Neptune Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 κατι ακουστηκε για αιτηση αποδρομολογησης του πλοιου.... Εδω και πολυ καιρο εχει συμβει αυτο... Κατι θα ετοιμαζουν με καμια αγονη μαλλον
DYNAMITIS Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 telos ta senaria me to akoua to navlose h NEL gia 11 xronia me opson agoras
polman Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ισχύει οντως αυτό? Άγονη περιμέναμε αλλά ολίγον ξαφνικό αυτό ... Και για 11 χρόνια? Πρώτη φορά ακούω ναύλωση για 11 χρόνια Και η ΝΕΛ θα το βάλει για αντικαταστάτης του ΤΕΟ? Μιας και είναι νέο το καράβι, άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και ο ΤΕΟ όμως που θα πάει μετά? Η στην θέση του Ταξιάρχη/Παναγιά Θαλασσινή? Έλα να ακούω σενάρια
aiolosii Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Για το ενδοκυκλαδικο ειναι σκατζα το ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι
polmyt Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Αντε καλοριζικο λοιπον Μια χαρα ειναι και βαμενο μπλε και δεν θα χρειαστει επιπλεον μπογια
coyote Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 σκατζα το ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι Για ενδοκυκλαδικό σκάτζα προορίζεται το ΠΑΡΟΥ. Πάντος ως φήμη πρώτη φορά την ακούω. Άντε να δούμε, μακάριιιιιιιιιιιιιι............. Υ.Γ. Μάλλον για σκάτζα ΤΕΟ πάει
polmyt Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Περα απο την πλακα αν οι πληροφοριες του φιλου dynamitis βγουν αληθινες νομιζω οτι θα ειναι μια καλη κινηση για τη ΝΕΛ διοτι το βαπορακι για ενδοκυκλαδιτκα δρομολογια ειναι μια χαρα και πανω απο ολα καινουριο. Με τοσο μικρο γκαραζ για φορτηγα(νομιζω 4-5 περνει) σιγουρα αποκλειεται να παρει τη θεση του ΤΕΟ
Earl Granville Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Παραπάνω φορτηγά πέρνει ανάλογα με το μηκος του μπορει να πάρει 17-20.Παλιά πριν την επιμύκηνση έπερνε τόσα λίγα.
Jimmys Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Το Ελληνικη Ακτοπλοια το ειχε γραψει απο την Δευτερα για το Aqua και οντος παει στη θεση του Αιολος Κεντερης Ι Οσο για το Παναγια Παρου ας κραταμε μια επιφυλαξη μηπως δεν μεινει στα Ελληνικα χωρικα υδατα...
polmyt Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Παραπάνω φορτηγά πέρνει ανάλογα με το μηκος του μπορει να πάρει 17-20.Παλιά πριν την επιμύκηνση έπερνε τόσα λίγα. Σορρυ λαθος,νομιζα οτι με την επιμηκινση δεν αλλαξε ο αριθμος των φορτηγων Ακομα και ετσι ομως παλι μου φαινεται μικρο το γκαραζ του ειδικα για το καλοκαρι που ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ γεμιζε οσο δεν πηγαινε
gpap2006 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Υπάρχει θέμα και με τα κρεβάτια του ΑΚΟΥΑ που δε νομίζω να είναι πάνω από 35. Δεν ξέρω πόσα προβλέπονται για τη συγκεκριμένη άγονη.
Earl Granville Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Πολύ κοντά έπεσες.Τα κρεβάτια του AQUA JEWEL είναι 40 σε 20 δίκλινες και όμορφες καμπίνες που βρίσκονται στο ντεκ της γέφυρας.
Captain Argy Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Οι πληροφορίες που έχω εγώ είναι οτι το πλοίο ναυλώθηκε για ενα χρονο με οψιον αγοράς και οχι για 11 που είναι λίγο εξωπραγματικό.Αυτές τις μέρες θα κάνει επισκευή και μετά θα κάνει τις επισκευές των Αιόλων και μετά θα κάνει ενδοκυκλαδικα λογικά με κάποια επιδότηση αγονης.
giorgos_249 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Και εγώ που ρώτησα στα πρακτορεία της Ραφήνας τηλεφωνικά πήρα την απάντηση πως τους ήρθε ευχαριστήρια επιστολή από την Alpha Ferries για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σίγουρο πως το πλοίο πλέον είναι ναυλωμένο στη ΝΕΛ. Δεν ρώτησα για πόσα χρόνια είναι η ναύλωση όμως.
opelmanos Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Δεν νομίζω να προβλέπονται κρεβάτια.Οι Αίολοι που κάναν το δρομολόγιο και η Χοζοβιότισσα δεν είχαν κρεβάτια .και θα ζυτήσουν από το Aqua?Δεν το πισττεύω
Superfast VI Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 (edited) Ante kalotaksido me ta nea tou siniala. Tora thalassotherapy kai sto voreio aigaio... http://www.ellinikiaktoploia.net/. Pantos gia na ta leme ola itan to makroviotero outsider tis Rafinas (2003-2009). Edited February 8, 2010 by proud_ionian φωτπ direct link
proud_ionian Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 απο πληρωμα τι θα εχει; θα συνεχισουν οσοι θελουν απο τους υπαρχοντες ή θα επιλεξει η ΝΕΛ απο μηδενικη βαση;
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 και ακόμα... Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποια μετονομασία στο πλοίο, ή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο σε περίπτωση ναύλωσης ? Είναι σίγουρο ότι η ΝΕΛ δεν μας έχει συνηθίσει σε πλοία με ξένοφερτο όνομα στον στόλο της. Και στο φινάλε, από ...Παναγίες νησιώτισσες, υπάρχουν ακόμα μπόλικες.
Jimmys Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 φωτογραφια πριν λιγη ωρα για ολους τους shipfriends για να μας λυθουν και οι αποριες σχετικα με την αλλαγη της ονομασιας οπως φυσικα και αυτο που γραφτηκε χθες στο www.ellinikiaktoploia.net οτι το πλοιο παει προσωρινα στα δρομολογια του "Ταξιαρχης" η πινακιδα πισω με τα λιμανια λειτουργει και γραφει... ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10:30 ΛΑΥΡΙΟ.........
margaritis24 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 χωρις να θελω να φανω κακος το λεω απο την αρχη, εχω περιεργεια πως θα κροσαρει το βαπορακι τον καβο ντορο κ ολο το βορειο αιγαιο αφου οπως ολοι γνωριζουμε δεν εχει κ την καλυτερη συμπεριφορα στην θαλασσα...
polmyt Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Φιλε margaritis δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα.Εδω ανεβοκατεβαινε στην ιδια γραμμη το ΣΑΟΣ ΙΙ το οποιο δεν μπορω να πιστεψω οτι παει καλυτερο απο το AQUA
gpap2006 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Για κανα μήνα που θα είναι δεμένος ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ καλό είναι. Από τα ΣΟΥΜΕΛΑ, ΣΑΟΣ ΙΙ κλπ, σίγουρα είναι καλύτερο το ΑΚΟΥΑ αλλά δεν έχει το ταξίδεμα ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ σε καμία περίπτωση.
gpap2006 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Τελικά θα ξεκινήσει αύριο στη θέση του ΤΑΞΙΑΡΧΗ?
mytilene Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Λογικά όχι .....προς το παρόν αντικαταστάτης του ΤΑΞΙΑΡΧΗ -εν μέρη- θα είναι το ΜΥΤΙΛΗΝΗ μόνο στο κομμάτι Λήμνο-Καβάλα όμως!!!!
Recommended Posts