Σιγά σιγά φανταζομαι μπαίνει στη σύνταξη.

Link to comment
Share on other sites

απο οτι θυμαμαι ο Κ.Κληρονομος ηταν απο τους ιδρυτικους μετοχους των Μινωικων και προεδρος τους για παρα πολλα χρονια. τον θυμαμαι παντοτε προεδρο της εταιρειας και νομιζω οτι ηταν απο της ιδρυσεως της. τοτε βεβαια (το 1972) ηταν μολις 32 ετων.:) παρεμεινε προεδρος των μινωικων μεχρι προσφατα.

οταν ο μανος καρελλης παραιτηθηκε απο Δημαρχος Ηρακλειου για να θεση υποψηφιοτητα για ευρωβουλευτης το 1989, αντικατασταθηκε απο τον Κ.Κληρονομου που ηδη ηταν δημοτικος συμβουλος και ειχε και αλλα αξιωματα στο Δημο. το 1990 ο Κ Κληρονομος επανεξελεγη με λαϊκη ψηφο και ποσοστο κοντα στο 65%. το 1994 εγκατελειψε το Δημο και εθεσε υποψηφιοτητα για Ευρωβουλευτης. Εξελεγη και παρεμεινε μεχρι το τελος της θητειας του το 2004. Ολα αυτα ενω παρεμενε επικεφαλης των Μινωικων και παντα με τη σημαια του ΠΑΣΟΚ.

Για το ποσοστο συμμετοχης, οντως, μεχρι το 1998 που εισηχθη στο Χρηματηστηριο η εταιρια, υπηρχε οροφη συμμετοχης 5% του μετοχικου κεφαλαιου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4668&subid=2&pubid=333242

Μινωικές: Προς έκδοση Ομολογιακού 375 εκατ. ευρώ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24/9/2007

Της Αγγελικής Καλλή

Οι Μινωικές Γραμμές και η οικογένεια Λασκαρίδη προετοιμάζουν τα επόμενα βήματα του ομίλου προκειμένου να ενισχύσει την οικονομική του θέση και να περάσει στη συνέχεια σε νέες επιχειρηματικές και επενδυτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ομίλου αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις διαδοχικές κινήσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προετοιμάζεται άμεσα η έκδοση ομολογιακού δανείου, το ύψος του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα 375 εκατ. ευρώ σε συνεργασία με μεγάλες τράπεζες που εμπλέκονται ενεργά στη ναυτιλία και την ακτοπλοϊα.

Η επόμενη κίνηση αφορά την Hellenic SeaWays για την οποία δρομολογείται η είσοδός της στο Χρηματιστήριο Αξιών τους πρώτους μήνες του 2008. Η τρίτη κίνηση του ομίλου συνδέεται με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Μινωικών Γραμμών.

Επενδύσεις

Ο σχεδιασμός αυτός μελετάται τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο από τις Μινωικές και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία δρομολογεί τις οριστικές της αποφάσεις.

Οσο αφορά την Hellenic SeaWays, η είσοδός της στο χρηματιστήριο αναμένεται να συνδυαστεί με την εκτέλεση ενός νέου επενδυτικού σχεδίου, το ύψος του οποίου έχει προσδιοριστεί από τη διοίκηση της HSW στα 250 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή πλοίων ή την αγορά πλοίων μικρής ηλικίας.

Η αγορά αναμένει ότι θα συνεχιστούν στην ελληνική ακτοπλοϊα οι κινήσεις που θα επηρεάσουν τη μετοχική σύνθεση των επιχειρήσεών της και τα επενδυτικά τους σχέδια.

Ανοικτό κεφάλαιο παραμένει το μέλλον του ομίλου της Attica. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελευταίες διαπραγματεύσεις του προέδρου της Περικλή Παναγόπουλου με τον όμιλο της MIG δεν οδηγήθηκαν σε κάποιο αποτέλεσμα και τουλάχιστον στην παρούσα φάση έχουν τερματιστεί.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Παναγόπουλος έχει συζητήσει την πώληση της συμμετοχής του στον όμιλο και με άλλα ξένα επενδυτικά κεφάλαια, καθώς και με επιχειρηματίες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία.

