Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. 18,5 κόμβοι και ανεβαίνουμε σιγά σιγά. Η υπηρεσιακή του πιστεύω θα είναι εκεί +- 0,5 κόμβοι. Ελάχιστα κατω απο αυτή του Διαγορα.
  3. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, μπορεί κάποιος μήπως να με βοηθήσει; Ψάχνω το παλιό Αριάδνη των Μινωικών και το ΝΑΙΑΣΙΙ/ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΒΕΡΓΊΝΑ του Αγαπιτού. θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει βοήθεια. ευχαριστώ πολύ!
  4. Today
  5. Στις 31 Μαϊου αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια.
  6. ξερουμε ποτε ξεκιναει δρομολογια?
  7. Το σενάριο να έχουν βάλει καινούργια καθίσματα, υπάρχει ή μπα;
  8. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο στην Ικαρία προχτές είχε γεμάτο 8άρι συν οι όποιες καθυστερήσεις λόγω αυξημένης κίνησης. Επειδή η κίνηση των φορτηγών έχει αυξηθεί γιατί πλέον δε προτιμάνε το Πελαγίτης μερικές μεταφορικές από και προς τη Θεσσαλονίκη ή άλλες μεταφορικές βάζουν και στα δύο πλοία τις καρότσες τους γενικότερα υπάρχει ένα αλαλούμ με τους τράκτορες. Άλλες μεταφορικές ανεβαίνουν τις Τετάρτες μέσω Καβάλας και φεύγουν με το Πελαγίτης ή με το Μύκονος και άλλες μεταφορικές ανεβαίνουν με το Πελαγίτης και φεύγουν την άλλη μέρα με το Μύκονος.
  9. Ας το δούμε και ως Hong Ju όταν ταξίδευε στην Κίνα. (Δυστυχώς η φωτογραφία προέρχεται απο άγνωστη πηγή)
  10. Yesterday
  11. Ας δούμε το πλοίο σε 2 φωτογραφίες απο την Κίνα: Εδώ ως Hong Mian (Όνομα που κράτησε μέχρι και το 1995) και εδώ ως Tian Lu δεμένο στο Yantai. (Δυστυχώς οι φωτογραφίες προέρχονται απο άγνωστες πηγές)
  12. Πολύ ευχάριστο γεγονός η επιστροφή του πλοίου στα δρομολόγια, εκεί που φαινόταν για ξεγραμμένο. Και είναι και τόσο όμορφο πάντα κατά τη γνώμη μου.
  13. Δυνατο εργαλείο , γρήγορο , άψογο στην μανούβρα , λίγα vibration . Το ξενοδοχείακο του χρήζει μιας ανακαίνισης η' εστω γενικής καθαριότητας ....
  14. Τι έχει στην δεξιά του άγκυρα, κάνα καλώδιο ξεσήκωσε από την Ελευσίνα και το έφερε μέχρι τον Πειραιά??
  15. Για να δούμε την επιστροφή του πλοίου στα δρομολόγια!!
  16. Τα σινιάλα της A Line τα έβγαλα, αλλά ο καθρέφτης του πλοίου όσο κάνω zoom in τόσο μου πιξελιάζει για να βγάλω και το πλοίο. Μου πέρασε όμως από το μυαλό το "λες να'ναι κάνα Ryukyu Express 2??" αλλά σα να μου φαίνεται για πολύ κουτί το σουλούπι για να το πω με βεβαιότητα. Στο Ferry Osaka III βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Στα άλλα μεσάνυχτα..δε μπορώ να βγάλω άκρη...
  17. Τα 18 που έχουν υπολογισμένα τα δρομολόγια, θα τα πιάνει ότι και να γίνει. Τώρα, πόσο πάνω θα μπορεί να πιάσει, θα το δούμε σε καμιά του καθυστέρηση.
  18. Στο κοντινό είναι ένα από τα Orange Ehime ή Orange Osaka της γνωστής Orange Ferry. Και στο βάθος ένα από τα Ryukyu Express(ro - ro) της A Line.
  19. Λίγη ώρα πριν την άφιξη του στην Πάτρα, έφαγε στον Πατραϊκό μεγαλοπρεπή προσπέραση από το Superfast II
  20. Ακριβώς … έφυγε από την Attica …
  21. Από την Δευτέρα 03 Ιουνίου το Σουπερσταρ θα αναχωρεί από Βόλο στις 08:45 και μόνο όταν θα έχει τοπικό δρομολόγιο μέχρι Σκιάθο θα αναχωρεί στις 07:30 (φαίνεται ότι στα διπλά δρομολόγια του καλοκαιριού κόβεται η προσέγγιση στον Αγνώντα Σκοπέλου). Επίσης από αρχές Ιουνίου το Ιωλκός θα έχει 3 αναχωρήσεις από Μαντούδι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή και από 1η Ιουλίου καθημερινές αναχωρήσεις από Βόλο για Σποράδες Μαντούδι.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...