Jump to content
Shipfriends

r2d2

Administrators
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About r2d2

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Uncategorized

  • Location
    @ Sea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  2. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  3. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  4. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  5. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  6. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  7. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  8. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  9. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  10. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  11. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  12. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα έξι θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  13. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  14. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2009!!" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  15. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
×
×
  • Create New...