Ανεκ

Οσο αφορά την ΑΝΕΚ ( 2,31€ 1,32%) η εταιρεία κάνει κινήσεις για την ανανέωση του στόλου της με την αγορά πλοίων και αναδιατάξεις στο στόλο της, εκεί όμως μεγάλο ερώτημα παραμένουν οι συσχετισμοί που διαμορφώνονται μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του ομίλου Grimaldi.

Ο τελευταίος κινείται έντονα προκειμένου να εισέλθει στην αγορά της Αδριατικής.

Link to comment
Share on other sites

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=5698&subid=2&pubid=333734

Μινωικές: Τι απαντά για ομολογιακό

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line 25/9/2007

Σε απάντηση της από 24/9/2007 επιστολής του Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερήσια" η εταιρεία Μινωικές Γραμμές ενημερώνει τα ακόλουθα:

Η διοίκηση της Εταιρείας ευρίσκεται σε αρχικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιοργάνωση και βελτίωση των όρων των υφιστάμενων δανείων της.

Περαιτέρω, ουδεμία απόφαση υπάρχει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Εφόσον ληφθεί παρόμοια απόφαση από τη διοίκησή της, η Εταιρεία σεβόμενη τις επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας θα ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα το επενδυτικό κοινό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης

Πηγη www.ase.gr

Σας ενημερώνουμε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας της 01/11/2007, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας και θα ακολουθήσει Α' επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 12/11/2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00.

Ενώ σύμφωνα με το PORTNET

Το θέμα της συνέλευσης ήταν: H τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας για την διαδικασία λήψης των ομολογιακών δανείων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Μόλις διάβασα στην ιστοσελίδα της Ναυτεμπορικής ότι ο κ. Πάνος Λασκαρίδης παραιτήθηκε απο μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας. Για να δούμε τι αλλαγές θα ακολουθήσουν και στις Μινωικές αλλα και στις άλλες εταιρίες που μετέχει η Sea Star Capital

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύμφωνα με mail που στέλνει η εταιρία στα μέλη του προγράμματος ισχύουν τα παρακάτω:

Σας ενημερώνουμε, ότι κατά το χρονικό διάστημα από 9.1.2008 μέχρι 11.3.2008 η Minoan Lines έχει ναυλώσει από την εταιρία HSW το πλοίο "ΑΡΙΑΔΝΗ", το οποίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πάτρα-Βενετία σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σε όλη τη διάρκεια δρομολόγησης του συγκεκριμένου πλοίου στην γραμμή Βενετίας δεν είναι δυνατή η χρήση της κάρτας "Minoan Εν Πλω" (πίστωση πόντων και παροχή έκπτωση) για καταναλώσεις στα εστιατόρια, Bars και καταστήματα των πλοίων.

Οι πόντοι που αφορούν σε εισιτήρια θα πιστώνονται κανονικά στους λογαριασμούς μελών.

post-17-128326971219_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Να δούμε τι γράφουν οι τοπικές εφημερίδες για τις εξελίξεις, αρχίζοντας από τη Νέα Κρήτη

http://www.cretetv.gr/

Το νεο μεγαλο αφεντικο

Τώρα και κάποιες μέρες κυκλοφορούσε στα ναυτιλιακά γραφεία μια έντονη φήμη, ότι τα μεγάλα πακέτα μετοχών των "Μινωικών Γραμμών", λίγες μέρες μετά την απόκτησή τους από την offshore εταιρεία Sea Star Capital, που έχει ως έδρα την Κύπρο και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Γιάννη Βαρδινογιάννη, επρόκειτο να ξαναλλάξουν χέρια.

Λίγοι τοπικοί παράγοντες έδωσαν σημασία στις φήμες αυτές, μέχρι που χθες... επιβεβαιώθηκαν! Νέο "μεγάλο αφεντικό" της πάλαι ποτέ ηρακλειώτικης εταιρείας γίνεται πλέον, μετά τον Αρτιόλι, τον Παναγόπουλο, τον Λασκαρίδη και τη Sea Star (του Βαρδινογιάννη), ο Ιταλός μεγαλοεπιχειρηματίας Εμμανουέλε Γκριμάλντι, ο οποίος - όπως όλα δείχνουν - μετά από ένα έντονο παρασκήνιο συμφώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ανταλλάξει τη συμμετοχή του στην ΑΝΕΚ με το μεγάλο πακέτο των "Μινωικών Γραμμών".

Πάντως, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί αλλά και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Γκριμάλντι περιορίστηκε μόνο στις "Μινωικές" και δεν επεκτάθηκε στη Hellenic Seaways, η οποία σε αυτή τη φάση έμεινε στα... αζήτητα.

Ήταν άλλωστε γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες και ο Βαρδινογιάννης και ο Γκριμάλντι ήθελαν "να χωρίσουν τα τσανάκια τους". Ο πρώτος ήθελε να ελέγξει απόλυτα την ΑΝΕΚ και να παραμερίσει τον Ιταλό που είχε πλησιάσει επικίνδυνα το ποσοστό του, αλλά και ο Ιταλός έβλεπε πως δυσκόλευαν τα πράγματα ως προς τον πλήρη έλεγχο της ΑΝΕΚ και έψαχνε τρόπο να απεγκλωβιστεί από εκεί, αλλά με κέρδος και με θετικές προοπτικές για την εξυπηρέτηση των δικών του επιχειρηματικών στόχων.

Έτσι, αυτές τις μέρες, και μετά από απανωτές αναβολές της γενικής συνέλευσης της ΑΝΕΚ με αιχμή τη γνωστή περίπτωση του ομολογιακού δανείου και τη διάθεση των μετοχών, οι δύο πλευρές "τα βρήκαν" και έκλεισαν τη μεγάλη συμφωνία που δημοσιοποιήθηκε χθες.

Η συμφωνία αυτή βολεύει και την πλευρά Βαρδινογιάννη, που τώρα θα κυριαρχήσει στην ΑΝΕΚ και θα κρατήσει τον έλεγχο της Hellenic Seaways, δηλαδή των εσωτερικών γραμμών, αλλά και την πλευρά Γκριμάλντι, που πιστεύει ότι θα ελέγξει καλύτερα τις γραμμές της Αδριατικής ή και άλλες γραμμές εκτός Ελλάδας, ενώ θα είναι παρών και στη "γραμμή-φιλέτο" της ελληνικής ακτοπλοΐας, που είναι η γραμμή Ηρακλείου-Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι η Sea Star Capital είχε αποκτήσει στις αρχές Δεκεμβρίου από τον όμιλο Λασκαρίδη τις συμμετοχές του σε "Μινωικές Γραμμές" και Hellenic Seaways και πιο συγκεκριμένα το 26,05% των "Μινωικών Γραμμών" έναντι 5 ευρώ ανά μετοχή, και το 34,70% της Hellenic Seaways έναντι 5,75 ευρώ ανά μετοχή.

Το συνολικό τίμημα για τις εν λόγω εξαγορές ανήλθε στα 249,6 εκατ. ευρώ και καλύφθηκε με τραπεζικό δανεισμό. Στην επίσημη λίστα των μετοχικών συνθέσεων που εκδίδει κάθε βδομάδα το Χρηματιστήριο Αθηνών, ο όμιλος Γκριμάλντι συμμετέχει στην ΑΝΕΚ με ποσοστό 15,13%, ενώ 14,93% ελέγχει η Sea Star και 5,11% η Morgan Stanley. Σύμφωνα με την ίδια λίστα, η Sea Star συμμετέχει με 26,71% στις "Μινωικές Γραμμές".

Έτσι, έχουμε πλέον μπροστά μας ένα ακόμη πιο διαφοροποιημένο σκηνικό της ελληνικής ακτοπλοΐας, με τους ξένους επενδυτές να παίζουν ένα όλο και πιο δυναμικό ρόλο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης, οι αλλαγές μάλλον δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε εδώ, αλλά ενδέχεται να δούμε σύντομα κι άλλες διαφοροποιήσεις. Μια ένδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Γκριμάλντι τις τελευταίες μέρες αγόραζε όσες μετοχές των "Μινωικών" έβρισκε μπροστά του, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει ακόμη και σε δημόσια προσφορά, για τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ

Link to comment
Share on other sites

Αρχισαν οι πωλήσεις πακέτων...

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ANE

Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του Ν. 3556/2007

Η εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. ανακοινώνει ότι ο κύριος Κώστας Χρονιάρης (υπόχρεο πρόσωπο με βάση το άρθρο 13 του Ν.3340/2005), προέβη στις 23/01/2008 σε πώληση 2.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, έναντι τιμήματος ευρώ 10.440.

H παρούσα γίνεται σύμφωνα με το Ν.3556/2007 (άρθρο 3, (ιστ), (ββ), και άρθρο 21) και σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/3.7.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ANE

Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του Ν. 3556/2007

Η εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. ανακοινώνει ότι ο κύριος Αντώνης Μανιαδάκης (υπόχρεο πρόσωπο με βάση το άρθρο 13 του Ν.3340/2005), προέβη στις 24/01/2008 σε πώληση 36.500 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, έναντι τιμήματος ευρώ 191.940.

H παρούσα γίνεται σύμφωνα με το Ν.3556/2007 (άρθρο 3, (ιστ), (ββ), και άρθρο 21) και σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/3.7.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Link to comment
Share on other sites

Ημέρα σταθμός για τις Μινωικές Γραμμές αφού όχι μόνο αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά (όπως φαίνεται από τα σημερινά δημοσιεύματα) επέρχεται και ο αποχωρισμός από την HSW.

Ποιος να το φανταζόταν πριν από χρόνια πως η θυγατέρα της ηρακλειώτικης εταιρείας θα περνούσε μια μέρα στα χέρια του ανταγωνιστή!

Για την επόμενη ημέρα κανείς δε μπορεί να κάνει προβλέψεις, προς το παρόν καλωσορίζουν το νέο αφεντικό!

Link to comment
Share on other sites

Από που προκύπτει επισήμως αυτός ο διαχωρισμός μητρός και θυγατρός? Προς το παρόν το μόνο που είδαμε είναι πώληση Μινωικών από Sea Star και όχι πώληση HSW από Μινωικές προς Sea Star.

ΥΓ Από καλωσορίσματα σπάσανε κάθε πλανητικό ρεκόρ φέτος...εξπέρ γίνανε;)

ΥΓ2. Το θρυλικό "Ζήτω η Κρήτη, Ζήτω οι Μινωικές, Ζήτω το Έθνος" ...πως λέγεται στα Ναπολιτάνικα? ;)

Link to comment
Share on other sites

Απομένει να διευκρινιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το πακέτο των μετοχών που κατέχουν οι Μινωικές Γραμμές στη Ηellenic Seaways, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι δύο επιχειρηματίες θα εντάξουν και τις μετοχές αυτές στην τελική συμφωνία ώστε να περάσει πλήρως ο έλεγχος της Ηellenic Seaways στον κ. Βαρδινογιάννη.
Το Βήμα γράφει τα παραπάνω, άρα λογικά θα υπάρχει και επιμέρους συμφωνία για πώληση του μεριδίου των Μινωικών στην Sea Star.

Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη πλειοψηφία των Μινωικών για να το αποφασίσει. Ο Γκριμάλντι θα έχει 27-30%. Μπορεί (θεωρητικά) με αυτό το ποσοστό να επιβάλλει την πώληση του μεριδίου στην Sea Star? Και εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και το 60-70% σύσσωμο πει όχι? Αδύνατο μεν, αλλά θεωρητικά πιθανό.

Link to comment
Share on other sites

Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη πλειοψηφία των Μινωικών για να το αποφασίσει.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια πώληση συμμετοχής δεν απαιτεί έγκριση από τη Γενική Συνέλευση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...